Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Content marketing specialist

  
Brænder du for digital dialogmarkedsføring? Har du et forretningsorienteret mindset, og fokuserer du på marketing automation og omnichannel i dine målrettede indsatser? Så er du vores nye digitale kollega. 
 
FK Distribution søger en forretningsorienteret og initiativrig content marketing specialist til Danmarks største tilbudskanal. Du skal bidrage til seriøse contentplaner og udviklingen af vores dialogplatforme – og samtidig holde fokus på performanceoptimering på tværs af mediekanaler. 
 
Du tilbydes 
En spændende stilling du kan sætte dit præg på, og du bliver en del af en virksomhed, der har kort vej fra tanke til handling. Vi har store ambitioner på det digitale område, herunder at videreudvikle og effektivisere vores digitale kanaler. Vi har e-mail og marketingpermissions på en stor forbruger- og kundedatabase, og arbejdet med SoMe ligger i marketingafdelingen. Det giver en unik mulighed for at optimere og forlænge vores kommunikationsindsatser på tværs af mediekanaler. 
 
Du kommer til at planlægge og afvikle digitale kampagner målrettet konkrete målgrupper, som hver især skal modtage specifikke budskaber. Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag, hvor du skal være med til at videreudvikle vores digitale platforme og opbygningen af vores egne kanaler. Du får en central rolle i et nytænkende og passioneret team, hvor dine ideer og input vil blive værdsat, og du får rig mulighed for at dygtiggøre dig samt udvikle dig yderligere inden for området.  
 
Jobbet er for dig, der:  
  • Er født digital, men kender værdien af mange marketingdiscipliner 
  • Brænder for digital markedsføring, har et kreativt mindset og kan holde mange bolde i luften på én gang 
  • Er passioneret omkring segmenteret kommunikation, målrettet contentarbejde, performanceoptimering og marketing automation  
  • Fokuserer på KPI-målinger som grundlag for dine beslutninger og anbefalinger til nye indsatser 
  • Har minimum 2 års erfaring fra lignende stilling og relevant baggrund  
  • Har arbejdet med Sitecore, Agillic og/eller Localytics – eller lignende platforme 
Du er entusiastisk og samarbejdsorienteret i alt, hvad du har med at gøre. Du arbejder struktureret og detailorienteret med dine marketingindsatser, men samtidigt tænker du utraditionelt og kreativt i dit arbejde med contentudvikling, dialogmarkedsføring og marketing automation. 
 
FK Distribution er eksperter 
Vi brænder for det, vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Hos os er der højt til loftet, og vi har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer.  
 
Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Høje Taastrup tæt ved stationen. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, torsdagskage, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.  
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst mulig. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketing- og forretningsudviklingschef Susanne Juhl på telefon nr. 6124 6684.            
 
FK Distribution formidler både digitale tilbud og fysiske tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret medierådgiver. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her