Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ingeniør med speciale indenfor vandbehandling og vandforsyningsområdet

Kom og bring din ekspertise i spil, når du bliver en del af Rambølls globale vanddivision. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har en stærk faglighed, gode samarbejdsevner og lyst til at bidrage til udviklingen af vandforsyningsområdet i Rambøll Water. Er du vores nye kollega? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores landsdækkende afdeling for vand- og spildevandsbehandling afdeling i Odense, Ørestad og Aarhus

Som vores nye kollega bliver du en del af et stærkt hold bestående af 200 nationale og 1100 internationale kollegaer inden for vandområdet. Den danske afdeling for vand- og spildevandsbehandling består af 16 engagerede medarbejdere. Dine kommende kollegaer løser et bredt spekter af projekter i hele landet, og vi arbejder tæt sammen med kollegaerne i de øvrige afdelinger og markedsområder i Rambøll.

Mere konkret vil du få ansvaret for gennemførelse af projekter i tæt samarbejde med kunder og kollegaer inden for både vandbehandling og vandforsyning, men du vil også have muligheden for at deltage på andre projekttyper, både nationalt og på vores internationale kollegaer på projekter uden for landets grænser.

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Ingeniørrådgivning i forbindelse med modernisering og nyetablering af vandværker og vandbehandling hos industrier m.fl. med egne vandbehandlingsanlæg
 • Deltagelse i bygherrerådgivning typisk i forbindelse med etablering af nye vandværker
 • Deltagelse i nationale- og internationale projekter
 • Projektledelse
 • Ansvarlig for den løbede dialog med kunden
 • Arbejdspladsen vil være enten vores Aarhus kontor eller Rambølls hovedkontor i Ørestaden.

  Dit udgangspunkt for konstant udvikling

  Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

 • Uddannet ingeniør med min. 10 års erfaring inden for vandbehandlingsområdet
 • Erfaring fra vandforsyningsbranchen i Danmark
 • Erfaring med projektering af vandværker med både simpel og avanceret vandbehandling
 • Erfaring med projektering af anlæg til vandbehandling i industrivirksomheder
 • Erfaring fra rådgivningsvirksomhed
 • Gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk
 • God til at samarbejde og sikre koordination af arbejdet i projekterne
 • Da du bliver en del af en international organisation, er det også en fordel du har et internationalt mindset, da du foruden kollegaer lokalt i Water Danmark også vil samarbejde med vores kollegaer i Sverige, Norge, Finland, USA og Indien.

  Velkommen til vores Vand-division

  I Rambøll har vi et globalt team med nogle af verdens bedste vandrådgivere, der sikrer bæredygtig udvikling af vores samfund. Vi hjælper vores kunder med deres største udfordringer i forhold til at håndtere vand med løsninger, der skaber værdi for mennesker og natur. Vores kerneområder omfatter klimatilpasning og landskabsudvikling, sikring af rent drikkevand, håndtering af spildevand og industrielt vand, vandforsyning og -ressourcer samt infrastruktur.

  Rambøll i Danmark

  Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

  Sådan ansøger du

  Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet.

  Vil du vide mere om stillingen, så kontakt gerne afdelingsleder Michael Nielsen på telefon +45 5161 5849, på mail mln@ramboll.dk.

  Deadline: 31.08.2020 .Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.
   

  Vi glæder os til at læse din ansøgning.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.