Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder for HR

 • Nøgleperson til det HR faglige ansvarsområde i Haderslev Kommune. 
Er du leder, eller har du en leder ”i maven” med lyst og mod på en central rolle i videreudviklingen af Haderslev Kommunes HR-afdeling? Og ser du dig selv som det naturlige omdrejningspunkt, når kommunens målsætninger og prioriteringer skal understøttes med solid HR-faglig kompetence? Så har vi jobbet til dig!
 
Da vores nuværende leder gennem flere år har valgt at søge tilbage til erhvervslivet, søger Haderslev Kommune en ny teamleder til HR. Teamets 8 medarbejdere yder HR bistand til hele den kommunale organisation og er en af kommunens centrale stabsfunktioner.
 
Bredt ansvar fra personaleledelse til kvalificeret opgaveløsning
HR-teamet varetager den centrale del af HR-arbejdet i Haderslev Kommune med arbejdsopgaver, der er meget bredt funderet. Teamet består af fire konsulenter, en stress coach og tre administrative medarbejdere, der fagligt spænder vidt. HR-teamet er præget af en høj faglighed og selvstændige medarbejdere, der med en høj grad af ansvarsfølelse sikrer kvalitet i opgaver og processer.
 
Vi forestiller os, at du med dit skarpe overblik understøtter en fortsat sikker opgaveløsning. Du har stærke empatiske kompetencer og samtidig også modet til at være konstruktivt kritisk og sætte dig igennem, når situationer i organisationen kræver det. Du er kendt som en holdspiller, der bakker fagligheden i teamet op til gavn for både den enkelte medarbejder og teamets samlede varetagelse af kerneopgaven.
 
Du indgår i HRs opgaveløsning som medarbejdende teamleder, hvor tiden estimeres til 50 % ledelse og 50 % medarbejdende leder.
 
Da teamet arbejder meget selvstændigt med en meget flad hierarkisk organisering og med direkte foretræde for blandt andet den øverste ledelse samt HMU, bliver dit primære ledelsesfelt at kunne understøtte retning samt sparring.
 
Udover den daglige personaleledelse af HR teamets medarbejdere bliver nogle af de væsentlige indsats- og udviklingsområder at: 
 • være tovholder på udarbejdelse af en ny HR-strategi
 • arbejde med employer branding, som er et indsatsområde, der skal styrkes
 • fastholde en fælles kultur i HR, som styrker både selvstændighed, indflydelse, effektivitet og kvalitet i arbejdet
 • sikre en klar planlægning, prioritering og styring af HR-teamets opgaveløsning.  
Fagligt kompetent med personlig gennemslagskraft
Som teamleder får du gode muligheder for både at udvikle dig og præge din egen hverdag i en afdeling i konstant udvikling.
 
Du træder ind på en ambitiøs arbejdsplads, hvor opgaveløsningen stiller krav til gode samarbejds- og formidlingsevner. Dine tidligere erfaringer med at agere i spændingsfelter, der både involverer topledelse, mellemledere og medarbejdere, fx fra en kommune, region eller interesseorganisation, har givet dig en god fornemmelse for politiske og administrative beslutningsprocesser. Du refererer til chef for Sekretariat, Udvikling og Personale, Merete Skovgaard-Jensen.
 
Din relevante akademiske baggrund har gjort dig velfunderet i at arbejde analytisk og strategisk. Du trives i et ledelsesjob med opgaver og projekter, der er højt prioriterede, og som af og til haster.
Du hviler i dig selv, du evner at lytte, og du ved, at du:
 • Trives med at arbejde i en politisk styret organisation
 • Kan navigere i komplekse opgaver og finde mulighederne
 • Har stærke analytiske kompetencer og kan arbejde selvstændigt
 • Kan kommunikere klart og tydeligt i skrift og tale – med blik for målgruppen
 • Kan bevare overblikket – også når det går stærkt
 • Evner at være tovholder/projektleder på forskellige typer af opgaver
 • Har fagligheden og lysten til at påtage dig konkrete opgaver i teamets opgaveportefølje
 • Kan begejstre og have mod og styrke til konstruktivt at udfordre det eksisterende. 
Indflydelse i en ambitiøs organisation
Som teamleder indgår du i en ledergruppe med to andre teamledere og stabschefen, hvor du bidrager til det tværgående samarbejde og den ledelsesfaglige udvikling. Vi har en uhøjtidelig, ærlig og tillidsfuld omgangstone, men vil også udfordre hinanden, så vi udvikler os sammen.
 
Du ved af erfaring, at du evner at samarbejde med ledere på alle niveauer af organisationen. Du formår at give solid sparring og rådgivning, og du trives godt med at udfordre dine kolleger og afsøge muligheder sammen med dem.
 
Sæt dit eget aftryk
Vi har så få regler som muligt med afsæt i værdibaseret ledelse og samarbejde. Vi søger tværfaglige løsninger i en virkelighed, der hele tiden forandrer sig. Vores værdier er pejlemærker for en kultur, som vi tror på sikrer trivsel og resultater. Du kan forvente – og glæde dig til – en hverdag præget af professionalisme i en positiv og uformel atmosfære.
 
Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Tiltrædelse den 1. oktober 2020.
 
Vil du vide mere?
Har vi vakt din nysgerrighed, og har du yderligere spørgsmål, så kontakt endelig chef for Sekretariat, Udvikling og Personale Merete Skovgaard-Jensen på mesj@haderslev.dk eller 20 34 85 47.
 
Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest den 19. august 2020, kl. 8.00.
 
Første samtale afholdes den 24. august 2020, og anden samtale den 28. august 2020.
Kandidater der inviteres til anden samtale, skal gennemføre en personprofiltest.
 
Om Haderslev Kommune
 
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.