Ambitiøs leder til Myndighedsområdet i Albertslund Kommune

Vil du sætte dagsordenen på myndighedsområdet med høj faglighed, nytænkning og god borgerservice, og praktiserer du klar tale i en målrettet og procesorienteret hverdag? Så er du måske vores nye leder af Myndighedsområdet under afdelingen Sundhed, Pleje & Omsorg i Albertslund Kommune.
 
Den kommunale sektor og ældreområdet i særdeleshed er i disse år under stor forandring. Vi oplever en demografisk udvikling, der kræver større behov for ydelser og mindre økonomisk råderum samt en opgaveglidning fra regioner til kommuner. Myndighedsområdet har en central funktion i denne udvikling og spiller en nøglerolle i at sikre albertslundborgere den hjælp, de har behov for i overensstemmelse med lovgivning og kommunens serviceniveau.
 
Som leder af Myndighedsområdet skal du se det som en spændende opgave at være med til at højne myndighedsfunktionen i en tid, hvor der stilles større og større krav til borgerinddragelse, egen faglighed, tværfagligt samarbejde, skriftlig dokumentation og økonomisk styring.
 
Hvad vi forventer af dig
I hverdagen er du god til at skabe sammenhæng mellem krav og forventninger og du bidrager og inspirerer til den faglige udvikling. Du har et godt blik for at optimere arbejdsgange, og du kan sikre ajourføring af viden på myndighedsområdet ift. lovgivning, økonomi og snitflader til de andre områder i Sundhed, Pleje & Omsorg samt andre afdelinger.
 
Du vil også have en central rolle i implementering og forankring af den samlede udvikling i Sundhed, Pleje & Omsorg, herunder at få de politiske visioner omsat til konkrete indsatser for borgerne.
 
Derudover forventer vi, at du:
• har en sundhedsfaglig uddannelse på minimum bachelorniveau og har erfaring fra           
  ældreormådet
• har ledererfaring og lederuddannelse
• har forståelse for drift af kommunale opgaver, herunder budgethåndtering
• har organisatorisk flair og gennemslagskraft
• er en åben og tydelig leder, som kan sætte retningen og skabe mening for medarbejderne     i det daglige arbejde og i de forandringer, som skal ske.
 
Hovedarbejdsopgaver
Aktuelt ligger der mange spændende arbejdsopgaver forude for den nye leder af Myndighedsområdet, eksempelvis;
 
• Implementering og forankring af nyt omsorgssystem og Fælles Sprog III
• Fokus på rehabilitering og forebyggelse – eksempelvis de forebyggelige ind- og 
  genindlæggelser.
• Skabe en visitation, som går i front ift. tværgående samarbejde med resten af     
  organisationen.
 
Hvad kan vi tilbyde dig
Du bliver leder for et velfungerende team, der netop har revisiteret samtlige ca. 650 borgere.
Du indgår selv i et områdelederteam bestående af leder af Hjemmeplejen, Plejeboligområdet, Rehabiliteringsafdelingen, Genoptræning, Hjælpemiddelcenter og Sundhedshus
 
Du vil få ansvaret for ca. 21 engagerede medarbejdere, som har forskellige faglige og uddannelsesmæssige baggrunde; En faglig leder, visitatorer, hjælpemidler, forløbskoordinatorer, diætist, demenskoordinatorer, forebyggende medarbejdere og administration.
 
Du vil have adgang til faglig sparring med den faglige leder i Myndighedsenheden og ledelsessparring i et tværfagligt miljø med områdelederteamet.
 
Det praktiske
Ansøgningsfrist er den 6. juni 2018 kl. 12.00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 25 og 26 
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef for Sundhed, Pleje & Omsorg, Ida Kock Møller, på tlf. 23 31 55 02.
 
Ansættelse sker på gældende overenskomst, 37 timer ugentligt. Stillingen er placeret på Albertslund Kommunes rådhus, Nordmarks Allé 1, 2620 Albertslund.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Genopslag: Leder til Hjemmevejledningen i Roskilde Kommune

Roskilde Kommune - Center for Socialpsykiatri

Center for Socialpsykiatri i Roskilde Kommune styrker fokus på ledelse, recovery og rehabilitering. Vi søger derfor en visionær og driftssikker leder til en nyoprettet stilling i hjemmevejledningen for handicap- og socialpsykiatri (§ 85). Center for...
Indrykket:4. maj 2018
Udløbsdato:30. maj 2018

Leder søges til etablering af tværkommunal akutindsats på vestegnen

HumanAssist

Herlev
Vil du opbygge igangsætte og forankre en dedikeret enhed til understøttelse af det akutte sygeplejeberedskab så læs mere her: Vi søger en visionær leder der med pioner ånd og entreprenørskab kan etablere et velfungerende og kvalitativt akutteam, der...
Indrykket:8. maj 2018
Udløbsdato:3. juli 2018

Fællesleder til Børnehuset Humlebien og Vuggestuen Manegen

Borgmesterkontoret

Brøndby
Dynamisk og ambitiøs fællesleder søges til Børnehuset Humlebien og Vuggestuen Manegen i Hvidovre Kommune pr. 1. august 2018. De to institutioner har haft fællesledelse fra 1. maj 2018. Børnehuset Humlebien er en 0 6 års kommunal institution, der er ...
Indrykket:18. maj 2018
Udløbsdato:3. juni 2018

Regulatory Submission Manager - temporary position (24 months)

LEO PHARMA A/S

Albertslund
Do you want to make a difference in a challenging position? Are you looking for a challenging position in a fast growing and successful company? Do you want to be part of a department with focus on portfolio and project management of global regulato...
Indrykket:22. maj 2018
Udløbsdato:3. juni 2018

Projekteringsleder - Kørestrøm

Banedanmark, Amerika Plads 15

København
I de kommende år elektrificerer vi store dele af den danske jernbane. Det skal på sigt skabe rammerne for en langt mere moderne jernbane med billigere og mere stabil drift og samtidig være til gavn for miljøet. Elektrificeringen af jernbanenettet lø...
Indrykket:23. maj 2018
Udløbsdato:10. juni 2018