Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til 1. årgang + musiklærer til Mølleskolen

Lærer til 1. årgang på Mølleskolen i Ry – og som også brænder for at være med til at udvikle musikfaget på skolen!

Da en af vores medarbejdere er blevet leder, søger vi en lærer til at varetage undervisningen i matematik, natur & teknologi og musik på 1. årgang fra den 1. august 2018.

Vi ønsker desuden at vores nye lærer kan være med til at udvikle skolens samlede musiktilbud.

Vi vil gerne have, at musiske aktiviteter i endnu højere grad end nu skal indgå i Mølleskolens dagligdag og være med til at styrke den enkelte elevs læring og dannelse - og understøtte skabelsen af kultur og fælleskab på skolen.

Der er tale om en fast stilling på fuld tid.

Mølleskolen er en stor folkeskole med ca. 1000 elever placeret midt i Ry. Vi lægger vægt på at alle elever skal blive så dygtige, som de kan i et trygt og udviklende skolemiljø. Mølleskolen er afdelingsopdelt. Vi har 3 spor i 0. – 6. klasse og 5-6 spor i udskolingen. Desuden har vi en specialklasserække med 3 klasser, som primært rummer elever med generelle indlæringsvanskeligheder og/eller vanskeligheder inden for autismespektret. Du kan læse mere om skolen på http://www.moelleskolen-ry.dk og på vores nyhedssite www.nyheder.ryskole.dk. (http://www.nyheder.ryskole.dk)

Der er stor opbakning fra en aktiv og resursestærk forældrekreds, som støtter op om skolens arbejde.
Mølleskolen har en vision, der tager afsæt i vores globaliserede og digitaliserede samfund, som er i konstant og hastig forandring. Det stiller krav til skolen om et læringsfokus, der rummer mere end traditionel faglighed i en almindelig kendt ramme.

I det kommende skoleår er det derfor vores plan, at alle elever på alle årgange får en ugentlig projektdag, hvor der skal arbejdes tværfagligt bl.a. med øje på det 21. århundredes kompetencer.

Du skal være indstillet på et udstrakt teamsamarbejde, hvor man i fællesskab planlægger og afvikler undervisning. Lærere arbejder i årgangsteams, hvor man har hovedparten af sin undervisning. SFO-pædagoger er nært knyttet og bidrager med deres kompetencer ind i skoledelen.

Vi forventer af alle vores ansatte, at de er engagerede i deres undervisning og vil indgå i et forpligtende samarbejde med det øvrige personale. Vi lægger i vores ansættelser både vægt på de faglige kvalifikationer og på det personlige engagement.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende undervisningsmiljø med en god opbakning og sparring fra kolleger og ledelse. Skolen er renoveret med gode undervisningsfaciliteter, herunder nye faglokaler.

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 12. juni 2018. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 20. juni 2018.
For yderligere informationer kontakt afdelingsleder Keld Virenfeldt 30 53 83 31 eller skoleleder Kristian Toft 20 27 47 30.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her