Madglad og engageret timelærer til læreruddannelsen i Roskilde

På Professionshøjskolen Absalon er en af vores ambitioner, at levere engagerende undervisning. Vi ved, at det har stor betydning for, at vores studerende deltager aktivt i undervisningen. Engagerende undervisning er også afgørende for, at vores studerende færdiggør deres uddannelse, og kan være med til fortsat at sikre velfærd i Region Sjælland. Derfor er vi også meget optagede af at finde dygtige undervisere, der er vidende og engagerede både fagligt, pædagogisk og didaktisk.

Vi søger nu en erfaren timelærer, der brænder for at lave engagerende undervisning i faget madkundskab, og har lyst til at være en del af et udviklende arbejdsmiljø.

Din profil
Som timelærer på læreruddannelsen på Campus Roskilde skal du bidrage til, at vores studerende oplever, at de får engagerende undervisning. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i følgende udsagn.

Interesse for uddannelsessektoren. Det er vigtigt, at du har kendskab til, og bredt set, interesse for uddannelsessektoren, studerendes læring og professionernes aftagerfelter, og har interesse for læreruddannelsen. Og så er det et stort plus, hvis du har interesse for gastronomi.

En eftertragtet underviser. Din erfaring fra praksis gør dig til en vidende og dygtig underviser. Du har erfaring fra det lærerfaglige praksisfelt, hvilket gør dig til en eftertragtet underviser, da du formår at knytte teorien til den praksis du selv kender. Du er nysgerrig og bidrager gerne i projekter. Du har en interesse for nye undervisningsformater. Du deltager gerne når nye formater skal udvikles, afprøves og evalueres.

Positiv af natur. Dit positive humør smitter af på dine omgivelser. Du er positiv af natur, også i travle tider, og har et åbent og imødekommende syn på din arbejdsplads, dine kolleger og dine arbejdsopgaver.

Derudover forventer vi os, at du:

  • har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau.
  • selvstændigt kan disponere og prioritere dine arbejdsopgaver gennem dialog med kolleger og nærmeste leder.

Dine arbejdsopgaver
Som timelærer på læreruddannelsen i Roskilde vil en typisk arbejdsuge bestå af følgende opgaver:

Undervisning af fremtidens lærere. Din primære opgave vil være at udvikle, planlægge og gennemføre undervisningsaktiviteter samt vejlede de lærerstuderende på grunduddannelsen. Du skal både undervise på daghold og på e-læringshold.

Et aktivt og spændende studiesocialt miljø. Vi lægger vægt på, at vores studiemiljøer er præget af socialt liv, af glade og engagerede studerende, der kan få kompetent sparring og støtte i både studiegrupper og fra deres vejledere. Din rolle som timelærer på læreruddannelsen vil blandt andet være at bidrage aktivt til, at de studerende vil opleve vores studiemiljøer som levende, og som mere end et uddannelsessted.

Fagligt samarbejde er en del af hverdagen. Du vil som timelærer på læreruddannelsen i Roskilde blive en del af et fagligt fællesskab i din faggruppe. Du vil ofte skulle samarbejde med faggruppen fx når undervisningsforløb skal sammensættes eller når læringsformater skal udvikles, testes og evalueres.

Du vil blive fast tilknyttet læreruddannelsen på Campus Roskilde. En del af undervisningen foregår på en folkeskole nær ved Campus Roskilde, så det er en fordel hvis du har bil. Der kan også forekomme aktiviteter på andre af vores lokationer, hvor det vil give mening at du deltager.

Dine kollegaer
Absalons læreruddannelse i Roskilde er en del af Center for Skole og Læring, som ud over læreruddannelsen rummer efter- og videreuddannelse, Forskning og CFU. Vi er cirka 160 medarbejdere i Center for Skole og Læring, og vi er kendetegnet ved at have et godt arbejdsmiljø med en ligefrem og uhøjtidelig omgangstone, godt humør og et stort engagement blandt alle ansatte. Vi lægger vægt på, at man kan sige tingene lige ud til hinanden, og at der er plads til forskellighed.

Sådan ansøger du
  • Du ansættes som timelærer i en tidsbegrænset stilling i henhold til Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning. Timetallet kan maksimalt udgøre 780 arbejdstimer pr. år. Det konkrete timetal aftales forud for hvert semester.
  • Vi vil gerne have, at du begynder den 1. oktober 2018 og stillingen er tidsbegrænset frem til juni 2019
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Jørgen Christiansen på telefon 7248 3154.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at klikke på ”Søg stillingen” på denne side senest mandag den 20. august 2018.
  • Vi forventer at holde ansættelsessamtaler fredag den 24. august 2018.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lærer til gruppeordningen på Sct. Jørgens Skole (Genopslag)

Roskilde Kommune - Sct. Jørgens Skole

Roskilde
I forsøget på at udvide ansøgerfeltet genopslår vi denne stilling. Vi søger en relationskompetent og retnings- og rammesættende lærer med specialpædagogisk viden og erfaring. Du ved, hvordan man skaber et trygt læringsfællesskab og forstår at tilgod...
Indrykket:2. juli 2018
Udløbsdato:17. august 2018

Engagerede lærere til Vindinge skole

Roskilde Kommune - Vindinge Skole

Roskilde
Vindinge Skole har vokseværk og søger derfor 3 engagerede og dygtige lærere med tiltrædelse snarest muligt. Skema 1: Fuld tid - Matematik og N T på 5. årgang. Håndværk & design på 4.-5. årgang, biologi og evt. også fysik på 7.-8. årgang. Skema 2: Fu...
Indrykket:6. juli 2018
Udløbsdato:19. august 2018

Lærer søges til Vor Frue Skole

Roskilde Kommune - Vor Frue Skole

Kom og lav skole sammen med os. Vi søger en lærer til Vor Frue skole en fast stilling på fuld tid og vi vil holde særligt øje med ansøgere der kan dække dansk klasselærer, billedkunst, kristendom og AKT. Vi ved, at det er i fællesskabet vi bliver me...
Indrykket:6. august 2018
Udløbsdato:22. august 2018

Baunehøjskolen søger lærer til udskolingen

Roskilde Kommune - Baunehøjskolen

Roskilde
Har du lyst til at arbejde på vores dejlige skole? Vi søger en lærer til en fast stilling i udskolingen i faget tysk, idræt og evt. kristendom. Stillingen er med en ansættelsesgrad på 1,0. Vi kan tilbyde dig: Et fagligt højt niveau og gode læringsre...
Indrykket:13. august 2018
Udløbsdato:27. august 2018

Sct. Jørgens Skole søger engagerede lærere

Roskilde Kommune - Sct. Jørgens Skole

Roskilde
Sct. Jørgens Skole søger en eller to engagerede lærere, der brænder for at undervise og arbejde med børnene i vores afdeling 1, børn der går i 0.-5. klasse. Du er en retnings- og rammesættende klasseleder, der samtidig inddrager børnenes stemmer. Du...
Indrykket:14. august 2018
Udløbsdato:27. august 2018