Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomiassistent

Grakom søger en dygtig og erfaren deltids økonomiassistent (30 timer ugentligt), som kan se sig selv trives i det travle liv i en veldrevet medlemsorganisations økonomiafdeling.
 
Stillingen

Du skal bistå med løsningen af økonomiafdelingens mange og bredt favnende opgaver. Udover de traditionelle regnskabsopgaver såsom bogføring, styring af kreditorer og debitorer, afstemninger m.m., så forventer vi, at du er fleksibel med hensyn til løsning af afdelingens andre administrative opgaver, som spænder bredt fra telefonbetjening, posthåndtering, til mødeafrydning m.m. Du indgår i opgaveløsningen sammen med afdelingens 3 andre medarbejdere, som ledes af en økonomichef.
 
Kvalifikationer

Vi forventer, at du har en uddannelse som økonomiassistent, bogholder, revisor eller lignende.
 
Vi forventer, at du er grundig, har et højt fagligt niveau og har interesse i at udvikle og strømline arbejdsgange og processer i afdelingen.
 
Vi forventer, at du er imødekommende, resultatorienteret og ikke mindst serviceminded over for dine kolleger og Grakoms medlemsvirksomheder.
 
Grakom tilbyder

  • Et spændende og udfordrende job med høj grad af indflydelse
  • Tæt samarbejde med kolleger på tværs af faggrupper
  • Udviklingsmuligheder i et miljø med et højt energiniveau og vægt på faglighed
  • Gode kontorfaciliteter i Odense
  • Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer

Ansøgning

Ansøgning, CV og andre relevante bilag sendes til økonomichef Jens Suhm på e-mail js@grakom.dk, der også kan kontaktes for yderligere oplysninger. Alle henvendelser behandles fortroligt. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt eller senest 1. oktober 2018, hvorfor vi imødeser din ansøgning senest den 13. august 2018.
 
Bliv en del af erhvervsorganisationen og videnhuset for kommunikationsindustrien

Grakom er landets største erhvervsorganisation inden for kommunikationsindustrien. Som videnhus giver vi medlemmerne optimal viden om branche-, miljø- og arbejdsgiverforhold og sikrer virksomhederne de bedst mulige betingelser for vækst. Grakom tæller ca. 500 medlemsvirksomheder inden for den grafiske branche, reklamebranchen og medieindustrien. Disse virksomheder beskæftiger ca. 6.000 medarbejdere. I sekretariatet er vi 25 medarbejdere, der bl.a. tæller jurister, miljøeksperter, konsulenter, økonomer og journalister.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Controller

Fazer Food Services A/S

Har du et særligt talent for at analysere og fortolke økonomiske data, regnskaber m.v.? Er du samtidig den udviklingsorienterede type, der tør udfordre det kendte vi plejer at ? Så er du måske den nye controller, vi søger til hovedkontoret i Odense!...
Indrykket:6. november 2018
Udløbsdato:9. december 2018