Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TECHCOLLEGE søger en engageret og energisk uddannelsesleder

Har du lyst til at arbejde med ledelse på en af Danmarks største erhvervsskoler? Vil du bidrage til at udvikle vores person- og lastvognsmekanikeruddannelser og være en del af en teambaseret ledergruppe med store ambitioner for vores undervisning?

TECHCOLLEGE søger en uddannelsesleder, der i samarbejde med den øvrige ledelse skal realisere skolens mål og strategi. Dit ledelsesarbejde understøtter den pædagogiske og strategiske ledelse af lærerteams. Du vil indgå i et ledelsesteam bestående af 7 uddannelsesledere samt uddannelsesdirektøren, som du refererer til.

Jobprofil

Som uddannelsesleder får du en bred og betydningsfuld rolle med tværgående ansvar for at lede og udvikle flere uddannelsesområder. Du er derfor med til at sikre, at vi er stedet, hvor unge dannes, uddannes og udvikles.

Dine primære ansvarsområder er:

 • at være nærmeste leder for ca. 15 faglærere med de opgaver, der knytter sig til dette af økonomisk og administrativ karakter.
 • at lede teamprocesser ud fra skolens strategi og skabe fremdrift i forhold til såvel den strategiske som den pædagogiske udvikling.
 • at skabe og udfolde en forretningsstrategi med fokus på at styrke både erhvervsuddannelserne og efteruddannelsen på begge uddannelser.
 • at medvirke til at skabe synlighed af eget ansvarsområde via intern og ekstern kommunikation.
 • at bidrage proaktivt i et ledelsesteam, hvor teamets succes er din succes.

Få ansvar for udvikling

Du får ansvaret for udvikling, drift og personaleledelse af afdelingen. Du skal formå at omsætte mål og strategi til konkrete handlinger og være katalysator i udviklingen og væksten af uddannelsesaktiviteterne vertikalt inden for eget område og horisontalt i forhold til ansvarsområder på tværs af afdelingen.

Personprofil

Vi lægger vægt på, at du har en anerkendende og inddragende ledelsesstil med fokus på samarbejde og tværfaglighed. Dit fokus skal også være på dialogen med medarbejderne, og du skal være en stærk kommunikator, der kan formidle visioner og strategiplaner, så alle kan følge dem. Du skal turde udfordre status quo og virkelig have ambitioner og lyst til at udvikle TECHCOLLEGE.

Vi forventer, at du:

 • har en relevant videregående uddannelse.
 • har solid ledererfaring med team- og personaleledelse samt pædagogisk ledelse.
 • kan skabe resultater og relationer.
 • har erfaring med forandringsledelse.

Herudover ser vi gerne, at du:

 • har erfaring fra erhvervsuddannelsesområdet.
 • har erfaring med ledelse af professionelle læringsfællesskaber/selvstyrende teams.
 • har branchekendskab og gerne et branchenetværk.

Som person er du en teamplayer med iboende gejst og masser af energi. Det falder dig naturligt at involvere dine medarbejdere i beslutninger, hvor det er relevant, men du kan også være tydelig og træde i karakter samt træffe beslutninger og vise retning. Du er fleksibel og kan håndtere skiftende politiske og økonomiske rammevilkår.

Vi tilbyder

Attraktive ansættelsesvilkår og et udfordrende job med mange udviklingsmuligheder sammen med engagerede medarbejdere og en dynamisk og ambitiøs ledergruppe på Nordjyllands største erhvervsskole.

Ansættelse

Stillingen som uddannelsesleder er på fuld tid.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Foreningen af tekniske og administrative tjenestemænd. Ansættelse vil ske på tjenestemandslignende vilkår og indplacering vil ske i lønramme 34. Pensionen udgør pt. 18 %.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat den 1. juni 2018.

Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 16. april 2018.

De kandidater, der går videre i ansættelsesforløbet, vil blive bedt om at udfylde en personlighedstest, og der vil være 2. samtalerunde, inkl. tilbagemelding på testresultatet onsdag den 25. april 2018.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesdirektør Bo Banch på tlf. 2526 6175.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er søndag den 8. april 2018.

Ansøgninger modtages via vores hjemmeside. Klik på linket nederst på siden for at sende din ansøgning.

http://techcollege.dk/kontakt/ledige-stillinger/

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om TECHCOLLEGE på www.techcollege.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her