Lokalredaktør

Lokalredaktør til Fjends Folkeblad

Efter 22 år på posten som redaktør på Fjends Folkeblad har lokalredaktør Anne Kirstine Hansen valgt at gå på efterløn i løbet af sommeren 2018. Derfor søger vi en kompetent afløser, der på samme vis formår at forene skrivetalent og lokalkendskab med både engagement og en stor grad af fleksibilitet. Vi ved, at det er store sko, der skal fyldes ud, men vi tror og håber på, at den rigtige findes et sted i lokalområdet.

 

Som lokalredaktør skal du først og fremmest formidle alle de gode historier, der er at fortælle fra vores skønne område. Formidlingen sker både på skrift og i billeder og såvel til den trykte avis som til vores netavis fjendsfolkeblad.dk

 

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med en journalist, der arbejder ca. 10 timer ugentligt samt bladchefen, som primært beskæftiger sig med salg og medierådgivning. Da vi er en lille organisation på kontoret i Stoholm, er vi nødt til at dække hinanden af i dagligdagen.

 

Alle funktioner omkring avisombrydning, administration osv. varetages fra hovedkontoret i Herning, ligesom vi har et tæt samarbejde med koncernens to dagblade og 10 andre lokale ugeaviser.

 

KVALIFIKATIONER:

  • Du er ikke nødvendigvis uddannet journalist, men du har garanteret en baggrund, hvor du er vant til at skrive og formidle.

  • Du er (formentlig) bosiddende i området og har et stort lokalkendskab

  • Du er energisk, omgængelig og fleksibel

  • Du er vant til at begå dig på sociale medier

  • Du har IT-erfaring på brugerniveau og er ikke bange for ny teknik

 

JOBBET:

Vi tilbyder et spændende, afvekslende og udviklende job, hvor ikke to dage er ens.

Jobbet er på 30 timer pr. uge, og du skal regne med, at timerne ikke nødvendigvis alle foregår indenfor normal arbejdstid arrangementer afholdes både aften og weekend, men vi forsøger at holde de skæve arbejdstider på et fornuftigt niveau.

Et varigt ansættelsesforhold med stor selvstændighedsgrad.

 

Er du tændt, og kan du se dig selv i rollen som vores nye lokalredaktør, vil vi gerne modtage din ansøgning snarest til Mediehusene Midtjylland, Østergade 21, 7400 Herning; att.: Tina Nortvig Mortensen; tnm@mediehusenemidtjylland.dk

 

Evt. spørgsmål kan stilles til Bladchef Jesper Sørensen; 26 89 43 18.


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Redaktør

Jysk Fynske Medier

Hedensted
Lokalredaktør på Langeland Fyns Amts Avis søger pr. 1. maj en engageret og ambitiøs lokalredaktør til at lede redaktionen på Langeland, der leverer journalistik til faa.dk, ugeavisen Øboen og Fyns Amts Avis. Vi søger en kollega, der med næse for god...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018