Tømrersvende i Nordsjælland

Vi er en mellemstor tømrervirksomhed beliggende i Helsingør. Vi har rygende travlt og derfor mangler vi faglærte tømrersvende. Vi arbejder for kommuner og boligselskaber, og udfører alt fra renovering og nybyg til hoved- og fagentreprise.

Vi løber stærkt og har derfor brug for dig, hvis du:

  • er faglært tømrer
  • forstår vigtigheden af et godt håndværk og besidder faglig stolthed
  • er fleksibel og stabil – vi har brug for hinanden
  • har kørekort B

Hos Nøraa Entreprise er vi omkring 25 ansatte. Vi har et fantastisk sammenhold og mange af os har været ansat i firmaet i mere end 10 år. Vi har en god aldersspredning, og vi deltager alle i både mindre serviceopgaver og store hovedentrepriser. Ud over at være kåret som Gazelle-virksomhed tre år i træk, har vi også vundet LBR-prisen.

Se mere på vores ansøgersite: https://fnn.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Tømrer med lyst til at være formand til fast arbejde

Tagsjakket IVS

Tømrersvend der gerne vil styre sagerne fra start til slut søges til fast arbejde. Tømrer (Formand) søges til fast arbejde. Vi arbejder primært i Nordsjælland, samt københavn. Du skal arbejde med tage fra start til slut. Vores primære kunder er parc...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:8. juni 2018

Faglært Tømrer/Snedker med sans for små detaljer

TØMRERMESTER KURT STEEN ISRAEL ANDERSEN

Vi søger en Faglært tømrer snedker, som har øje for de små detaljer og kan arbejde selvstændigt. Arbejdet omfatter snedker og tømrerarbejde på primært Fredensborg slot (straffeattest skal vises), men også andre opgaver vil komme. Dine kompetencer: -...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018