Caféforpagter til Café VIC i Vinding Idræts Center/Vejle

Vores forpagter gennem mere end 3 år har af personlige årsager sluttet sin forpagtning med udgangen af april måned. Forpagteren har i den periode udviklet caféens sortiment og kundegrundlag til stor tilfredshed for alle gæster.

Caféen skal først og fremmest betjene Vinding Sports Forening - VSFs 2.500 medlemmer og Vinding Skoles 600 elever, men der har derudover været afholdt talrige lokale generalforsamlinger, udstillinger, dansekonkurrencer, spis-sammen arrangementer og foredrag, som har bidraget til en stærkt øget omsætning over årene.

Caféen og det tilhørende køkken er gennem de seneste 4 år blevet gennemgribende renoveret og fremstår som nyt fra gulv til loft med nyt inventar og nye møbler overalt. Der er endvidere 2 store TV og PS 4 spil samt bordfodbold og airhockey i caféen.

Til køkkenet hører også betydelige fryse- og kølefaciliteter og ovne/stegeudstyr, så der er gode muligheder for en initiativrig person.

Er du serviceorienteret og god til at tale med mennesker i alle aldre, er du måske den, vi søger. Du skal endvidere være indstillet på skiftende arbejdstider, så vi altid kan yde sportsfolkene en god service, så de føler sig velkomne i caféen.

Du skal naturligvis have et grundlæggende kendskab til håndtering af fødevarer og kunne lave den type mad, som sportsfolk forventer sig.

Lyder det interessant, så skriv et par ord til os om din baggrund og dine ideer – gerne på mail. Der holdes løbende samtaler, men vi vil gerne høre fra dig senest 15. juli.

 

Se mere på vores ansøgersite: https://vic.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Vil du være specialiseret generalist inden for ventilation og fungere som det uundværlige bindeled mellem salg, koncept og udvikling…?

mind

Aarhus
og kan du se dig selv sætte dit præg på fremtidens energibesparende ventilationsløsninger, hvor du er med til at sætte nye standarder på markedet, så er du muligvis den helt rette til rollen som Produktspecialist hos Lindab. Med din stærke profil in...
Indrykket:25. maj 2018
Udløbsdato:20. juli 2018

Postdoctoral fellowship in language variation and change 980895

Aarhus Universitet

Aarhus
The School of Communication and Culture, Aarhus University, invites applications for a two-year postdoctoral fellowship in language variation and change. This is a full-time position and begins on 1 January 2019 or as soon as possible thereafter. It...
Indrykket:11. juni 2018
Udløbsdato:28. juli 2018

Postdoc position on selection of RNA biosensors 987534

Aarhus Universitet

Applications are invited for a postdoctoral position for 1.5 years in the Andersen Lab (andersen-lab.dk) at the Interdisciplinary Nanoscience Center (iNANO), Aarhus University, Denmark. The position is part of the project Genetically encoded RNA-bas...
Indrykket:9. juli 2018
Udløbsdato:1. september 2018