Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsultationssygeplejerske

 

Erfaren sygeplejerske til alment praktiserende lægeklinik i Holte søges

Jobbet vil bestå af opgaver indenfor følgende områder: Selvstændig sygeplejerske konsultationer, modtagelse af patienter, telefonvisitation, fornyelse af recepter, blodprøvetagning, vaccination, forberedelse af frokost, bestilling af varer etc.

Vi søger en kollega, som er stabil, selvstændig, fleksibel, udadvendt og servicemindet. Det vil være en fordel med erfaring fra tilsvarende jobfunktion.

Tiltrædelse 1/9 2018. Arbejdstiden er 20 timer om ugen med fri om fredagen.
Løn efter gældende overenskomst.

Vi er et dynamisk team bestående af to kvindelige alment praktiserende læger og to konsultationssygeplejersker. Vi deler skønne lyse og nyindrettede store lokaler med en neurolog og hendes to ansatte. Hverdagen i klinikken, der har tilknyttet 3.600 patienter, er præget af travlhed, men også af en glad og hyggelig stemning. Vi sætter pris på at kende hinanden, og blandt andet lægger vi stor vægt på vores daglige fælles frokost.

Du kan få et indtryk af klinikken på vores hjemmeside www.45424211.dk

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Ida Bjerrum Bach på 25784124 efter kl. 16.

Hvis du er interesseret i stillingen, skal vi modtage din ansøgning senest fredag den 22. juni. Der vil være ansættelsessamtaler onsdag den 27. juni fra kl 16.

Ansøgningen sendes elektronisk til lihm@outlook.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her