Pædagog til Bakkeskolen i Hørning som klasse/SFO-pædagog i indskolingen

Bakkeskolen åbner verden for børn og unge, så de kan åbne sig for verden

Hvem er vi?
Bakkeskolen er en 3-sporet skole med ca. 750 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Skolen er organiseret i 3 huse og stillingen er i Hus 1. Det at være klassepædagog på Bakkeskolen indebærer timer både i undervisning og fritid. I undervisningsdelen vil du som pædagog skulle tage vare på fx understøttende undervisning, Kombi-modul (studietimer) og udeundervisning. Derudover er der mulighed for at varetage fagfaglig undervisning i fag, hvor du har kompetencer så som fx idræt eller billedkunst. Du bliver en del af klassens/årgangens team og vil samarbejde med teamet om elevernes læring, dannelse og trivsel.
I fritidsdelen arbejder vi med funktionsopdeling – vi er i dagligdagen meget fleksible og vægter at følge børnenes interesser og skabe rum, så alle børn kan trives med de forskellige behov, de har.

På skolen er der en stolt tradition med udeskole og ude-SFO. Vi er så heldige at have et fantastisk skovområde ”mosen”, som udnyttes til ugentlige udeundervisnings- og SFO-dage for årgangene på skift.
Vi har en faglig dygtig medarbejderstab bestående af 14 pædagoger og 47 lærere.
Vi er udviklingsorienterede og vægter et godt arbejdsklima. Vi har en stærk samarbejdskultur på skolen blandt lærere og pædagoger, som vi er stolte af.

Læs evt. mere på vores hjemmeside (http://www.bakkesko.dk).

Hvad søger vi?
Vi har et stort ønske om at ansætte en pædagog, som har kompetencer og interesse inden for bevægelsesområdet. Du må gerne kunne sætte gang i bevægelsesaktiviter både i fritids- og i undervisningsdelen. Vi søger en person, der brænder for sit fag og det at arbejde med børn med alle de forskelligheder, de rummer, og kan se sig selv i et lærende miljø i både fritid og undervisning.
Du skal være fleksibel, have gå-på-mod, og kunne se kvaliteterne i et samarbejde med lærerne.

Vi søger en autentisk person, som både kan honorere og stille krav i arbejdet og kan se sig selv som en aktiv medspiller i et sundt og udviklende miljø. Samtidig søger vi en, der, lige som os, tror på, at børnene altid gør det bedste, de kan.

Ansættelse er som udgangspunkt en 37 timers stilling og er fra 1. oktober.

Du er velkommen til at ringe på tlf. 87 94 27 85 til pædagogisk leder Vibeke Juhl Nielsen for yderligere oplysninger.

Ansøgning bilagt relevante eksamensbeviser og evt. udtalelser sendes via www.skanderborg.dk – job hos os, hvor du finder stillingsopslaget.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Onsdag den 22. august kl. 12.

Samtaler finder sted onsdag den 29. august 2018 fra kl. 15.00.

Skolen ligger 12 min. med tog fra Århus og 8 min fra Skanderborg. Tog og bus stopper lige ved skolens dør.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog til dagtilbud Højvangen

Skanderborg Kommune

Odder
Dagtilbud Højvangen søger pr. 15. september 2018 en pædagog på 32 timer samt en barselsvikar på 36 timer.Dagtilbud Højvangen består af 4 børnehuse med børn i alderen 0-6 år, Fredensgård, Regnbuen, Elverhøj og Skovtroldene. Stillingerne er lige nu på...
Indrykket:6. august 2018
Udløbsdato:19. august 2018

SFO søger pædagog 30 timer

SKANDERBORG REALSKOLE

Odder
I vores SFO vægter vi dialogen med børn og forældre særdeles højt. Vi arbejder ud fra en ressourceorienteret referenceramme, hvor nøgleordene er anerkendelse og værdsættelse. Fagligheden er i centrum, og vi ved, at vi hver dag gør en forskel. Det gø...
Indrykket:27. juli 2018
Udløbsdato:15. august 2018

To pædagoger til boenhed 41-42 på Sølund - hurtigst muligt

Skanderborg Kommune

Odder
Vi søger to pædagoger til i henholdsvis 30 og 34 timer pr. uge hurtigst muligt.I boenheden bor 16 mennesker med varigt nedsat funktionsevne eks. hjerneskader, autistiske træk, angst blandt andet på grund af, at de i perioder af deres opvækst har man...
Indrykket:10. august 2018
Udløbsdato:24. august 2018

Naturbørnehaven Bakkely i Stilling søger en pædagog til fastansættelse 30 timer/uge

Naturbørnehaven Bakkely

Odder
Naturbørnehaven Bakkely i Stilling søger n pædagog 30 timer uge, fast ansættelse pr. 1. oktober eller snarest muligt derefter. Børnehaven Bakkely er en naturbørnehave. Vi er normeret til 30 børn. Strukturen er baseret på samarbejde og stor åbenhed. ...
Indrykket:3. august 2018
Udløbsdato:15. august 2018

Pædagog til Landsbyen Sølund Boenhed 44

Skanderborg Kommune

Odder
Vi søger en dygtig kollega, til en 35 timers stilling med skiftende arbejdstid pr. den 1. oktober 2018 eller snarest.Landsbyen Sølund er en boform og et aktivitetstilbud for voksne med betydelig og varigt nedsat psykisk og fysisk funktionsniveau.Boe...
Indrykket:15. august 2018
Udløbsdato:10. september 2018