Controller med potentiale til regnskabschef

Mediehuset Herning Folkeblad søger:

Controller med potentiale til regnskabschef

Mediehusets økonomiafdeling søger en struktureret og dynamisk controller som sammen med de øvrige 7 medarbejdere i afdelingen skal indgå i løsningen af de mange spændende opgaver.

Arbejdsopgaverne er ud over deltagelse i de daglige opgaver også regnskabsudarbejdelse, budgetlægning og likviditetsstyrring. Rapportering, analyser og ad hoc opgaver er hertil naturlige elementer i dine arbejdsopgaver.

DU ER:

  • proaktiv og vil tage et medansvar for egen udvikling

  • teamplayer med et højt serviceniveau

  • positiv, udadvendt og har en høj stresstærskel

HERTIL HAR DU:

  • stor regnskabsindsigt kombineret med stor lyst til nye opgaver

  • dyb indsigt og interesse i økonomisystemer og Excel

Økonomiafdelingen er supportfunktion for alle virksomheder i mediehusene i Herning, Ikast og Silkeborg og løser alle opgaver inden for bogholderi, finans og økonomistyring. Afdelingen er kendetegnet ved et højt engagement, fremsynethed og professionalisme.

Du vil blive en del af et hold på 8 medarbejdere, hvor troværdighed og samspil er nøgleord i en dagligdag præget af en meget uformel omgangstone, kort vej til beslutninger og frihed til at tage ansvar.

Vi arbejder med tidssvarende systemer og har til stadighed fokus på optimale forretningsgange. Nytænkning og akkuratesse går hånd i hånd.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Økonomidirektør Per Thimm på telefon 21730056.

ANSØGNING:

Ansøgningen sendes via mail til tnm@herningfolkeblad.dk  med angivelse af controller i emnefeltet. Ansøgning sendes hurtigst muligt og senest 18. juni 2018.

Mediehuset Herning Folkeblad er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande og Silkeborg. Virksomheden har ca. 170 ansatte. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker, og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse. Se mere på www.mediehusetherningfolkeblad.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Financial Controller med potentiale søges til alsidig og udfordrende stilling

JKS A/S

Du vil med reference til vores CFO Alex K. Madsen komme til at arbejde med en lang række opgaver, herunder rapportering analyser KPI og opfølgning sammen med ledergruppen. Du vil på sigt også være i dialog med vores afdelinger i andre lande. Der arb...
Indrykket:7. maj 2018
Udløbsdato:27. juni 2018

Controller med potentiale til mere

pro&co as

Ikast-Brande
Talstærk og forretningsorienteret controller til en bred stilling med direkte reference til virksomhedens adm. direktør. For vores kunde søges en controller, der kan supportere direktøren med nøgletal, økonomiske rapporter og beslutningsoplæg. Du få...
Indrykket:15. maj 2018
Udløbsdato:10. juli 2018

Controller til Økonomi og Personale

University College Lillebælt - Campus Vejle

Hedensted
Handlekraftig, analytisk og serviceorienteret controller Er du god til at hold hovedet koldt, når det går stærkt? Og kan du samtidig give dine interne kunder den bedste service? Har du gode kommunikative evner og formår at formidle dit budskab på fl...
Indrykket:11. juni 2018
Udløbsdato:22. juni 2018

Detaljeorienteret controller med interesse for store tal og høj kompleksitet til den kommende Skattestyrelse

SKAT, Horsens

Hedensted
Vil du være med til at styrke Skatteforvaltningens håndtering af Danmarks afregninger til EU af toldindtægter, moms og BNI for op til 17 mia. kr. årligt? Er du god til at skabe relationer, kan du arbejde systematisk og har du lyst til at bidrage til...
Indrykket:14. juni 2018
Udløbsdato:1. juli 2018

Vi søger en skarp controller

DIN Forsyning A/S

Esbjerg
Skarp, grundig, analytisk og udstyret med en grundlæggende portion skepsis. Lyder det som dig? Så er du måske vores nye kollega, for vi søger en controller til vores økonomiafdeling. Kan du sætte flueben ved regnskabsmæssig baggrund, kendskab til AX...
Indrykket:15. juni 2018
Udløbsdato:22. juli 2018