Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Controller med potentiale til regnskabschef

Mediehuset Herning Folkeblad søger:

Controller med potentiale til regnskabschef

Mediehusets økonomiafdeling søger en struktureret og dynamisk controller som sammen med de øvrige 7 medarbejdere i afdelingen skal indgå i løsningen af de mange spændende opgaver.

Arbejdsopgaverne er ud over deltagelse i de daglige opgaver også regnskabsudarbejdelse, budgetlægning og likviditetsstyrring. Rapportering, analyser og ad hoc opgaver er hertil naturlige elementer i dine arbejdsopgaver.

DU ER:

  • proaktiv og vil tage et medansvar for egen udvikling

  • teamplayer med et højt serviceniveau

  • positiv, udadvendt og har en høj stresstærskel

HERTIL HAR DU:

  • stor regnskabsindsigt kombineret med stor lyst til nye opgaver

  • dyb indsigt og interesse i økonomisystemer og Excel

Økonomiafdelingen er supportfunktion for alle virksomheder i mediehusene i Herning, Ikast og Silkeborg og løser alle opgaver inden for bogholderi, finans og økonomistyring. Afdelingen er kendetegnet ved et højt engagement, fremsynethed og professionalisme.

Du vil blive en del af et hold på 8 medarbejdere, hvor troværdighed og samspil er nøgleord i en dagligdag præget af en meget uformel omgangstone, kort vej til beslutninger og frihed til at tage ansvar.

Vi arbejder med tidssvarende systemer og har til stadighed fokus på optimale forretningsgange. Nytænkning og akkuratesse går hånd i hånd.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Økonomidirektør Per Thimm på telefon 21730056.

ANSØGNING:

Ansøgningen sendes via mail til tnm@herningfolkeblad.dk  med angivelse af controller i emnefeltet. Ansøgning sendes hurtigst muligt og senest 18. juni 2018.

Mediehuset Herning Folkeblad er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande og Silkeborg. Virksomheden har ca. 170 ansatte. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker, og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse. Se mere på www.mediehusetherningfolkeblad.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Økonomimedarbejder

Herning Folkeblad A/S

Mediehuset Herning Folkeblad søger: Økonomimedarbejder med solid regnskabsmæssig indsigt Mediehusets økonomiafdeling søger en struktureret og arbejdsom kollega som sammen med de øvrige medarbejdere i afdelingen skal indgå i løsningen af de mange spæ...
Indrykket:8. august 2018
Udløbsdato:23. august 2018