Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Indskriver assistent (autoskade)

Indskriverassistent M/K til skadesafdeling søges

Vi har travlt i vores nye samlede skadesafdeling i Søborg og søger nu en ekstra indskriverassistent/værkfører til at støtte op omkring vores 3. værkførere i afdelingen. Arbejdet består i fakturering, kundekontakt og diverse administrative opgaver og kræver derfor ikke decideret bilteknisk indsigt.

Dine kvalifikationer 
Du må gerne have erfaring fra et lignende job som indskriverassistent i en bilforretning, men vi hører også gerne fra dig hvis du har bilbranchekendskab men ønsker et karrieskift. Erfaring med IT systemet Dacar+ er en fordel men hvis du er lærenem og arbejder struktureret, sørger vi også for en grundig oplæring, så du er ordentlig klædt på til at løse dine arbejdsopgaver. Det er desuden også vigtigt at du har et godt servicegen over for vores kunder.

Vi tilbyder
Vi tilbyder at arbejde med masser af potentiale og udviklingsmuligheder og gode professionelle kollegaer til at støtte op omkring dig. vil løbende blive uddannet til at klare fremtidens krav i dit job. Fast løn svarende til dine kvalifikationer suppleret med bonus. Desuden er vores skadescenter netop færdiggjort og  er et af Københavns nyeste karrosseriværksteder med alle relevante faciliteter.

Ansøgningen
Hvis du vil arbejde sammen med et team af dynamiske og kundebevidste mennesker i et pulserende bilhus, så send din ansøgning til værkstedschef Asbjørn Mayland på
am@daugaardbiler.dk eller ring 39 55 98 71 hvis du ønsker at få opklaret nogle spørgsmål. Vi lover dig naturligvis fuld diskretion.

Vi glæder os til at høre fra dig.

PS ansøgningsfrist d. 27. december.


Om Daugaard Biler
Daugaard Bilers grundsten blev lagt i 1974 og i dag repræsenterer vi bilmærkerne Citroën, Mazda, Nissan, Opel, SEAT, Suzuki og Toyota i vores afdelinger i København, Gladsaxe, Søborg samt Glostrup. Vores forretningsområder er salg, leasing, vedligeholdelse og reparation inden for person- og varebiler. Vi er til stadighed i udvikling og har senest udvidet med en ny afdeling i Søborg. Vores ambition er til stadighed at kunne imødekomme vore kunders krav og være branchens bedste servicegiver gennem produkter af høj kvalitet, top motiverede og kompetente medarbejdere, fleksibilitet og indbydende faciliteter.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her