Klinikassistent til Tandplejen

Klinikassistent søges til tandreguleringsafdelingen i Silkeborg kommunale Tandpleje. 
 
Brænder du for at udvide dine faglige kvalifikationer, og synes du det lyder spændende at arbejde med ortodonti, er dit ønske-job her:  
Silkeborg kommunale Tandpleje søger en klinikassistent til at indgå i teamet på vores centrale ortoklinik.  
 
Har du lyst til at lære nyt, og har du hænderne skruet godt på, er her mulighed for at gennemgå en struktureret uddannelse i at arbejde med tandregulering, herunder deltage i / udføre et bredt spektrum af uddelegerede superviserede assistent-funktioner inden for tandregulering.  
 
Vi er et dynamisk team bestående af tre specialtandlæger (på deltid) og 14 engagerede klinikassistenter.  
 
Vi arbejder med høj grad af uddelegering, så alle personalegrupper udnytter deres spidskompetencer. Vi behandler vores børne-/unge-patienter rettidigt og har en meget begrænset venteliste. Vi tilstræber en uhøjtidelig omgangstone, og lægger vægt på anerkendende kommunikation. Det er en af vores målsætninger at være på forkant, også digitalt. Vi har f.eks. i flere år arbejdet integreret med intraoral scanning som helt har erstattet gipsmodeller, desuden har vi nyt digitalt røntgenudstyr. 
 
I kommunens budget for de kommende år er der afsat midler til etablering af en ny centralklinik incl. ortoklinik. 
 
Tandreguleringsklinikken har 8 behandlingsenheder og personale sv.t. Sundhedsstyrelsens normering for OR-området. Klinikken ligger i samme bygning som tandplejens centralklinik og administration.  
 
Vi ønsker at vores nye team-medarbejder: 
  • har interesse for at lære nyt 
  • er åben og udadvendt 
  • er omhyggelig, kvalitetsbevidst og helhedsorienteret 
  • har hænderne skruet godt på 
  • er fleksibel og villig til at hjælpe kollegaer i teamet
Klinisk erfaring indenfor ortodonti er en fordel men ikke en forudsætning, da vi sørger for struktureret oplæring svarende til dit aktuelle kvalifikationsniveau.  
 
Det ugentlige timetal er 37 timer, medmindre andet aftales.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information: 
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte klinikassistent Hanne Frøhlich på tlf. 24 61 27 01, klinikassistent Marianne Rask Nielsen på tlf. 26 44 06 46 eller ledende specialtandlæge, ph.d. Dorthe A. Bindslev på tlf. 20 26 51 92.  
 
Ansøgningsfrist fredag 10. august 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 35. 
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. 
Klik på Send ansøgning. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. 
 
Har du ikke internetadgang, kan du sende din ansøgning i et almindeligt brev til Silkeborg Kommune, Organisation og Personale, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Husk at anføre job nr. 144833. 
 
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Risskov Tandklinik søger receptionist og klinikassistent.

Risskov Tandklinik I/S

Vi søger en receptionist og en klinikassistent med tiltrædelse i løbet af efteråret 2018. Ugentlig arbejdstid: 30-37 timer. Vi er et team, der består af 5 klinikassistenter, 3 tandplejere, 4 tandlæger, 1 tandlæge med speciale i bidfunktion samt 1 sp...
Indrykket:3. juli 2018
Udløbsdato:5. august 2018

Klinikassistent (barselsvikariat) til Institut for Odontologi og Oral Sundhed, Aarhus Universitet (Tandlægeskolen) 988240

Aarhus Universitet

Aarhus
Aarhus Universitet, Health, Institut for Odontologi og Oral Sundhed (Tandlægeskolen) ønsker at ansætte en klinikassistent som barselsvikar på instituttets Ortodontiklinik.StillingenBarselsvikariatet er på 32 timer ugentligt (lønbrøk 28,19 37,00) med...
Indrykket:6. juli 2018
Udløbsdato:8. august 2018

Klinikassistenter søges til Institut for Odontologi og Oral Sundhed, Aarhus Universitet (Tandlægeskolen) 98825

Aarhus Universitet

Aarhus
Aarhus Universitet, Health, Institut for Odontologi og Oral Sundhed (Tandlægeskolen) ønsker at ansætte 2 klinikassistenter.StillingerneBegge stillinger er på 32 timer ugentligt (lønbrøk 28,19 37,00) og forventes besat 1. september 2018 eller snarest...
Indrykket:6. juli 2018
Udløbsdato:8. august 2018