Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brædstrup Skole søger udadvendt og imødekommende skolesekretær til fast deltidsstilling

Vil du have et spændende og alsidigt deltidsjob som skolesekretær på en skole, hvor du er tæt på elever, personalet, og skoleledelse - og vil du være en del af en fantastisk personalegruppe, så er du måske vores nye skolesekretær?
 
Kontoret er skolens ansigt udadtil og er ofte lidt af ”en hovedbanegård” med mange afbrydelser fra elever, medarbejdere, ledelse, forældre og øvrige samarbejdspartnere. Her spiller vores skolesekretær en vigtig rolle i at besvare alle henvendelser professionelt og fungere som bindeleddet mellem personale, forældre, elever og ledelse. Du skal derfor evne at indtage en central og imødekommende rolle i mødet med elever, forældre, personale og andre aktører i og omkring skolen og skal have en anerkendende tilgang til andre mennesker. Det betyder, at du er udadvendt, venlig, imødekommende og god til at kommunikere både i tale og på skrift. Det er desuden uhyre vigtigt, at du trives med variationen af opgaver og en dynamiske hverdag, at du kan bevare overblikket med et smil og sortere i/løse det, som ”kommer ind ad døren” i en prioriteret rækkefølge. Der er ikke to dage, som er ens.
 
Vi søger en profil med god økonomisk sans, erfaring med bogføring og økonomi samt administrative opgaver, eller som har lyst, mod og evner til at tilegne sig viden og erfaringer med økonomi, administrative opgaver og IT-programmer.
 
Vi forventer, at du:

 • Er kontoruddannet – gerne med erfaring som skolesekretær
 • Har erfaring med systemerne: Outlook, Skoleintra/Aula, Nem-økonomi, KMD-OPUS/Rollebaseret Indgang og KMD-elev, Word og Excel samt kendskab til journaliseringssystemet SBSYS
 • Arbejder systematisk, har overblik med sans for detaljen og kan prioritere dine arbejdsopgaver
 • Er initiativrig, selvkørende og kan arbejde selvstændigt samt samarbejde med andre i forhold til forskellige arbejdsopgaver og forskellige personalegrupper
 • Er omstillingsparat og fleksibel, i tanke og handling
 • Er serviceminded, glad, ansvarlig, positiv og proaktiv
 • Er er god til at vise omsorg og empati
 
Dine arbejdsopgaver bliver:
 • Budgetopfølgning, regnskab, bogføring, bankafstemning og løbende økonomistyring
 • Elevadministration
 • Buskort-oprettelse og -administration
 • Administration vedr. folkeskolens eksamener/prøver og indberetninger til bl.a. Optagelse.dk
 • Diverse forefaldende praktiske opgaver i forbindelse med kontorets virke samt ved møder og arrangementer på skolen
 • Daglig håndtering af digital postkasse, telefonpasning og skrankebetjening
 • Ajourføring af diverse arbejdsgange
 • Udlevering af plastre, isposer og hjælp/trøst ved skader
Vi tilbyder dig:
 • Et dejligt, alsidigt og varieret job med tæt kontakt til elever, forældre, personale og ledere
 • Et spændende, krævende og udfordrende job i et levende miljø
 • En meget variabel hverdag med mange muligheder for at gøre brug af egne kompetencer
 • Fællesskab, faglighed og plads til forskellighed
 • Ledelsesmæssig sparring og opbakning
 • Et dynamisk arbejdsfællesskab med gode kollegaer
 • En spændende skole med et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø
 • En velfungerende skole med gode rammer, som du kan være med til at udvikle
 • Nysgerrige og glade elever samt en aktiv og engageret forældrekreds
 
Hvis din profil og kompetencer dækker, kan der være mulighed for ekstra timer i skolekantinen, eller med pædagogiske arbejdsopgaver på skolen eller i SFO.
 
Du bliver en del af et velfungerende administrationsteam, som udover dig, består af 1 skolesekretær, 1 IT-/kontormedarbejder, 3 teknisk service medarbejdere, 1 viceskoleleder/afdelingsleder, 1 SFO-leder/afdelingsleder, 1 afdelingsleder for udskolingen og 1 skoleleder. Brædstrup Skole er en almendannende folkeskole, hvor faglighed og fællesskab vægtes højt. Alle elever er velkomne på Brædstrup Skole, og vi arbejder engageret, professionelt og ambitiøst for at give alle elever det bedste skoleforløb, så eleverne udvikler sig mest muligt både fagligt, personligt og socialt.

Send din ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, hvor du har lagt tydelig vægt på konkrete kvalifikationer og erfaringer med ovennævnte arbejdsopgaver. Husk at vedhæfte din ansøgning og dit CV, samt andre relevante bilag, gerne i ét bilag.

Ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes besat pr. 01.12.2019, eller snarest derefter og er på 20 timer ugentligt. Den reelle arbejdstid er 22 timer om ugen i 42 uger om året. Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.
Flere oplysninger kan fås hos skoleleder Rikke Meldhede eller viceskoleleder Bjarne Hermansen.
Det er en forudsætning for ansættelsen, at der kan indhentes en tilfredsstillende børneattest.

OBS: Vi henstiller til, at du sender din ansøgning via Ofir.dk og vi skal modtage din ansøgning senest onsdag, den 23. oktober 2019. Der afholdes samtaler mandag, den 28. oktober 2019 fra kl. 17.00 på skolens kontor.
________________________________________________________________________ 
 Brædstrup ligger i bakkelandet imellem Horsens og Silkeborg. Byen har ca. 3.500 indbyggere og et stort opland. Brædstrup Skole ligger centralt placeret i Brædstrup by i nærheden af hal, svømmehal og skov. Brædstrup Skole har pt. ca. 520 elever fordelt på 0. - 9. årgang. På 4., 5., 7. og 8. årgang er der 3 spor.
Stjerneskuddet omfatter 0. - 3. årgang med ca. 170 elever samt SFO.
Mælkevejen omfatter 4. - 6. årgang med ca. 180 elever.
Universet omfatter 7. - 9. årgang med ca. 170 elever

Hvis du har brug for at vide mere om skolen, kan du søge oplysninger på vores hjemmeside: http://si.br.skole.braedstrup.dk.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Skolesekretær til Gødvadskolen

Gødvadskolen

Silkeborg
Gødvadskolen søger en dygtig skolesekretær, da vores nuværende sekretær Maria er på barsel. Vi søger en person, som kan hjælpe os igennem de mangeartede arbejdsopgaver, som skal løses, for at hverdagen fungerer godt for børn og voksne.Stillingen er ...
Indrykket:14. maj 2020

Skolesekretær til Gødvadskolen

Silkeborg Kommune

Silkeborg
Gødvadskolen søger en dygtig skolesekretær, da vores nuværende sekretær Maria er på barsel. Vi søger en person, som kan hjælpe os igennem de mangeartede arbejdsopgaver, som skal løses, for at hverdagen fungerer godt for børn og voksne. Stillingen er...
Indrykket:14. maj 2020