Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til FOAs enhed for Politik og Analyse - Barselsvikariat i 10 måneder


 
Er du optaget af metoder til politisk påvirkning og har du mod på at indgå i FOAs arbejde med at påvirke den politiske dagsorden?


Vil du være med til at sikre, at FOAs politikere, lokalafdelinger og tillidsrepræsentanter har indflydelse på de politiske beslutninger i Folketinget, kommunerne og regionerne, som er med til at lægge rammerne for medlemmernes hverdag?

Vi forventer, at du har et bredt kendskab til aktuelle velfærdspolitiske temaer, som optager FOA. Ligeledes forventer vi, at du har viden og erfaring med metoder og processer, der skaber politisk indflydelse både lokalt og centralt.
Du kommer til at indgå i tæt tværgående samarbejde med andre konsulenter, der arbejder inden for arbejdsområdet.
Det er vigtigt at du har forståelse for de udfordringer, som FOAs medlemmer står over for og sammen med politikere, tillidsvalgte, og ansatte i FOAs afdelinger kan indgå som facilitator i udviklingsprocesser om politiske indflydelsesveje.

Du vil blive ansat i FOAs enhed for Politik og Analyse og tilknyttet enhedens public affairs team, hvor du bl.a. vil skulle bistå FOAs politikere i FOAs 38 afdelinger med sparring, rådgivning og intern uddannelse vedrørende professionel og proaktiv politisk interessevaretagelse.

I enheden for Politik og Analyse er vi 18 konsulenter, der arbejder med et bredt felt af medlems- og organisationsanalyser samt politisk interessevaretagelse, der knytter sig til den del af den velfærdspolitiske dagsorden, der vedrører ressourcer, styring, ledelse, offentlig økonomi, konkurrenceudsættelse, arbejdsvilkår og velfærdsteknologi.
Vi har et inspirerende arbejdsfællesskab i enheden og sammen med vores øvrige kollegaer i FOA.

Dine arbejdsopgaver:

 • Udbrede metoder og arbejde med processer, der skaber politisk indflydelse og påvirkning.
   
 • Formidling af velfærdspolitiske temaer til FOAs politikere, lokalafdelinger og tillidsrepræsentanter med forskellige forudsætninger for at arbejde med politisk interessevaretagelse i den lokalpolitiske arena.
   
 • Udvikling af værktøjer, der understøtter det politiske indflydelses- og påvirkningsarbejde.   
   
 • Samarbejde med FOAs lokale afdelinger om at påvirke den lokale velfærdspolitiske dagsorden.
Din profil:
 • Du har et bredt kendskab til velfærdspolitik, og de temaer, der aktuelt fylder i den politiske og fagpolitiske debat.
 • Du har viden og kendskab til metoder, der i forskellige politiske arenaer, både centralt og lokalt, skaber politisk indflydelse og påvirkning.
 • Du har evnen til at sætte dig ind i en problemstilling, og se hvilke muligheder, der er for at politiske aktører på forskellige niveauer, kan omsætte det til handlinger, der skaber politisk indflydelse.  
 • Du er stærk til at skabe relationer til de mange aktører og samarbejdspartnere, der bliver en del af dit arbejdsfelt. Og du er indstillet på en hverdag, hvor du også selv er med til at forme arbejdsopgaverne.    
 • Du kender til arbejdet i en medlemsorganisation eller i anden politisk ledet organisation.
 • Du har formentlig en akademisk uddannelse inden for det samfundsvidenskabelige område eller inden for kommunikation og formidling.
Hvis dette er noget for dig, og du mener du har de rette kvalifikationer og erfaringer til at gøre det godt til gavn for FOAs medlemmer så hører vi meget gerne fra dig. 

FOA tilbyder
Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til intern overenskomst med en grundløn på løntrin 47 med mulighed for forhandling af individuelle tillæg efter kvalifikationer.
Dertil kommer en arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 14 pct.

Vil du vide mere om den ledige stilling så kontakt chef for enheden Anne Mette Lauridsen, tlf. 40 22 85 28 eller konsulent Bent Gravesen, tlf. 31 23 71 34

Du kan maile din ansøgning, mrk. "Politik og Analyse" til FOAs elektroniske rekrutteringssystem.
Ansøgningsfrist er d. 13. august kl. 12.00.
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

DGI Storkøbenhavn søger konsulent til kampidræt

DGI Storkøbenhavn Idræt & Motion

København
DGI Storkøbenhavn søger en konsulent til Idrætsafdelingen med tiltrædelse pr. 1. januar 2019. Arbejdet omfatter samarbejde med kampidrætsklubber i hele landet samt drift af aktiviteter som uddannelser, udviklingsforløb og camps.DGI Kampidræt dækker ...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:25. november 2018

Ernæringsfaglig konsulent med erfaring fra ældreområdet til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Afdeling for Myndighed

Har du en videregående uddannelse som diætist, cand. scient i klinisk ernæring eller anden relevant ernæringsfaglig overbygning? Har du erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation, fx en kommune eller interesseorganisation? Har du spec...
Indrykket:25. oktober 2018
Udløbsdato:18. november 2018

Sundhedsfaglig konsulent i vikariat til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Afdeling for Myndighed

I Afdeling for Myndighed, Center for Omsorg og Rehabilitering søger vi en sundhedsfaglig konsulent, som har erfaring fra myndighedsområdet med sagsbehandling og visitation efter serviceloven. I Center for Omsorg og Rehabilitering har vi det overordn...
Indrykket:25. oktober 2018
Udløbsdato:18. november 2018

Konsulent til betjening af direktion og politisk udvalg i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

CF Sekretariatet for Ledelse og Kommunikation

København
Synes du, et arbejde i krydsfeltet mellem politik og administration er en spændende udfordring? Har du politisk tæft og evner at betjene både administrativ og politisk topledelse? Og vil du være med til at betjene et politisk udvalg og forvaltningen...
Indrykket:6. november 2018
Udløbsdato:20. november 2018

Konsulent med politisk tæft og skarpt strategisk blik til Københavns Rådhus

Ledelsessekretariatet

København
Trives du godt helt tæt på de politiske beslutningsprocesser? Så er du måske vores nye kollega i Ledelsessekretariatet i Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune søger vi en konsul...
Indrykket:5. november 2018
Udløbsdato:20. november 2018