Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til råhus og betonForstår du at kombinere økonomisk forståelse med menneskelig indsigt på byggeprojekter? Er du god til at skabe relationer og på en motiverende måde få samarbejdet mellem forskellige faggrupper til at glide? Evner du at skabe overblik, samtidig med at du sikrer fremdrift i projektet?

Vi søger en projektleder til at udføre beton- og råhusprojekter i Øst- og Midtjylland.

Dit team
Du bliver en del af Byggeri Vest, som består af cirka 70 kolleger, der alle har tilknytning til vores hovedkontor i Viby J. Her vil du referere til afdelingsingeniøren inden for beton og råhus-sektionen. Sektionen er et erfarent og sammentømret team på 17 kolleger, der i høj grad bruger hinandens erfaring og gode ideer i opgaveløsningen. I dagligdagen vil du typisk samarbejde særlig tæt med et team bestående af en formand og en entrepriseleder. I vil samarbejde om at udføre beton- og råhus-entrepriser som en del af hovedentrepriser og totalentrepriser. Vi løser typisk opgaverne i egenproduktion, herunder elementmontage og insitustøbte betonkonstruktioner.

Dit ansvar er at skabe en succesfuld projektstyring
I rollen som projektleder skal du sikre, at gennemførelsen af projekterne sker så optimalt som muligt i forhold til bygherrens forventninger, anvendelsen af ressourcer og den samlede økonomi. Det betyder, at du selv styrer aktiviteterne på dit projekt og træffer de nødvendige beslutninger på byggepladsen. Det kræver, at du trives i den selvstændige rolle og med et stort råderum i løsningen af projekter. Det kræver også, at du er god til at uddelegere og derigennem udvikler dine kolleger på projektet og agerer mentor for dem.

Din hverdag vil spænde bredt og bl.a. indebære, at du:

 • er en del af kalkulationsarbejdet
 • sammen med rådgiveren sikrer et rettidigt og grundigt projektgrundlag for udførelsen
 • gransker kontrakten og sikrer, at vi lever op til denne
 • løbende følger op på tidsplanlægning, logistik, interne og eksterne leverancer, dokumentation og sikrer, at arbejdsmiljø- og sikkerhedskrav overholdes
 • udarbejder budgetter og prognoser, da du har ansvaret for styringen af projektøkonomien
 • sammen med formanden og entrepriselederen leder og motiverer folkene på projektet
 • varetager forhandling og udarbejdelse af aftaler med underentreprenører og leverandører
 • fokuserer på at skabe relationer og sikrer et godt samarbejde mellem de involverede parter
 • styrer og deltager i byggemøder
 • sikrer en god aflevering i form af en grundig dokumentation og dialog med bygherren og/eller totalentreprenøren.
 • sikrer relevant inddragelse af VDC (Virtual Design and Construction).

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller har en lignende teknisk baggrund og er generelt teknisk velfunderet. Du har 5-8 års erfaring med at udføre anlægs-/råhusarbejder, gerne med en håndværksmæssig baggrund.

Du har en central rolle i forhold til at samle forskellige parter om projektet, hvorfor du skal trives med en bred kontaktflade, og det skal være naturligt for dig at skabe relationer og få et samarbejde til at fungere. Det centrale i at lykkes med projekterne er evnen til at skabe det rette mindset og en konstruktiv og ærlig dialog i projektteamet og med de forskellige samarbejdspartnere. Endelig evner du at bringe dit købmandskab i spil med henblik på at skabe gode økonomiske resultater.

Vi er en virksomhed, der ønsker at være bedst i branchen i forhold til arbejdsmiljø, hvilket vi også forventer, at du bidrager positivt til.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte sektionsingeniør Uffe Røge på 2153 0032 for yderligere oplysninger.
 
Søg stillingen via knappen "send ansøgning"

Vi skal senest have din ansøgning søndag den 6. december 2020.

 

Aarsleff-koncernen opererer på internationalt niveau inden for anlæg og byggeri med udgangspunkt i en førende position i Danmark. Vi omsætter for 13,5 milliarder kroner om året – heraf 31% i udlandet. Koncernen består af en portefølje af selvstændige konkurrencedygtige selskaber med hver deres særlige kompetencer. For at effektivisere og optimere vores tværgående samarbejde arbejder vi efter særlige principper, som er udtrykt i vores One Company-model. Vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder og partnere med henblik på at effektivisere vores ydelser og tilfører desuden kundernes projekter værdi ved tidlig involvering. Vores aktiviteter inden for fundering og opgravningsfri rørfornyelse er stærkt internationaliserede. Aarsleff-koncernen beskæftiger 6.800 medarbejdere.

Hovedkontor: Hasselager Alle 5, DK-8260 Viby J · København Kontor: Industriholmen 2, DK-2650 Hvidovre


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.