Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Piccoline / Piccolo

Har du brug for et sabbatår før du går i gang med et nyt studie? Har du lyst til at prøve kræfter med et job i erhvervslivet i et års tid?

Vi søger en selvstændig og serviceminded piccoline, der vil være med til at skabe en god og velfungerende ramme om vores travle firma.

Firmaet, der beskæftiger ca. 40 medarbejdere, rådgiver danske og udenlandske klienter i strategisk beskyttelse af enerettigheder, især patent- og varemærkerettigheder.

Vi har domicil i Hausergade ved Kultorvet, i nærheden af Nørreport Station.

Opgaverne: Som vores nye piccoline vil du først og fremmest varetage vedligeholdelse af vores frokoststue og husets tre tekøkkener, herunder opfyldning, indkøb og ærinder, oprydning og lettere rengøring samt servicering af opvaskemaskiner, kaffemaskiner mv.

Du vil tage dig af vores mødelokaler, dække op/rydde af i forbindelse med møder.

Derudover vil du bidrage til løsningen af forefaldende kontoropgaver, arkivering samt telefonpasning (afløsning i reception), fortrinsvis i ydertimerne.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 35 timer om ugen fordelt i vores åbningstid fra 7.30 til 17.00 med varierende mødetider.

Personprofil: Du er imødekommende, ansvarsbevidst og engageret. Herudover har du et godt kendskab til engelsk og erfaring med edb på brugerniveau.

Løn: Efter aftale.

Tiltrædelse: 1. juli 2018 eller umiddelbart derefter.

Ansøgningsfrist: 31. maj 2018

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Charlotte Andersen på tlf. 7025 0900.

Send din ansøgning til:
Budde Schou A/S 
Att.: Hanne Kildesø
Hausergade 3 
1128 København K

eller:

job@buddeschou.dk

__________________________________________________________________________
Budde Schou A/S er med rødder, der går mere end 100 år tilbage, et af Danmarks ældste og mest respekterede patentbureauer. Med omkring 40 medarbejdere er det samtidig et af landets største bureauer med omfattende ekspertise inden for alle områder af den industrielle eneretsbeskyttelse. BUDDE SCHOU yder rådgivning inden for patenter, varemærker, designs og hele IP-området til danske og udenlandske virksomheder.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her