Account Executive

Er du en passioneret sælger drevet af høje ambitioner, entreprenørånd og har lyst til at opbygge en ny salgsafdeling i KMD Private Sales? Har du lyst til at bruge dit talent, personlighed og salgsevner til at indgå i komplekse salgsprocesser i et stærkt konkurrencepræget marked? Så kan KMD være arbejdspladsen for dig.

 

KMD har base i Danmark, har medarbejdere i hele Skandinavien samt Polen og har teknologisk udsyn til resten af verden. 3000 medarbejdere hjælper hver dag virksomheder med at udvikle, optimere og effektivisere deres forretning.

 

Om jobbet

Private Sales er en nyoprettet afdeling i KMD Products & Services, som arbejder med helhedsløsninger og tilbyder alt fra hardware og software til "Everything as a Service".

 

Dine ansvarsområder:

  • Du får ansvaret for opbygning og udvidelse af din egen kundeportefølje. Du vil have et team omkring dig bestående af de dygtigste konsulenter og produktspecialister, som er med til at sikre, at du bliver en succes hos kunden.
  • Søger og skaber relationer til relevante ledelsesniveauer hos kunderne
  • Etablerer en strategisk dialog og positionerer KMD, som en professionel partner
  • Tager aktivt ansvar for at udvikle samarbejdet på tværs af KMD samt være ambassadør for Products & Services både internt og eksternt.

 

Om dig

Du har flere års erfaring med salg til Enterprise/SMB +500 segmentet og du kommer med en solid og relevant uddannelse.

Din hidtidige karriere har givet dig stor erfaring med salg og forretningsudvikling og du kan dokumentere gode resultater. Du arbejder struktureret og kan skabe løsninger ud fra kundens forretningsmæssige udfordringer.

Som person er du udadvendt og god til at kommunikere på alle niveauer. Du trives med at arbejde selvstændigt og forstår samtidig at få det maksimale ud af holdarbejdet. Vigtigst er dog, at du har et højt drive og sult for at lykkes.

 

 Vores forventninger til din profil er, at du:

 

  • Forstår kundens behov og kan omsætte denne viden til værdi for kunden og KMD
  • Er en passioneret sælger med øje for nye forretningsmuligheder - og indgange til kunden
  • Er udadvendt og har gennemslagskraft, tør udfordre kunderne og formår at træffe beslutninger
  • Er forretningsorienteret, tillidsfuld og evner at agere som kundens fortrolige sparringspartner
  • Trives i en stærk performance-kultur.

 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Sales Manager Søren Dalbøge på 2069 9594.  

Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning og dit cv.

                

Love it_Live it

Vil du bruge din viden for alvor i en dansk virksomhed i vækst med stærke internationale relationer? Så vil vi gerne have dig med på holdet.

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. marts 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Sælger

Den Professionelle Rengøring

Brøndby
Dygtig og erfaren sælger søges til rengøringsselskabDen Professionelle RengøringVi er et rengøringsfirma som søger en stabil og troværdig kollega til vores team. Du vil skulle udføre opsøgende salgsarbejde på telefon og e-mail, samt tage ud på salgs...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Er du vores nye kollega i teamet?

iCall

København
Vores team søger nu flere telemarketingsælgere. Tjen gode penge og udvikl dit salgstalent. Som telemarketingsælger får du grundig oplæring og modtager effektiv salgstræning af vores salgscoach, så du hurtigt får succes og bliver skarp over telefonen...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Prisberegning.dk søger sælger til salg af medlemsabonnementer

IMENTOR A/S

København
Vi søger en dygtig, energisk og dedikeret sælger til salg af medlemsabonnementer. Imentor er blandt de mest nytænkende virksomheder i Danmark inden for kundeformidling. Løsningen, du kommer til at sælge, giver fagpersoner fra forskellige brancher mu...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Udlejningskonsulent søges til Aarhus!

Mega Flex A/S

Er du ordrebehandler med kundeservice i dit DNA og har du kendskab til udlejning og entreprenørbranchen - så kig her? For stor landsdækkende kunde, søger vi en dygtig og velkvalificeret udlejningskonsulent til omgående tiltrædelse i Aarhus. Så er du...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:7. april 2018

Mangler du et job, og kan du starte med det samme? (Søges til Odense, Vanløse, Roskilde og Aalborg) SalesPartners Group

SalesPartners Group

Frederiksberg
Som telefonsælger hos SalesPartners TM bliver du en del af en social arbejdsplads, hvor du som fuldtidsansat f.eks. kan sælge lønforsikringer, tv-abonnementer, mobilabonnementer eller hjælpe en velgørenhedsorganisation med at skaffe støttemidler. Ly...