Udadvendt sælger søges

Kan du demonstrere vores produkt? … så skal vi mødes!

Vi søger en udadvendt freelancesælger til fremtidens app, som gør boligen intelligent, og hvor brugeren på en nem måde gør hverdagen tryg.

Fordele for dig:

  • Du kan beholde dit nuværende job eller samtidig sælge andre produkter
  • Du får gratis oplæring i at demonstrere og sælge
  • Du kan vælge imellem en halv eller en hel månedsløn
  • Du kan arbejde både aften og/eller weekend

Du er den rette kandidat, hvis du:

  • Vil sælge produktet alle har ventet på
  • Vil være social med gode kolleger
  • Vil sætte pris på at få løbende salgsopbakning

Det er vigtigt, at:

  • Du er præsentabel og troværdig
  • Du er meget udadvendt
  • Du har masser af gåpåmod

Hos Com4tzone vil du blive en del af et energisk miljø med stor opbakning. Send os en kort ansøgning hurtigst muligt på mail job@com4tzone.dk eller send os en mail, hvis du har spørgsmål til jobbets indhold.

Produktet

Med vores app kan brugeren slå alarmen til, og samtidig få at vide, hvis et vindue står åben, alt lys og standby strøm slukker, og alt lys tænder igen, hvis der skulle ske et indbrud, eller brugeren trykker på overfaldsalarmen. Der er mange flere funktioner i vores app, som du kan downloade GRATIS og se hvordan den virker i DEMO-version.

Se også produktvideoen inde på vores hjemmeside www.com4tzone.dk og tag også et kig på vores facebookside, som hedder Com4tzone Danmark.

Om os

Com4tzone er designet og udviklet i Danmark. Vi blev grundlagt med det formål at skabe en app til smartphone, som er nem at finde ud af og som giver brugeren mere tryghed både UDE og HJEMME.

Vi vil alle gerne passe på vores værdier; vores børn, vores bolig, vores kæledyr, vores bil, cykel mv. – Vi vil også gerne rejse og hygge med familie og venner uden, at skulle bekymre os om bl.a. indbrud eller brand. Vi vil også gerne, trygt, kunne være i vores egen bolig uden at skulle bekymre os om bl.a. hjemmerøverier mv.

Vi vil gerne spare penge og gøre vores bolig intelligent, hvor man bl.a. kan styre lyset og se LIVE video og sikre mod indbrud.

Derfor har vi skabt en løsning, hvor brugeren på en simpel måde kan gøre hverdagen nemmere og mere tryg. En løsning som er samlet i én app – så brugeren kan fjernstyre boligen fra sin smartphone.

Vi sætter en ære i vores arbejde og går ikke på kompromis med kvaliteten og fælles for det hele: Kunden er i centrum.

Se mere på vores ansøgersite: https://com4tzone.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Prisberegning.dk søger sælger til salg af medlemsabonnementer

IMENTOR A/S

København
Vi søger en dygtig, energisk og dedikeret sælger til salg af medlemsabonnementer. Imentor er blandt de mest nytænkende virksomheder i Danmark inden for kundeformidling. Løsningen, du kommer til at sælge, giver fagpersoner fra forskellige brancher mu...
Indrykket:28. maj 2018
Udløbsdato:23. juli 2018

Territory manager (Danmark) udkørende sælger (m/k)

Hamberger Flooring GmbH & Co KG

Virksomheden Hamberger, der blev grundlagt i 1866, er i dag med sine 2.500 medarbejdere en førende producent af gulvbelægning af træ og toiletsæder og er repræsenteret i mere end 90 lande globalt. Den internationale firmakoncern omsætter hvert år, m...
Indrykket:11. juni 2018
Udløbsdato:9. august 2018

Ønsker du tilknytning til arbejdsmarked?

NOVA STORE AF 31.01.2012 IVS

Er du pensionist, efterlønner og har du lyst til at Hjælpe med lidt bogføring? Måske har du lyst til at arbejde minimum 5 og maks. 10 timer pr uge. Motivationen skal være social tilknytning til arbejdsmarked. Lønnen skal ikke være motivationen. Nova...
Indrykket:11. juli 2018
Udløbsdato:3. september 2018

DEDIKATION søger en erfaren sælger til Håndværker.dk!

Imentor

København
Er du viljestærk og skarp når det kommer til opsøgende salg? Stræber du altid efter at gøre det bedre og efter konstant udvikling? Motiveres du af et arbejdsmiljø med høj energi og stærk konkurrence mentalitet? Så læs trygt videre. Hos håndværker.dk...
Indrykket:11. juli 2018
Udløbsdato:9. september 2018

Vi søger en passioneret junior sælger, som vil være med til en ''gamechanger'' i B2B salg til vindues- og dørindustrien

Klarvinduer

Hvem er du? Du er resultatorienteret og passioneret, og kan lide at arbejde i en start-up virksomhedDu er typen der kan relatere til I will put my heart soul into the things I do Du er hjemmevant i vindues- og dørindustrien og har en god produktvide...
Indrykket:13. juli 2018
Udløbsdato:16. august 2018