Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Koldby Skole

På Koldby Skole søger vi en skoleleder pr 1. februar 2020, som tænker stort om trivsel og faglig udvikling, og som også er nærværende og involverende. Du er synlig for børn og forældre, ligesom du er en lyttende og ambitiøs leder og sparringspartner for skolens dygtige medarbejderstab dels i 0. – 6. klasse og dels i Thisted Kommunes Kompetencecenter for Læsning, som har base på Koldby Skole.

Koldby Skole bygger på værdier om ansvarlighed, tryghed, glæde og fællesskab som grobund for læring og udvikling. Vi forventer, at du i ledelsesteamet og sammen med medarbejderne vil arbejde for høj trivsel og faglighed for børnene, stor tilfredshed blandt medarbejderne og et stærkt samarbejde med forældrene.

Udviklingen af trivsel og faglighed er hos os båret af lydhørhed og dialog med forældre og børn, trivselsfremmende tiltag som legepatrulje, trivselspatrulje, skolevenner mm, målstyret undervisning samt et stærkt teambaseret samarbejde mellem medarbejderne. Desuden har vi god erfaring med at strukturere skoledagen, så der er god plads til bevægelse, leg og læring med et fælles introbånd om morgenen samt en fællesskabstime midt på dagen.

Om dig
Vores nye skoleleder kan stikke en finger i jorden i det daglige og finde ud af, hvordan børn og medarbejdere bedst kommer i spil. Det kan du kombinere med at tænke visionært og at se skolen som en stærk spiller i lokalsamfundet. Derfor er du:

  • Fokuseret på åbenhed både mellem ledelse og medarbejdere, medarbejderne i mellem samt i forhold til forældrene.
  • I stand til at bedrive ledelse ”tæt-på”.
  • God til at rumme forældre, børn og medarbejdere. Du har respekt for parternes forskellige perspektiver og handler på dem.
  • Stærk i samarbejdet med andre instanser i Thisted Kommune. Det gælder både samarbejdet med forvaltning, PPR og andre relevante samarbejdspartnere på skoleområdet.
  • Du har kendskab til læse- og skriveområdet eller du har interesse i at få det, så du sammen med forvaltning og de øvrige folkeskoler kan være med til videreudvikle kompetencecentrets arbejde med ordblinde elever i Thisted Kommune samt videreføre de eksisterende ordblindenetværk med andre kommuner og samarbejdspartnere.
Vi forventer, at du har lyst til at opretholde det stærke samarbejde i ledelsesteamet mellem skoleleder og afdelingsleder, ligesom du har fokus på at bevare den gode økonomi, som sikrer en stabil og sikker drift i dagligdagen. Du vil også den åbne skole og vil være med til at sikre skolens synlighed i lokalområdet for at tiltrække og fastholde elever og forældre gennem en veldrevet skole.

Derudover forventer vi, at du er uddannet lærer. Det er en fordel, hvis du allerede har ledererfaring, selv om det ikke er en betingelse. Hvis du ikke allerede har relevant lederuddannelse, forventes du at påbegynde en lederuddannelse, når du er kommet godt til rette i det nye job.

Om skolen
På Koldby Skole har vi 115 børn fordelt på 0.- 6. klasse, ligesom vi har skolens SFO-tilbud, Mariehønen. Desuden er vi som nævnt base for Kompetencecenter for Læsning med 4 medarbejdere, som er kommunens mobile tilbud til børn med ordblindhed. Samlet set er der en engageret medarbejderstab på 25 ansatte fordelt på lærere, pædagoger samt teknisk/administrativt personale.

Vi er en ”hel” skole med velholdte fysiske rammer, der prioriterer et tæt samarbejde med byerne i skoledistriktet. Skolen er del af et aktivt lokalsamfund og er et naturligt samlingspunkt for dagpleje, børnehus og en lang række lokale foreninger, som også bakker skolens arbejde op.
Du er meget velkommen til at besøge skolen forud for din ansøgning, hvor vi gerne fortæller mere, så tøv ikke med at kontakte os.

Løn- og ansættelsesforhold:
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og principperne for ny løn.

Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger om stillingen fås hos Skolechef Per Overgaard, tlf. 29 37 41 34.
Yderligere oplysninger samt henvendelse om besøg på skolen kan ske til afdelingsleder Dorte Bach Olesen, tlf. 99 17 31 86 eller 20 49 26 08.

Du kan læse mere om Koldby Skole på koldbyskole.aula.dk eller på vores side på Facebook.

Det praktiske
Ansøgningsfrist er torsdag den 5. december 2019, kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler finder sted henholdsvis den 11. december og 18. december 2019. Bliver du udvalgt til 2. samtalerunde (18. december), så vil der blive udarbejdet personprofil på dig mellem de to samtalerunder.
Der vil blive indhentet straffeattest og børneattest.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.