Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Indkøber søges til My Home Møbler

Brænder du for indkøb og et godt købmandskab? Hos My Home Møbler vækster vi og har super travlt, til at styrke vores indkøbsafdeling søger vi endnu en kompetent, selvstændig og engageret indkøber gerne med erfaring fra møbelbranchen. Vi er et landsdækkende møbelfirma i detailbranchen med en klart defineret og ambitiøs vækststrategi. Vi har 31 butikker fordelt over hele landet, hvor hovedkontoret og centrallageret er placeret i Fårup ved Randers. For flere informationer www.myhomemøbler.dk.

Dine opgaver: I samarbejde med vores indkøbsafdeling får du et stort ansvar for at vi altid leverer de rigtige produkter til de rigtige priser.

 

Du vil bla. få ansvar for

 

  • Oprettelse og udarbejdelse af indkøbsordrer
  • Opfølgning på bekræftelser og åbne leverancer
  • Produktsøgning og sourcing af nye leverandører
  • prisforhandlinger
  • kvalitetssikring
  • leverandørperformance.

 

I samarbejde med vores indkøbschef får du selv ansvar for en række leverandører hovedsageligt placeret i udlandet. I indkøb arbejdes der desuden tæt sammen med de øvrige afdelinger i virksomheden og du vil også få en tæt dialog med vores butikker og detailchefer i forhold til markedsbehov. Du må påregne en vis rejseaktivitet ca. 30-45 rejsedage om året.

 

Din profil: Du arbejder selvstændigt og mestrer samtidig det gode samarbejde. Du har en kommerciel tankegang og du løser din opgave i værdikæden med en målrettet indsats for både indkøbsafdelingens og firmaets resultat. Du er dygtig, ambitiøs og med stærke kompetencer indenfor indkøb og meget gerne indenfor områderne spisestuemøbler og småmøbler. Du er endvidere i besiddelse af et godt humør.

 

Du får frihed til at handle og stor indflydelse på eget ansvarsområde og tilbydes gode muligheder i en virksomhed som er præget af høje vækstrater.

 

Har vi fanget din interesse og har du lyst til et spændende job med ansvar og fantastiske kollegaer, så send os en motiveret ansøgning med CV og bilag til ansoegning@mhls.dk.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Jan Hallas på tlf. 20809860 eller mail jh@mhls.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så alle ansøgninger vil blive behandlet løbende.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her