Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Permagreen Grønland A/S søger Entrepriseleder til ManiitsoqPermagreen Grønland A/S søger en Entrepriseleder til vores afdeling i Maniitsoq.


Permagreen Grønland A/S udfører byggeri i total- og hovedentreprise i flere byer i Grønland med egenproduktion af jord-, beton-, maler-, murer og tømrerarbejde. Vi udfører projekter af størrelsesorden 25-300 mio. kr. og er en virksomhed i vækst. Vi lægger stor vægt på alle projekter udføres i høj kvalitet og afleveres til tiden med fuld fokus på sikkerheden under hele byggeprocessen.


Afdelingen i Maniitsoq beskæftiger omkring 40 faglærte og ufaglærte tømrer, entreprenører, malere og lærlinge. Vores opgaver er alt inden for renovering, nybyggeri, anlægsopgaver og service med bl.a. snerydning. Vi udfører desuden vognmandskørsel, snerydning samt malerarbejde. Derudover har vi salg af bygge- og malermaterialer fra vores lager.


Afdelingen består af afdelingsleder, kontorleder, lagerformand og så 1 entrepriseleder. Omgangstonen er afslappet, og de fysiske rammer hyggelige.


I afdelingen har vi travlt, bl.a. med opførsel af nyt familiecenter og renovering at flere boligblokke.


Dit primære ansvar at sikre styre og lede opførsel af familiecenter og renoveringsopgaven. Du har derfor ledelsesansvaret for mandskab på byggepladserne og står for KS og Sikkerhed og er tovholder på kvalitetssikring på udført arbejde og du medvirker dagligt til dokumentationen af ovenstående.


Der er tale om en spændende stilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling og du bliver en del af en virksomhed, hvor vi arbejder tæt sammen om at skabe resultater.


Du refererer til afdelingslederen i Maniitsoq.


Ansættelse er med tiltrædelse snarest eller efter aftale og ansøgninger behandles løbende.


Din profil:

Vi forestiller os at du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller tilsvarende, og vi ser gerne at du har en faglig grunduddannelse. Du brænder for ledelse og har gode kommunikative egenskaber.

Du er handlekraftig og har en positiv tilgang til dine omgivelser. Du er robust og ansvarsfuld og du kan håndtere flere bolde i luften.


Lønnen forhandles og afstemmes efter kvalifikationer. Vi kan tilbyde dig en spændende stilling på attraktive vilkår og vi tilbyder et job med stor selvstændighed, og et godt arbejdsmiljø.


Er det noget for dig?

Så tag kontakt til afdelingsleder Stig K. Nielsen på mobil +299 52 09 49 eller skn@permagreen.gl

Eller send en ansøgning inkl. referencer via knappen "Send ansøgning".


Permagreen har lang erfaring indenfor byggebranchen i Grønland, der går 60 år tilbage.

Med en omsætning på omkring 375 millioner kroner og ca. 275 ansatte, er Permagreen det største lokale entreprenørselskab i Grønland. Permagreen Grønland A/S har Hovedkontor i Nuuk og afdelinger i Sisimiut, Maniitsoq, Qaqortoq og Narsaq.

Se mere på www.permagreen.gl.


Se mere på vores ansøgersite: https://permagreen.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.