Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Customer Demand Planner

I Rynkeby Foods er du som medarbejder en vigtig del af en vinderkultur, hvor
medarbejderne tager ejerskab for egne opgaver og spiller sine kolleger gode.


Vil du være med til at sikre, at Rynkeby har tilfredse kunder i hele Norden? Som Customer Demand Planner er du placeret lige midt i informationsstrømmen mellem kunder, salg og produktion og har mulighed for at gøre en afgørende forskel. Tør du tage udfordringen op og levere det bedste forecast? Så er denne stilling måske den rigtige for dig.

Ansvar for forecasting og disponering
Som Customer Demand Planner vil du med reference til Customer Demand Leader få
ansvar for forecast og disponering af eksterne lagre. Du får tætte relationer til salg, hvor du er ansvarlig for at udarbejde præcise statistiske forecast og salgsdata, som vi anvender som basis for planlægning. Du vil ligeledes være i daglig kontakt med produktionsplanlæggere og kørselsafdeling. Du får til opgave at:
 

  • Udarbejde forecast for det danske marked
  • Opdatere forecast data i SAP
  • Opfølgning på forecast for det danske marked
  • Disponering af eksterne lagere
  • Daglig opfølgning på eksterne lagere og afstemning
  • Kundeordremodtagelse / -opfølgning
 
Udviklet planlægnings-gen og erfaring fra FMCG virksomhed
Du har en relevant uddannelse på bachelor eller kandidatniveau inden for supply chain eller anden kommerciel baggrund kombineret med minimum 3-5 års erfaring i en relevant position, hvor du har opnået solid erfaring med forecast, planlægning og disponering. Du er vant til at arbejde med ERP-systemer gerne SAP og Office pakken og er rutineret bruger af Excel. Der vil blive lagt vægt på, at du har et godt kendskab til dansk detailhandel, gerne fra fødevarevirksomheder. Du behersker de skandinaviske sprog og engelsk.

Udadvendt personlighed med overblik
Din udadvendte personlighed betyder, at du trives i et dynamisk miljø med mange
kontakter. Du er desuden serviceminded, og med dit store overblik kan du holde styr på
store datamængder og overholde deadlines.
Vi tilbyder et spændende og udviklende job med gode karrieremuligheder, og du bliver en
del af et engageret team, som er placeret i Ringe.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning til iol@rynkeby.dk senest den 3. august 2018, og skriv “Customer
Demand Planner” i emnefeltet. Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så hvis denne
stilling har din interesse, vil vi opfordre dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Har
du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Customer Demand Leader, Mads Nørgaard Sørensen på tlf. 5149 0938.

Rynkeby Foods A/S er Nordens største producent af juice og saft. På et år fremstiller vi mere end 150 millioner liter baseret på de bedste bær, frugter og grøntsager, naturen byder på. Hos Rynkeby Foods A/S har vi mostet juice og saft siden 1934, hvor Inger Rasmussen etablerede sin produktion i familiens bryggers ved hjælp af simple husholdningsredskaber. Siden overtog datteren Dagmar Andreasen, som gjorde Rynkeby til den virksomhed, vi er i dag. Juice og saft udgør fortsat størstedelen af vores produktion, som i dag også tæller smoothies, frugtdrikke og andre frugtbaserede fødevarer. Rynkeby Foods A/S har hovedsæde i Ringe på Midtfyn, beskæftiger godt 232 ansatte og omsætter for 1.026 mio. kr. (2017). Rynkeby Foods A/S står for produktion og distribution af varemærkerne Rynkeby, God Morgen og Brämhults.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her