Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Virksomhedskonsulenter til Uddannelseshjælp i Center Erhverv og Uddannelse

Vil du være med til at skabe værdifulde løsninger for såvel de unge som virksomhederne? 
 
I beskæftigelsesafdelingen ønsker vi at styrke samarbejdet med virksomhederne, fordi vi tror på at arbejdsmarkedsparathed skabes netop dér.  
 
Derfor søger vi to virksomhedskonsulenter, der har erfaring med den virksomhedsrettede indsats og som motiveres af at skabe gode match og jobåbninger for aktivitetsparate unge, som har brug for en skræddersyet indsats for at opnå tilknytning til arbejdsmarkedet eller uddannelsessystemet. 
 
Om Uddannelseshjælp 
Uddannelseshjælp, der er en del af Center Erhverv og Uddannelse i Beskæftigelsesafdelingen, holder til i Ungeguiden, der også huser UU (Ungdommens Uddannelsesvejledning). Uddannelseshjælp består af i alt 36 medarbejdere, herunder beskæftigelseskonsulenter, koordinerende sagsbehandlerne, tre teamkoordinatorer og en leder. I forbindelse med en omorganisering der trådte i kraft 1. maj 2018, er mentorer og virksomhedskonsulenter også blevet en del af Uddannelseshjælp. Dette for at sikre enkelthed, sammenhæng og faglighed gennem opgavefællesskaber til gavn for de unge og virksomhederne. Vi søger derfor to virksomhedskonsulenter, der bliver en del af et team på i alt fem.  
 
I Uddannelseshjælp arbejder vi ud fra følgende kerneopgave: 
I Uddannelseshjælp vil vi ved hjælp af en samskabende og empowermentorienteret tilgang, forankret i høj faglighed, støtte de unge mellem 15-30 år, uden en erhvervskompetencegivende uddannelse, i at blive eller forblive selvforsørgende, eller komme på den rette forsørgelse. 
 
Vi arbejder hele tiden med at tilpasse vores indsatser efter de unges behov, og det er derfor vigtigt, at du trives med at arbejde i en organisation, hvor forandringer er en del af hverdagen. 
 
Målgruppen  
Vi søger to virksomhedskonsulenter, der primært skal arbejde med unge, der har komplekse udfordringer der gør, at de har flere kontaktpunkter i kommunen/regionen og har behov for en koordineret indsats fra jobcentret. Kendetegnet for disse unge er, at de er psykisk sårbare, kan have flere diagnoser og har brug for en hjælpende hånd, for at finde fodfæste i eget liv. For nogle af disse unge er uddannelse ikke en mulighed, hvorfor job med de rette skånehensyn er målet. Afgørende for denne målgruppe er, at du er i stand til at se på den unges ressourcer. Tålmodighed er en nødvendighed samt en grundlæggende tro på, at det kan lykkes.  
 
Som virksomhedskonsulent bliver din opgave at: 
 • afdække den unges kompetencer og potentialer.  
 • inspirere og motivere den enkelte unge til at udvikle egne ressourcer i retning af arbejdsmarkedet eller uddannelse. 
 • matche den unge og virksomhed med henblik på at etablere job, fleksjob, lønnede timer, virksomhedspraktik og/eller løntilskud eller til konkrete jobåbninger. 
 • være tilgængelig for såvel den unge som virksomhed 
 • afholde opfølgningssamtaler og sikre progression i udvikling af arbejdsevne. 
 • varetage myndighedsopgaven omkring udfyldelse af relevante blanketter i Vitas og registrering heraf i vores IT-system Fasit. 
 • udarbejde skriftlig dokumentation til brug for myndighedssagsbehandlingen. 
Vi forventer, at du: 
 • har kendskab til eller erfaring med beskæftigelsesområdet. 
 • kan sætte den unges kompetencer og ønsker i spil i værdifulde virksomhedsforløb, hvor din tro på den unges fremtid på arbejdsmarkedet kommer klart til udtryk. 
 • har indgående kendskab til arbejdsmarkedet, uddannelsesforhold og jobmuligheder, som du kan omsætte til løsninger i praksis. 
 • er stærk i den daglige administration, og har god datadisciplin.  
 • tænker helhedsorienteret og inddrager relevante samarbejdspartnere i bestræbelserne på, at den unge opnår tilknytning til arbejdsmarkedet. 
 • er serviceminded både i forhold til den unge og virksomheder. 
 • er handlekraftig og tydelig i kommunikation og formidling. 
 • har kørekort og egen bil til rådighed. 
Et job med mulighed for udvikling samt personlige og faglige udfordringer 
I januar 2017 godkendte vores arbejdsmarkedsudvalg vores virksomhedsstrategi, der skal skabe en fælles platform for virksomhedssamarbejdet på tværs af centrene i Beskæftigelsesafdelingen. Virksomhedsstrategien bygger på at indgå i kompetente partnerskaber med fokus på hinandens styrkepositioner og med afsæt i at skabe merværdi for borgere, virksomheder og samarbejdspartnere på tværs af hele Beskæftigelsesafdelingen. Vi har et stort fokus på udvikling og læring, hvorfor hele beskæftigelsesafdelingen deltager i kompetenceudviklingsforløb på diplom- eller akademiniveau. 
 
Vi tilbyder: 
 • at du kan blive del af en afdeling med en høj trivsel, hvor det gode arbejdsmiljø og medindflydelse er med til at sikre en høj faglighed i opgaveløsningen.  
 • dygtige, engagerede og fagligt kompetente kolleger.  
 • en uhøjtidelig omgangstone, hvor der er plads til et godt grin. 
 • et kontinuerligt fokus på at omsætte det, vi kan se virker, til drift.  
 • et dynamisk åbent kontormiljø med særdeles gode møde- og undervisningsfaciliteter. 
 • høj grad af fleksibilitet og selvstændighed i hverdagen. 
 • et lækkert hus centralt i Silkeborg med højt til loftet. 
 • høj prioritering af inddragelse og meningsskabende indsats for de unge. 
 • fokus på en tværfaglig forbyggende beskæftigelsesrettet indsats fra det 15. år. 
Stillingerne er til besættelse pr. 1. september 2018 eller snarest derefter.  
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.  
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. 
 
Du kan også læse om os og vores arbejde i Socialrådgiveren 10/17 eller i videnskab.dk ifm. et samarbejde med forskere fra Ålborg Universitet, som Uddannelseshjælp og to andre afdelinger i beskæftigelsesforvaltningen deltager i:  
 
Læs mere om Silkeborg Kommune og Jobcenteret på: 
 
Yderligere information: 
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte leder af Uddannelseshjælp Pia Ulrich-Hansen på telefon 20 25 71 73 og/eller virksomhedskonsulent Thomas Storm på telefon 20 33 06 90 / 26 73 43 42. 
 
Ansøgningsfrist tirsdag 14. august 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag 20. august. 
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. 
Klik på Send ansøgning. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. 
 
Har du ikke internetadgang, kan du sende din ansøgning i et almindeligt brev til Silkeborg Kommune, Organisation og Personale, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Husk at anføre job nr. 144837. 
 
Vi indhenter offentlig straffeattest på den person, vi ønsker at ansætte. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Virksomhedskonsulent

Jobcenter Horsens

Alsidig virksomhedskonsulent, der guider ledige i jobHos Jobcenter Horsens ønsker vi at styrke vores indsats omkring formidling af jobs til langtidsledige jobparate kontanthjælpsborgere og integrationsborgere. I den forbindelse søger vi en virksomhe...
Indrykket:17. oktober 2018
Udløbsdato:21. november 2018