Talenter til Salgsbureauet

Salgsbureauet i Odense har startet 2018 rigtig godt, og det kan mærkes på vores tilfredse kunder, der alle gerne vil have endnu mere gang i forretningen. Derfor søger vi flere fantastiske kollegaer til diverse opgaver. Helt konkret søger vi:

  • 4 konsulenter til B2B-mødebooking
  • 8 konsulenter til B2B-salg
  • 8 konsulenter til B2C-salg.
Salgsbureauet
er et outbound-callcenter beliggende i Odense, vi er en del af Danmarks største telemarketingskæde samt medlem af Dansk Telemarketingsforening.

Vi tilbyder blandt meget andet
  • fastløn, bonus og provision
  • ugentlige konkurrencer og sociale indslag
  • frokostordning
  • byens bedste ledere
  • byens bedste kollegaer
  • et job, der skaber din fremtid.

Vi leder efter
personer med højt personligt drive og humør og lysten til hele tiden at blive bedre – gerne samme med andre. Er du allerede en stjerne inden for salg, så har vi rigeligt med kommende kollegaer, du meget gerne må udfordre, og så skal du være så velkommen. Har du ingen eller lav erfaring, gør det ingenting. Vi kigger primært på motivationen og potentialet – og så skal vi nok hjælpe med resten.

Vi har en forventning om, at alle kollegaer møder ind hver dag med lysten til at blive lidt bedre end de var i går, så det forventer vi naturligvis, at du også brænder for.

Stillingen
Vi søger primært fuldtidsansatte, der typisk kan arbejde fra kl. 9-16 alle dage. Vi har dog ledige stillinger på vores aftenhold, der arbejder fra kl. 16:15-20:30 to dage om ugen.

Opstart er løbende, så hvis ovenstående har din interesse, få endelig ansøgt hurtigst muligt. Er der spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os.

Vil du gerne vide mere om jobbet, er du også velkommen til skrive en mail til moba@salgsbureauet.dk, hvor du skriver navn og telefonnummer, så kontakter jeg dig med det samme.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Se mere på vores ansøgersite: https://salgsbureauet.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sælger boligudstyr/kassen Odense

Odense, Daells Bolighus A/S

Odense
Daells Bolighus i Odense søger frisk sælger til boligudstyr kassen. VI TILBYDER... Et spændende og udfordrende job i en dynamisk butik, samt en høj butiksstandard et team af gode kolleger frihed under ansvar fleksible og gode arbejdsforhold fordelag...
Indrykket:5. juli 2018
Udløbsdato:20. juli 2018

Online Telemarketing søger topmotiverede telemarketingsælgere

ONLINE TELEMARKETING

Odense
Vi har stor succes på vores Telenor teams i Odense, Vejle og Aarhus. Derfor søger vi netop nu yelemarketingsælgere til opsøgende salg af Telenors produkter. Om Telenor Telenor er - med 2.000 ansatte - det næststørste teleselskab i Danmark, og del af...
Indrykket:18. juli 2018
Udløbsdato:21. august 2018

Sælger - reparatør - udkørende ...... måske er du allerede i job, men har lyst til nye udfordringer

PEGASUS-MOBILITY A/S

Nordfyn
Fuldtidsmedarbejder til salg og reparartion af el-scootere til gangbesværede Dit arbejde vil bestå i at besøge vores mange kunder på deres private adresser. Dette vil foregå fra en af vores specielindrettede servicebiler. Besøgsopgaverne vil være et...
Indrykket:29. juni 2018
Udløbsdato:24. august 2018

Teknisk eksportsælger

F10 Human Resource ApS

Odense
F10 Human Resource søger for Inrotech ApS Virksomheden Med afsæt fra Lindøværftet og skibsbygning har Inrotech mere end 25 års erfaring inden for softwareudvikling, robotautomation og svejsning. Med udgangspunkt i skibsbygningsindustrien og offshore...
Indrykket:3. juli 2018
Udløbsdato:28. august 2018

Kan du sælge vikarløsninger?

Job InWest Vikar

Odense
Vi søger en sælger til salg af vores vikarløsninger. Hvem er vi? Hos Job InWest Vikar arbejder vi med salg af vikarløsninger inden for flere brancher. Vi har vores hovedkontor i Odense, men servicerer hele landet. Du får 12 engagerede kolleger med h...
Indrykket:17. juli 2018
Udløbsdato:17. august 2018