TECHCOLLEGE søger FVU-matematiklærer, som også er SPS-lærer

Læringscenteret på TECHCOLLEGE søger en FVU-matematiklærer, som også kan og har lyst til at være SPS-lærer. Du skal undervise i FVU-matematik – i forbindelse med forskellige aktiviteter, men først og fremmest på et forløb for tosprogede elever, der skal gøres klar til efterfølgende at få optimalt fagligt udbytte ved start på en erhvervsfaglig uddannelse.

Ud over matematikundervisning skal du også som SPS-lærer være støtteperson for unge, der får bevilget it-rygsæk. Fordelingen af de to jobfunktioner vil sandsynligvis variere, men vil i de fleste perioder udgøre hver cirka 50% af stillingen.

Derudover kan der eventuelt blive tale om at undervise på EUD op til C/D-niveau og i perioder at fungere som censor i matematik.

Beskrivelse af stillingen

Det daglige arbejde vil foregå i tæt samarbejde med afdelingens øvrige lærere og ansatte. Du skal deltage i tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisningen, der vil foregå på TECHCOLLEGEs adresser.

Jobprofil

 • Et spændende, kreativt og selvstændigt job med gode personlige udviklingsmuligheder
 • En arbejdsplads, hvor vi uddanner os til stadighed, fagligt som pædagogisk
 • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø
 • En uformel omgangstone og godt humør

Derudover vil det være en fordel at kunne undervise i naturfag.

Personprofil

Vi forventer, at du:

 • har en relevant læreruddannelse og er uddannet FVU-lærer i matematik – eller er indstillet på at blive uddannet FVU-matematiklærer i nærmeste fremtid.
 • har mindst 2 års undervisningserfaring med faget og målgruppen.
 • har lyst til at samarbejde i et lærerteam og er teamplayer men samtidig selvstændig og struktureret.
 • kan mestre at praksisorientere, konkretisere og perspektivere undervisningen.
 • har erfaring med klasserumsledelse.
 • er rummelig og har en naturlig autoritet.
 • er interesseret i at arbejde med fortrinsvis unge mennesker med meget forskellige vilkår.
 • har erfaring med SPS.
 • kan opnå den fornødne tillid til at kunne påvirke andre på en positiv måde.
 • er robust og positiv.

Vi tilbyder

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og et job, hvor du bliver udfordret på både din faglighed og menneskelighed. Du vil få kompetente, spændende og engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.

Ansættelse

Der er tale om en kvotalønnet timelærerstilling på 37 timer om ugen og med mulighed for fastansættelse pr. 1. januar 2019.  

Aflønning sker i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse og kostafdelinger.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat 13. august 2018.

Ansættelsessamtaler afholdes ultimo juni/primo juli.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, kan oplysninger fås ved henvendelse til uddannelsesleder Bente Mønster Simonsen, telefonnummer 7250 5248 eller mobil 2526 6248.

Vil du vide mere om TECHCOLLEGE, så klik ind på vores hjemmeside: http://www.TECHCOLLEGE.dk

Ansøgning

Send din ansøgning via linket nederst på siden, så vi har den senest onsdag den 20. juni 2018 kl. 12.00.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lærer med stærke specialpædagogiske kompetencer

Filstedvejens Skole

Aalborg
Er du optaget af at arbejde med børn og unge i udsatte positioner?Filstedvejens Skole søger en ambitiøs lærer med stærke specialpædagogiske kompetencer pr. 1 august 2018 - tidsbegrænset stillingFilstedvejens Skole er en skole med høj grad af diversi...
Indrykket:1. juni 2018
Udløbsdato:19. juni 2018

Lærere til kontaktklasserne på Mellervangskolen

Mellervangskolen

Mellervangskolen søger en to lærere til vores kontaktklasser, gerne med undervisningskompetence i matematik, dansk eller engelsk. Stillingerne er primært rettet afdelingens ældste elever. På Mellervangskolen vil vi udvikle innovative elever med mod ...
Indrykket:5. juni 2018
Udløbsdato:19. juni 2018

Matematik og fysiklærer til Byplanvejens Skole

Byplanvejens Skole

Byplanvejens Skole søger engageret lærer til udskolingen Byplanvejens Skole søger en matematik- og fysik kemilærer med tiltrædelse 1. aug.Vi søger en udviklingsorienteret lærer til en stilling på 37 ugentlige timer.Du skal være interesseret i at ind...
Indrykket:9. juni 2018
Udløbsdato:23. juni 2018

Lærer til Sofiendalskolen (37 timer), fast stilling i 4.-6. årgang med matematik, natur/teknologi og håndværk og design pr. 01.08.18

Sofiendalskolen

Vil du være med på Aalborgs bedste hold, så søger Sofiendalskolen en særdeles dygtig lærer med et stærkt pædagogisk fundament, som vil gøre en forskel for vores dygtige elever. Tiltrædelse pr. 1. august 2018. Sofiendalskolen er en skole, hvor vi mød...
Indrykket:13. juni 2018
Udløbsdato:18. juli 2018

Lærer til mellemtrinet på Gl. Lindholm Skole

Gl. Lindholm Skole

Aalborg
Gl. Lindholm Skole søger lærer til vores mellemtrin. Vi ønsker en kollega, som kan dække følgende fag:MusikDanskKristendomIdrætStillingen er på 37 timer ugentlig og er en fast stilling.Gl. Lindholm Skole er en to og tresporet mangfoldig skole, som e...
Indrykket:13. juni 2018
Udløbsdato:22. juni 2018