Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sosu-hjælper eller servicemedarbejder søges til Odder Kommunes Korttidsafsnit

Vi søger 1 servicemedarbejder på 30 timer i et vikariat fra 15. august eller 1. september 2018 til 1. september 2019. 
 
Korttidsafsnittet rummer 14 pladser og modtager borgere efter sygehusophold, borgere fra eget hjem som har behov for at komme på aflastning, forebyggelse af unødige indlæggelser på sygehus, opfølgende rehabilitering efter endt sygehusophold samt afklaring af behov for hjælp eller rehabilitering i eget hjem eller egnet boligform.  
Derudover modtager vi også borgere i terminal fase. 
 
Vi søger en servicemedarbejder til at tage sig af anretning af mad, at hjælpe borgere ved frokost, eftermiddagskaffen og aftensmaden og være vært/værtinde i forbindelse med måltiderne. Derudover kommer flere praktiske opgaver. 
Opgaverne er endvidere tøjvask, egenkontrol i forbindelse med mad og køkkenopgaver, vi har en smiley og skal gerne bevare den. 
 
Vi søger en kollega, som er hjælperuddannet eller som har anden relevant erfaring og som har interesse for at arbejde med og blandt ældre mennesker. Og som er; 
 
engageret og ansvarsbevidst 
 
arbejder loyalt og med stort ejerskab til opgaver og aftaler 
 
har gode samarbejdsevner og overblik  
 
er initiativrig og fleksibel 
 
viser en anerkendende tilgang til opgaver, kollegaer og samarbejdspartnere  
 
Vi tilbyder; 
 
en dynamisk arbejdsplads med engagerede og hjælpsomme kolleger, der består af sygehjælpere, sosu-hjælpere, sosu-assistenter, sygeplejersker samt tilknyttede fysio- og ergoterapeuter og diætist 
 
spændende udfordringer i en hverdag, der aldrig er ens 
 
Arbejdstiden er fra kl. 11.30-19.00 eller 19.30 og timerne er som udgangspunkt fordelt på mandage, tirsdage, torsdage og fredage. Som udgangspunkt har man fri i weekender, men der vil forekomme nogle vagter på helligdage. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. 
Du kan få mere information om stillingen ved at kontakte daglig leder Birthe Midtgaard på tlf. 29222724 eller virksomhedsleder for træning og rehabilitering Charlotte Harrit på 24865539. 
 
Ansøgningsfrist 19. juli 2018 kl. 8 
 
Samtaler forventes afholdt 26. juli 2018  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her