Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk assistentstilling til Funktionelle Lidelser

Funktionelle Lidelser, Aarhus Universitetshospital søger en lægelig klinisk assistent til at varetage implementering af et forskningsprojekt. Stilling er 1-årig og er på 18,5 timer/uge fra 1. september 2019.

Funktionelle Lidelser er en udviklingsorienteret klinik med mange spændende opgaver, som vi håber, at du med dine kvalifikationer og kompetencer, vil være med til at løse.

Vi forsker i årsager til - og behandling af funktionelle lidelser. Afdelingen har et aktivt forskningsmiljø, hvor der foregår sparring og samarbejde mellem mange forskellige discipliner og fagområder. Afdelingen modtager desuden patienter til udredning og behandling. Vi behandler ca. 250 patienter om året. Mange af vores patienter deltager i forskningsprojekter. Afdelingen har kun ambulante funktioner.

Afdelingen har fået bevilliget forskningsmidler til afprøvning af en ny internetbaseret behandling for patienter med funktionel lidelse. Forsøgsprotokol kan sendes på forespørgsel. Projektet skal igangsættes, og vi søger derfor en læge med forsknings- og projektledelseserfaring, gerne en Phd, og med erfaring med behandling af patienter med funktionelle lidelser. Arbejdet vil bestå i implementering af forskningsprojektet i afdelingen, og involverer udvikling og afprøvning af procedurer for inklusion og behandling af forsøgspersoner, sikring af dataindsamling, indhentning af effektmål (spørgeskemaer) samt personaleoplæring.

Vi søger en kollega som har

 • forsknings- og projektledelseserfaring, gerne en Ph.D-uddannelse
 • indgående kendskab til patienter med funktionelle lidelser
 • erfaring med tværfagligt samarbejde
 • evner til at håndtere mangeartede opgaver og deadlines
 • gode kommunikations- og samarbejdskompetencer
 • forhåndskendskab til afdelingens organisation er en fordel

Dit daglige arbejde vil komme til at bestå i
 • i samarbejde med projektleder Lisbeth Frostholm at planlægge den praktiske udførelse af forskningsprojektet, så det bliver en integreret del af afdelingens kliniske arbejde
 • at udvikle, beskrive og formidle procedurer for registrering, inklusion og behandling af forsøgspersoner samt indhentning af spørgeskemaer ihht. protokollen (i samarbejde med læger, psykologer, sekretærer og datamanager)
 • at sikre relevant dataindsamling og -opbevaring
Vi tilbyder
 • et miljø, med tværfaglige samarbejdspartnere og mangeartede opgaver.
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • fleksible arbejdstider
 • en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos projektleder Lisbeth Frostholm på 2261 8875 eller på lisbeth.frostholm@rm.dk  Se i øvrigt vores hjemmeside www.funktionellelidelser.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation og en tilfredsstillende børneattest. 

Ansøgningsfrist den 12. august 2019. Samtaler afholdes i uge 35, 2019.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.