Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du el-baggrund og lyst til at programmere inden for bygningsautomation?

Om jobbet  
Unic Automatik inviterer dig til at blive en del af deres team, der udvikler tekniske løsninger og systemleverancer inden for bygningsautomation.  
 
Vi er 12 dedikerede kollegaer i Unic Automatik, som arbejder med el-projektering og programmering af styringer indenfor CTS, BMS og IBI-systemer.  
 
Som tekniker til programmering får du en central rolle i SW-programmering af vores CTS systemer, men vil i samarbejde med projektassistent også komme til at arbejde med el-tegning og dokumentation i CADDY++ og PC-Schematic. Vores fokusområde er projekter i størrelsesordenen 80.000 til 2 mio. kr. inden for nybyg, drift og renovering.  
 
 
Jobbet indeholder endvidere:  
  • Programmering i REGIN og BA System Controllere - med BACnet/IP og ModBus/IP som kommunikation  
  • Snitflade mod el-dokumentation CADDY++ og PC Schematic – hvorfor kendskab vil være en fordel  
  • Samarbejde og koordinering med dine kollegaer  
  • Stor grad af frihed under ansvar i det daglige og for opgaveløsningen.  
 
Du får selvfølgelig den relevante oplæring, så du er klædt på til opgaven.  
 
Om dig  
Du kan være elektriker, industrielektriker, automatiktekniker, CTS-tekniker eller du har en anden bagrund som understøtter disse opgaver inden for bygningsautomation. Endvidere har du erfaring med programmering og el-tegning – gerne med god indsigt i bygningsfunktioner som varme, ventilation, køling mv.  
 
Som person er du engageret, selvkørende og har et stort drive.  
 
Kommer du med erfaring fra en lignende stilling, vil det være en fordel, men det vigtigste er, at du har forståelse for bygninger, og flair for programmering, samt at du har lysten til primært at sidde ved pc’en og programmere CTS-anlæg.  
 
Derudover forventer vi, at du:  
  • Besidder en høj arbejdsmoral og er fleksibel ift. at hjælpe kunder og kollegaer  
  • Kan gennemskue processer, gerne med erfaring fra bygninger  
  • Går engageret til værks, og ser muligheder frem for begrænsninger  
  • Behersker dansk i skrift og tale.  
 
Vi forventer, at vores nye kollega lægger vægt på personlig og faglig udvikling, da vi prioriterer, at du løbende sikrer fokus på din karriere og fortsatte kompetenceudvikling.  
 
Yderligere information  
For den rette ansøger vil der være tale om et selvstændigt job, hvor du løbende udfordres af spændende projekter. Der er tale om en stilling med meget fleksible arbejdsforhold i en flad organisation, hvor vi snakker om tingene. Du vil få vide rammer til selv at præge dit job. Vi glæder os til at tage godt imod dig.  
 
Vi tilbyder gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og løn efter kvalifikationer. Vi tilbyder desuden pension og sundhedsordning samt fri telefon, pc mv.  
 
Som udgangspunkt tænker vi, at jobbet udføres fra vort kontor i Solbjerg ved Aarhus, men er ikke afvisende for, at etablering på andre adresser kunne være en mulighed.  
 
Vi ser frem til at høre fra dig  
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via "Søg stillingen" nedenfor.  
 
Ansættelse sker hurtigst muligt, og vi indkalder løbende relevante kandidater, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge snarest.  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jens Knudsen på telefon: 30 85 12 85.  
Om Unic Automatik:  
Unic Automatik blev etableret i 2013 af et hold ildsjæle med mange års erfaring indenfor bygningsautomationsbranchen. Målet var det samme som i dag – vi vil være førende i byggeautomatik både hvad angår projektering, etablering samt servicering af CTS, BMS og IBI-systemer.  
I dag er vi 12 mand med hovedsæde i Solbjerg syd for Aarhus. Vores ca. 12 teknikere arbejder i hele landet.  
 
Du kan læse mere om Unic Automatik på https://www.unic-automatik.dk  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her