Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for Træning og Aktivitet

Har du lyst til at blive en del af et chefteam, hvor strategi og proaktivtet er omdrejningspunktet for at løse kerneopgaven?

Vi søger en visionær chef med politisk indsigt, som kan sætte innovation og tværgående samarbejde på dagsordenen for at sikre udvikling og styring af Trænings- og Aktivitetsområdet i Aalborg Kommune.

Ældre og Sundhed er en afdeling i Ældre- og Handicapforvaltningen i Danmarks 3. største kommune med over 200.000 indbyggere. Ældre- og Handicapforvaltningen har ca. 6500 medarbejdere.

I stillingen bliver du chef for ledere, og med en organisation med ca. 225 dygtige og engagerede medarbejdere og seks ledere skal I sammen skabe livskvalitet for borgerne gennem træning og aktiviteter.

I Ældre- og Handicapforvaltningen er vores vision at skabe fremtidens velfærd. Vi vil finde nye veje til at sætte ressourcer i spil og til at fremme borgerens selvstændige liv. Vores relationer og samarbejde med borgere og eksterne samarbejdspartnere er præget af værdierne nærvær, ansvarlighed og respekt.

Træning og Aktivitet indeholder tilbud for borgere med træningsbehov i forbindelse med sygdom eller anden fysisk svækkelse. Aktivitetscentrene har tilbud om aktiviteter og vedligeholdende træning for pensionister og efterlønsmodtagere. Under Træning og Aktivitet er også fald- og forflytningsteams organiseret. Frivillighedsområdet er en nyere del af organisationen med fokus på at understøtte og udvikle fremtidens nye partnerskaber i samarbejde med civilsamfundet.

Ambitionsniveauet er højt på Ældre- og Sundhedsområdet. I Ældre- og Sundhedsafdelingen arbejdes med udviklingen af en fælles kultur som lanceres med kulturudviklingsplanen 'På sporet ...' i foråret 2018. I Træning og Aktivitet er ambitionen fortsat at styrke samarbejdsrelationer og dialogen med den øvrige del af organisationen.

Vi søger en chef der har fokus på involvering, men samtidig er tydeligt rammesættende. En chef, som gennem motivation kan skabe ejerskab til udførelse af kerneopgaven i fremtidens nære og sammenhængende sundhedsvæsen og samtidig formår at brande området.

At du besidder stærke ledelseskompetencer, er vigtigt for at opretholde sikker drift og samtidig en sund økonomi. Implementering af styringsmodeller og forståelsen af rollen som leverandør af ydelser, er også vigtige kompetencer for at finde nye digitale og teknologiske løsninger til at fremtidssikre ydelserne på området.

Vi tilbyder en udviklende og udfordrende chefstilling med stort personligt ledelsesrum og med mulighed for at øve indflydelse og løfte ansvar både i Ældre og Sundheds chefgruppe og som chef for egen ledergruppe i Træning og Aktivitet.

Læs mere om stillingen i den uddybende jobprofil.

Yderligere oplysninger vedrørende stillingen kan fås ved henvendelse til Ældre- og Sundhedschef Annette Secher på tlf. 2520 3800.

Der ønskes tiltrædelse 1. april 2018.

Der vil blive holdt to samtaler. Ved 2. samtalen udarbejdes personprofil og stilles der en case opgave. Der henvises til tidsplanen i den uddybende jobprofil.

Se den uddybende jobprofil her: http://www.e-pages.dk/aalborgkommune/2309/
Se Vision 2020 her: https://vision2020.aalborg.dk/
Se Ledelseskompetencer her: https://vision2020.aalborg.dk/god-ledelse

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her