Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinsnedker

Har du erfaring med CNC? Sætter du barren højt, når du arbejder med detaljer og finish? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, der hænger sig i detaljerne – og er stolte af det? Så er du måske den nye maskinsnedker hos OLAV ERIKSEN …


Hos Køkkenforum oplever vi en fornyet og stor interesse for godt håndværk, individuelle løsninger – og vores eget brand OLAV ERIKSEN. Derfor har vi travlt i inventarsnedkeriet og søger vi lige nu 1 ny medarbejder, herunder en fagligt dygtig maskinsnedker.


Er det dig, så har du efter endt uddannelse opbygget en solid erfaring med CNC & CNC-programmering – gerne indenfor køkken-, møbel- og inventarbranchen. Du er teamplayer og sætter en ære i at overholde aftaler og levere kvalitetsløsninger – og sidst men ikke mindst er du kvalitetsbevidst med en grundlæggende god forståelse for eksklusive materialer og kompromisløse snedkerløsninger.


Som en del af OLAV ERIKSEN kan du til gengæld forvente et inspirerende arbejdsmiljø med et højt niveau af frihed under ansvar, løn efter kvalifikationer, pension & sundhedsforsikring – og dygtige kolleger, som glæder sig til at få endnu en ny kollega med på holdet.


Tiltrædelse hurtigst muligt – men vi venter gerne.


Interesseret? Send os en kort ansøgning via knappen "Send ansøgning". Har du spørgsmål, så ring også gerne til:


Værkfører Helmer Kristensen på mobil 42 63 64 31 eller Indehaver Jens Olav Eriksen på 28 97 20 06, eller kig ind til os i vores showroom på Haderslevvej 27 eller snedkeriet, som ligger på Langholtgårdsvej 2.


Vi glæder os til at høre fra dig!


Kolding Køkkenforum er grundlagt i 1985 af Jens Olav Eriksen og kan i år fejre 35-års jubilæum. OLAV ERIKSEN er vores eget brand som er synonym med individuelle, håndbyggede snedkerløsninger med sans for detaljer & arkitektur.


Se mere på vores ansøgersite: https://koekkenforum.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.