Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Telemarketing konsulent til Valencia eller hjemmefra!

 Til vores kontor i Valencia syd for Barcelona søger vi friske danske og norske konsulenter. Du vil arbejde med spændende mødebookingsopgaver for nogle af Nordens bedste brands indenfor deres felt og blive grundigt oplært i opgaven. Alternativt er du den selvdiciplinerede type der er har erfaring med telemarketing fra tidligere og er villig til at arbejde fra dit eget kontor eller bopæl.

Valencia er kendt for at være en af Spaniens mest charmerende byer og er placeret ved kysten til Middelhavet. Byen byder på mange muligheder og der er rige muligheder for at opleve den rigtige spanske kultur her.

Vi tilbyder mulighed for fleksible arbejdstider og vi stiller bolig til rådighed, centralt i forhold til vores kontor. Vi hjælper dig også med praktiske ting som at blive lokalt registreret hos myndighederne, få en bankkonto osv. Yderligere tilbyder vi at returnere dine penge for rejsen til Valencia fra Danmark så snart du har arbejdet hos os i minimum 3 måneder.

Vores arbejdstider er fra kl. 08.00 til 16.00, mandag til fredag. Men, vi tilbyder mulighed for arbejde under mere fleksible vilkår såfremt du ønsker at have mere fritid.

Såfremt du har erfaring med telemarketing eller salg fra tidligere vil du stå først i køen til jobbet, men alle er velkomne til at søge.

Opstart hurtigst muligt.

Send din ansøgning og CV via ansøg knappen

Se mere på vores ansøgersite: https://teleo.brandero.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her