10 lærerstuderende til skolebaseret læreruddannelse

Overvejer du at blive lærer?
 
Vordingborg Kommune tilbyder 10 lærerstuderende en unik kombination af læreruddannelse og job. 
 
Vordingborg Kommune ønsker at styrke kvaliteten i vores folkeskole, og da vi kan se, at vi på sigt vil mangle kvalificerede lærere, søger vi 10 lærerstuderende til skolebaseret læreruddannelse fra 1. august 2018.
 
En skolebaseret læreruddannelse giver dig en unik kombination af job og uddannelse. 
Du bliver ansat i en deltidsstilling på en af kommunens folkeskoler, hvor du arbejder to dage om ugen. De øvrige tre dage om ugen er du på uddannelse. Du får løn for dit arbejde på skolen og SU for den tid, hvor du er på din uddannelse. 
 
Den skolebaserede læreruddannelse giver et tæt samspil mellem teori og praksis, som du ikke får i den traditionelle læreruddannelse, og du får tilknyttet en erfaren lærer på skolen. I undervisningen er du desuden sammen med andre studerende på skolebaseret læreruddannelse, og du kommer også til at indgå i studiegrupper. 
 
ALLE SKOLER i Vordingborg Kommune søger studerende i tilknytning til den skolebaserede læreruddannelse. På læreruddannelsen har du i løbet af uddannelsen tre undervisningsfag, og det ene af tre undervisningsfag skal være dansk (yngste), tysk eller biologi. De to sidste undervisningsfag aftales med skolelederen på den skole, hvor du bliver ansat. Hvis du ønsker en bestemt skole, kan du skrive det i din ansøgning. Såfremt der søges til flere skoler noteres dette i prioriteret rækkefølge. 
 
Kontakt
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne eller skolerne i Vordingborg Kommune, kan du kontakte chef for Skoler, PPR og Forebyggelse, Søren Kokholm på 20 21 27 94.
 
Har du spørgsmål til den skolebaserede læreruddannelse, er du velkommen til at kontakte Uddannelsesleder Mona Høgh på mih@pha.dk  Du kan også læse mere via dette link: https://phabsalon.dk/videreuddannelse/uddannelser/laerer/skolebaseret-laereruddannelse.
 
Ansøgning og samtale 
Ansøgningsfrist er den 20. februar 2018. CV samt relevante eksamenspapirer og udtalelser skal vedhæftes din ansøgning. Der afholdes samtaler afholdes i uge 9. 
 
Du skal være opmærksom på, at endelig ansættelse er betinget af, at du bliver optaget på læreruddannelsen, som du også skal søge optagelse på (ansøgningsfrist 15. marts 2018).
 
Vordingborg Kommune har fem folkeskoler fordelt på 13 matrikler, en specialskole, samt 10.klasse og Ungdomsskole. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

2 lærere til henholdvis mellemtrinnet og udskolingen på Præstø Skole

Vordingborg Kommune - Præstø Skole

Vordingborg
Til mellemtrinnet søger vi en lærer, der skal undervise i tysk. Vi er åbne for dine andre linjefag. Der er fx mulighed for dansk, engelsk og klasselærer-funktion. Til udskolingen søger vi en lærer med en stærk naturvidenskabelig profil. Du skal kunn...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

AVU lærer i dansk - barselsvikar

VUC Storstrøm – Vordingborg

Vi søgerTil vores afdeling i Vordingborg søger vi en barselsvikar til dansk AVU-niveau. Vi tilbyderKursisterne spænder bredt i alder og baggrund, hvilket giver et mangfoldigt og alsidigt klassemiljø, hvor du er med til at gøre en forskel for en mass...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Medarbejder til Afdeling for Skoler, PPR og Forebyggelse

Vordingborg Kommune - Afdeling for Skoler, PPR og Forebyggelse

Mener du at alle børn skal mødes med forventning om, at de kan noget og har betydning i sig selv og i læringsfællesskabet? Så er du måske vores nye medarbejder i Afdeling for Skoler, PPR og Forebyggelse. Jobbet Vi søger en medarbejder der brænder fo...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Matematiklærer til Nordbyskolen

Nordbyskolen

Guldborgsund
Nordbyskolen søger en lærer til en midlertidig stilling i udskolingen pr. 1. marts 2018 eller snarest derefter frem til 30. juni 2018. Stillingen er på 20 timer pr. uge. Der kan evt. aftales, at stillingen forhøjes til 37 timer. Stillingens primære ...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Barselsvikariat Lærer

Sundskolen

Guldborgsund
Vi skal bruge en uddannet lærer, som brænder for undervisning og udvikling af handicappede børn og unge. Barselsvikariatet I Centerklasserækken er ledigt 19 2 da vores dygtige barselsvikar er kommet i fast stilling.Centerklasserækken er placeret som...