Skoleleder

Skoleleder til DIA Privatskole

DIA er Danmarks ældste arabiske privatskole. Vi har eksisteret siden 1978 og vil i år fejre 40-års jubilæum. DIA er kendt for at udklække elever med gode faglige resultater år efter år og er en af Danmarks førende skoler i forhold til at løfte elevers faglige niveau.

Skolen huser 400 glade danske elever med vidt forskellig etnisk baggrund.

Vores skole er bygget på et islamisk værdigrundlag. Hos os er respekten for det enkelte individ omdrejningspunkt for vores ageren med hinanden. Vores elever oplever, at deres evner, personlighed og helt unikke karaktertræk bliver set og værdsat. De føler sig inkluderet og betragtet som en ressource og der bliver ikke sat spørgsmålstegn ved deres væren og retten til at være sin helt egen person.

De praktisk islamiske handlinger ses yderligere ved, at vi for eksempel begynder dagen med morgensamling med fælles bøn, samt at der er skemalagt tid til bøn i løbet af skoledagen.

 Hos os er det at uddanne vores elever til demokratisk dannelse, ansvar og medborgerskab en selvfølgelige, der gennemsyrer hele skolevirket, fra elevråd til besøg i EU-parlamentet og ikke mindst den daglige undervisning. Vores elever er velreflekterede og har et fint udsyn.

Vores kommende skoleder:

Skolen befinder sig i en fase hvor vi er ved at reformere og nytænke skolens retning. Du skal derfor som kommende skoleleder være innovativ, nyskabende og ikke bange for nye udfordringer.

Du er kulturbærer med en stærk personlighed, har gennemslagskraft og er tydelig i dine relationer. Du besidder interkulturelle kompetencer, og kan agere i en skole der i høj grad er præget af forældre med forskellige baggrunde og kulturer. Kendskab til det arabiske sprog er en fordel.

Du har et stort lederpotentiale eller en god portion ledererfaring, du skal både kunne træffe beslutninger og sætte retning, uden at miste evnen til at lytte og involvere. Desuden skal du lede skolens strategiske udvikling således, at de mange indsatser som DIA har for fremtiden både kan bindes sammen, kommunikeres ud og følges til dørs.
Har du desuden følgende evner, hører vi meget gerne fra dig:

  • Indgående kendskab til driften omkring en privatskole og bestyrelsessamarbejde
  • Indsigt i og optaget af børns læring, trivsel og udvikling og har grundlæggende faglig viden om disse
  • Indsigt i fremmende faktorer for pædagogisk udvikling
  • Kan sikre fælles grundlag for faglig dialog, vidensdeling og erfaringsudvikling
  • Klar i din kommunikation til medarbejdere vedr. forventninger og kan følge op på disse
  • Tydelig og nærværende i dialog med medarbejdere, elever samt forældre.
Lidt mere om DIA:
  • Vi har ca. 30 fagligt stærke medarbejdere, heraf størstedelen lærere
  • Vi har nogle ambitiøse og resursestærke forældre
  • Ledes af en aktiv bestyrelse, som brænder for skoleudvikling
  • Har SFO tilknyttet
Har du opklarende spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsesformanden på tlf. 5258 5840.
tiltrædelse d.1.august 2018 eller snarest derefter

Ansøgning med CV og referencer bedes sendt til e-mail: kontor.dia@dia-privatskole.dk 
Ansøgningsfristen d.29. juni 2018. Tiltrædelse d.1.august 2018 eller snarest derefter?

Løn vil være i forhold til overenskomst.
Vi opfordrer alle uanset køn, etnicitet eller religiøst tilhørsforhold til at søge stillingen. Ved indkaldelse til personlig samtale vil der være en evt. 2.samtalerunde. Vi påtænker at indkalde til samtaler løbende.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Skoleleder til Højdevangen Skole

Højdevangens Skole

København
Erfaren og ambitiøs skoleleder søges til at fastholde og styrke den gode udvikling på Københavns Kommunes overbygningsskole. Efter år med stærk udvikling og opbygningsprocesser har vi brug for en skoleleder, der kan være med til at konsolidere og st...
Indrykket:19. juli 2018
Udløbsdato:16. august 2018

Bliv studentermentor for en ny årgang af teologiske studerende

KU - TEO - Fakultetet

København
I efteråret 2018 fortsætter Det Teologiske Fakultet sin mentorordning, hvor fire ældre studerende ansættes som faglige mentorer for den nye årgang af rus-studerende. Ordningen løber over to semestre og er i efteråret knyttet til faget Bibelkundskab ...
Indrykket:13. juli 2018
Udløbsdato:15. august 2018

Uddannelsesleder til NEXT Creative

NEXT – Uddannelse København

Frederiksberg
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en uddannelsesleder, som kan hjælpe ...
Indrykket:6. juli 2018
Udløbsdato:16. august 2018

Instruktorer søges til 1. semester på bacheloruddannelsen i Informationsvidenskab og Kulturformidling

KU - HUM - Fakultetet

København
Institut for Informationsstudier (INF) søger 2 instruktorer til at understøtte undervisningen på 1. semester i fagene Digital Kultur, samt Problemløsning og design. Arbejdsopgaver I faget Digital Kultur skal du understøtte de studerendes læsning af ...
Indrykket:25. juni 2018
Udløbsdato:3. august 2018

Skoleleder søges til Suka

SUKA

Gladsaxe
SUKA søger ny leder Suka, Handicap- og specialundervisning for unge og voksne i Storkøbenhavn er en af Folkeoplysningens Regionalskoler i Storkøbenhavn med undervisning på forskellige handicapvenlige lokaliteter rundt om i det storkøbenhavnske områd...
Indrykket:5. juli 2018
Udløbsdato:26. juli 2018