Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ScanPeople søger Udekørende Hydraulikmontør til JL Hydraulik & Industriservice

JL Hydraulik & Industriservice A/S er i gang med en spændende udvikling. De mangler flere dygtige kollegaer til at supplere deres i forvejen fantastiske team. Virksomheden er, efter opkøb af anden virksomhed, i gang med at opbygge et nyt domicil i Karlslunde – og er med overtagelsen i dag 26 ansatte. Lige nu søger ScanPeople en Hydraulikmontør til
JL Hydraulik & Industriservice A/S.

Jobbeskrivelse:

Som en del af serviceteamet, vil du som Hydraulikmontør være med til at sikre selskabets fortsatte vækst ved at levere den unikke service og kvalitet, som virksomheden leverer. Langt størstedelen af din arbejdsuge vil være på landevejen og hos kunden, som eksempelvis er større kraftværker i hele landet.

Kvalifikationer:
Den rette kandidat til stillingen har en relevant teknisk baggrund/uddannelse: Maskinmester / automatiktekniker / servicetekniker / entreprenørmaskinmekaniker eller tilsvarende – og er vant til at repræsentere sin virksomhed som udekørende montør.

 • Du har solid erfaring inden for industrihydraulik (reparation / service / vedligehold)
 • Du har kendskab til el.
 • Du er udadvendt og smilende.
 • Du er serviceminded, kunde- og løsningsorienteret.
 • Du arbejder struktureret og overbevisende.
 • Du arbejder med stor selvstændighed og trives på landevejen.
 • Du taler og skriver dansk.

Virksomheden tilbyder:

 • Grundig oplæring.
 • Et attraktivt ansættelsesforhold i en spændende virksomhed med gode personlige udviklingsmuligheder.
 • En attraktiv lønpakke med mulighed for overarbejde med 100 % løntakst fra 1. minut.
 • Umiddelbare arbejdstider fra 07:30-15:30 – med mulighed for stor fleksibilitet.
 • Et job i en sund virksomhed i konstant udvikling og forandring.
 • Stor frihed under ansvar.

Ansøgning:
Finder du ovenstående ligeså spændende som os og er du klar til nye udfordringer, skal du via nedenstående link indtaste dine oplysninger og uploade ansøgning og CV.

http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=10198

For yderligere information, kan Christian Behrenthz Olesen eller Andreas Sølling fra ScanPeople kontaktes på telefon:
43 31 00 71.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Om JL Hydraulik & Industriservice A/S
JL Hydraulik & Industriservice A/S kan levere alle slags komponenter, samt løsninger inden for hydraulik. Vi lytter til vores kunders behov og med et stærkt netværk af leverandører, sikrer vi os det helt rigtige produkt og løsning. Se vores store udvalg i webshoppen, eller kontakt en af vores medarbejdere for yderligere information.

Om ScanPeople:

ScanPeople er en solid og dynamisk danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement.
Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma. Yderligere information findes på
www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale indenfor Salg, Marketing, Kontor og Administration.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her