Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butikschef til BR på Fisketorvet i København

Et seriøst sjovt job i Nordens største legetøjskæde?
Vores vision er ambitiøs, men vi går benhårdt efter at være verdens MEST inspirerende retailer med legetøj og andre produkter til børn og kunden HELT i fokus.

Det lyder vildt og det bliver vildt – vil du være en del af legen?

Playing to Win
Du får en kæmpe andel i at vinde vores medarbejderes tillid og samtidig skal du være med i kampen om at vinde kunderne.

Vi vil være kundernes allerførste valg, og vi vil levere den allerbedste oplevelse for vores kunder.

Vi har værktøjskassen til det, og et hold, der bakker hinanden op.

For os er kundeservice et altafgørende parameter i at opnå indflydelse på salget, og hvis vi skal motivere og inspirere vores medarbejdere til at yde deres bedste på dette område, så skal vi have ledere, der er knalddygtige – er det dig?

Ansvarsområder
Vores butikschefer har du det overordnede ansvar for butikken, så hvis du har lyst til at tage denne udfordring op, så skal du gå forrest og have lyst til at konkurrere internt om at skabe den bedste butik i TOP-TOY.

Du skal samtidig have nemt ved at skabe dig et overblik og være god til at uddelegere. Du skal inspirere og motivere butikkens dygtige medarbejdere.

Du tager ansvar for, at butikken altid fremstår præsentabel med de rigtige varer på hylderne.

Derudover skal du løbende følge op på lønninger, svind og reklamationer samt afholde ansættelses- og udviklingssamtaler.

Kort sagt et job med et stort ansvar og mange spændende udfordringer og hvor vores mindset er: Playing to Win

Du tager ansvar
Du er forretningsorienteret og gerne med et par års praktisk erfaring fra detailhandlen eller anden konceptdrevet virksomhed.

Du er bevidst om din ledelsesstil, er optaget af kundeservice og finder det naturligt at engagere dig i butikkens personale.

Du er positiv, energisk, handlekraftig og dygtig til at inspirere medarbejderne. Du har en høj arbejdskapacitet og går foran som et godt eksempel med en kundeorienteret tilgang.

Med holdet i ryggen
En udfordrende og varieret hverdag i Nordens største legetøjskæde, hvor du bliver en del af en moderne, international virksomhed, der er i en rivende udvikling. Deltagelse i uddannelsesforløb er en forudsætning for, at du kan udvikle dig som leder, og derfor vil du løbende få træning og udvikling. Din ledelse står bag dig og er tilgængelig, når der er brug for det, og dit team i butikken er klar til at tage imod dig.

Vil du lege med?
Vi satser på, at du er klar til at lege med os fra den 1. juli 2018, og hvis du har relevante spørgsmål i forhold til stilllingen, er du er meget velkommen til at skrive til Sales Manager Ahmad Raad på ahr@top-toy.com hvis du vil vide mere om vores ambitioner.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv senest 30. maj 2018.

Ansøgningsfrist: 30. maj 2018

Søg denne stilling


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

betterpeople A/S søger Store Manager til showroom i København for nyt globalt møbelbrand, alton&heim

betterpeople A/S

København
Har du interesse for design og interiør, og er du en dygtig sælger med potentiale til at gå forrest i opbygningen og udrulningen af et nyt dansk front-edge møbelbrand? Så er du måske den Store Manager, vi leder efter til alton heim! Virksomheden er ...
Indrykket:17. september 2018
Udløbsdato:29. oktober 2018

Butikschef til 7-eleven Pilestræde

7-Eleven butik 21

København
Butikschef til 7-Eleven på Pilestræde Målet er klart vi vil være dem i klassen , der sætter standarderne inden for convenience og vi skal motivere til vinderkultur! Vores forventninger til dig I 7-Eleven er kunden vores øverste chef og har altid før...
Indrykket:25. september 2018
Udløbsdato:8. november 2018

Butikschef søges til The Athlete's Foot i Frederiksberg Centret

The Athlete's Foot Frederiksberg Centret

Frederiksberg
INTERSPORT Group Denmark A S søger fuldtidsansat butikschef til The Athlete s Foot i Frederiksberg Centret. The Athlete s Foot er en international sneakerskæde, hvor du finder et sortimentet med en kombination af sneakers og tøj. The Athlete s Foot ...
Indrykket:5. oktober 2018
Udløbsdato:25. oktober 2018

Butikschef Helsam Ballerup Centret

Helsam A/S

Albertslund
Butikschef - søges til Helsam i Ballerup Centret Brænder du for SALG og service? Og er du serviceminded og samtidig i besiddelse af et naturligt salgstalent og formår at skabe en god stemning i butikken og over for dine medarbejdere? Helsam Ballerup...
Indrykket:5. oktober 2018
Udløbsdato:5. november 2018

Butikschef til Shell station

TCB RETAIL ApS

Lyngby-Taarbæk
Som forretningschef er du ansvarlig for den daglige drift og personalet på stationen. Det er dig, der har ansvaret for at du og dit personale i fællesskab, når jeres mål. Din kerneopgave er, at tilsikre at vores kunder altid får en oplevelse ud over...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:31. oktober 2018