Butikschef til BR på Fisketorvet i København

Et seriøst sjovt job i Nordens største legetøjskæde?
Vores vision er ambitiøs, men vi går benhårdt efter at være verdens MEST inspirerende retailer med legetøj og andre produkter til børn og kunden HELT i fokus.

Det lyder vildt og det bliver vildt – vil du være en del af legen?

Playing to Win
Du får en kæmpe andel i at vinde vores medarbejderes tillid og samtidig skal du være med i kampen om at vinde kunderne.

Vi vil være kundernes allerførste valg, og vi vil levere den allerbedste oplevelse for vores kunder.

Vi har værktøjskassen til det, og et hold, der bakker hinanden op.

For os er kundeservice et altafgørende parameter i at opnå indflydelse på salget, og hvis vi skal motivere og inspirere vores medarbejdere til at yde deres bedste på dette område, så skal vi have ledere, der er knalddygtige – er det dig?

Ansvarsområder
Vores butikschefer har du det overordnede ansvar for butikken, så hvis du har lyst til at tage denne udfordring op, så skal du gå forrest og have lyst til at konkurrere internt om at skabe den bedste butik i TOP-TOY.

Du skal samtidig have nemt ved at skabe dig et overblik og være god til at uddelegere. Du skal inspirere og motivere butikkens dygtige medarbejdere.

Du tager ansvar for, at butikken altid fremstår præsentabel med de rigtige varer på hylderne.

Derudover skal du løbende følge op på lønninger, svind og reklamationer samt afholde ansættelses- og udviklingssamtaler.

Kort sagt et job med et stort ansvar og mange spændende udfordringer og hvor vores mindset er: Playing to Win

Du tager ansvar
Du er forretningsorienteret og gerne med et par års praktisk erfaring fra detailhandlen eller anden konceptdrevet virksomhed.

Du er bevidst om din ledelsesstil, er optaget af kundeservice og finder det naturligt at engagere dig i butikkens personale.

Du er positiv, energisk, handlekraftig og dygtig til at inspirere medarbejderne. Du har en høj arbejdskapacitet og går foran som et godt eksempel med en kundeorienteret tilgang.

Med holdet i ryggen
En udfordrende og varieret hverdag i Nordens største legetøjskæde, hvor du bliver en del af en moderne, international virksomhed, der er i en rivende udvikling. Deltagelse i uddannelsesforløb er en forudsætning for, at du kan udvikle dig som leder, og derfor vil du løbende få træning og udvikling. Din ledelse står bag dig og er tilgængelig, når der er brug for det, og dit team i butikken er klar til at tage imod dig.

Vil du lege med?
Vi satser på, at du er klar til at lege med os fra den 1. juli 2018, og hvis du har relevante spørgsmål i forhold til stilllingen, er du er meget velkommen til at skrive til Sales Manager Ahmad Raad på ahr@top-toy.com hvis du vil vide mere om vores ambitioner.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv senest 30. maj 2018.

Ansøgningsfrist: 30. maj 2018

Søg denne stilling


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

BUTIKSCHEF - MODETØJ - MED LOKALT KENDSKAB I HORSENS

BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center

København
Bahne søger en dygtig og erfaren butikschef til Bahne2 i Horsens snarest muligt. Du har flere års erfaring inden for modebranchen - gerne som butikschef, souschef eller afdelingsleder. Du kender til drift og ledelse af en modetøjsbutik - både den pr...
Indrykket:26. april 2018
Udløbsdato:25. maj 2018

Butikschef til Søstrene Grene Herlev

OPERAID ApS

København
Operaid søger en butikschef på vegne af Søstrene Grene Herlev. Til vores butik i Herlev søger vi en butikschef, som har evnerne og lysten til at have ansvaret for driften af en Søstrene Grene butik. Arbejdsopgaver: Sikre den bedste service og betjen...
Indrykket:2. maj 2018
Udløbsdato:30. maj 2018

Teamleder hos iRep i København K (fuldtid)

iRep.DK - København K

København
Teamleder hos iRep i København K (fuldtid) Vil du være med til at sikre glade kunder og skabe gode resultater i vores travleste butik midt på Købmagergade? Vi søger den rigtige person til at udfylde rollen som teamleder i vores butik på Købmagergade...
Indrykket:14. maj 2018
Udløbsdato:9. juli 2018

Butikschef til 7-Eleven på Gammel Kongevej 111

7-Eleven Butik 11

Frederiksberg
Målet er klart vi vil være dem i klassen , der sætter standarderne inden for convenience og vi skal motivere til vinderkultur! Vores forventninger til dig I 7-Eleven er kunden vores øverste chef og har altid første prioritet. Din primære opgave som ...
Indrykket:24. maj 2018
Udløbsdato:22. juni 2018