Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butikschef til BR på Fisketorvet i København

Et seriøst sjovt job i Nordens største legetøjskæde?
Vores vision er ambitiøs, men vi går benhårdt efter at være verdens MEST inspirerende retailer med legetøj og andre produkter til børn og kunden HELT i fokus.

Det lyder vildt og det bliver vildt – vil du være en del af legen?

Playing to Win
Du får en kæmpe andel i at vinde vores medarbejderes tillid og samtidig skal du være med i kampen om at vinde kunderne.

Vi vil være kundernes allerførste valg, og vi vil levere den allerbedste oplevelse for vores kunder.

Vi har værktøjskassen til det, og et hold, der bakker hinanden op.

For os er kundeservice et altafgørende parameter i at opnå indflydelse på salget, og hvis vi skal motivere og inspirere vores medarbejdere til at yde deres bedste på dette område, så skal vi have ledere, der er knalddygtige – er det dig?

Ansvarsområder
Vores butikschefer har du det overordnede ansvar for butikken, så hvis du har lyst til at tage denne udfordring op, så skal du gå forrest og have lyst til at konkurrere internt om at skabe den bedste butik i TOP-TOY.

Du skal samtidig have nemt ved at skabe dig et overblik og være god til at uddelegere. Du skal inspirere og motivere butikkens dygtige medarbejdere.

Du tager ansvar for, at butikken altid fremstår præsentabel med de rigtige varer på hylderne.

Derudover skal du løbende følge op på lønninger, svind og reklamationer samt afholde ansættelses- og udviklingssamtaler.

Kort sagt et job med et stort ansvar og mange spændende udfordringer og hvor vores mindset er: Playing to Win

Du tager ansvar
Du er forretningsorienteret og gerne med et par års praktisk erfaring fra detailhandlen eller anden konceptdrevet virksomhed.

Du er bevidst om din ledelsesstil, er optaget af kundeservice og finder det naturligt at engagere dig i butikkens personale.

Du er positiv, energisk, handlekraftig og dygtig til at inspirere medarbejderne. Du har en høj arbejdskapacitet og går foran som et godt eksempel med en kundeorienteret tilgang.

Med holdet i ryggen
En udfordrende og varieret hverdag i Nordens største legetøjskæde, hvor du bliver en del af en moderne, international virksomhed, der er i en rivende udvikling. Deltagelse i uddannelsesforløb er en forudsætning for, at du kan udvikle dig som leder, og derfor vil du løbende få træning og udvikling. Din ledelse står bag dig og er tilgængelig, når der er brug for det, og dit team i butikken er klar til at tage imod dig.

Vil du lege med?
Vi satser på, at du er klar til at lege med os fra den 1. juli 2018, og hvis du har relevante spørgsmål i forhold til stilllingen, er du er meget velkommen til at skrive til Sales Manager Ahmad Raad på ahr@top-toy.com hvis du vil vide mere om vores ambitioner.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv senest 30. maj 2018.

Ansøgningsfrist: 30. maj 2018

Søg denne stilling


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Store Manager, Wolford - ILLUM

RKR-Danmark ApS

København
Retail Knowledge søger for Wolford Stillingen: Som butikschef vil du være ansvarlig for den kommercielle succes og vækst i din butik. Du er vant til at arbejde med nøgletal og måles imod dem. Du har god erfaring med at styre og udvikle medarbejdere ...
Indrykket:3. august 2018
Udløbsdato:31. august 2018

Store Manager - The Disney Store, København

RKR-Danmark ApS

København
Retail Knowledge rekrutterer for The Disney Stores: Store Manager - The Disney Store, København Stillingen: The Disney Store tilbyder en helt enestående oplevelse for børn og deres familier, og begejstrer børn gennem interaktive præsentationer, kval...
Indrykket:6. august 2018
Udløbsdato:5. september 2018