Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for Personale og Organisation


Kan du tage Viborg Kommunes organisatoriske tænkning på dig, og være en af de vigtigste kulturbærere og fortalere for de værdibaserede ledelsesprincipper i organisationen? Kort sagt blive vores næste personalechef?
 
Viborg Kommune
Viborg er Danmarks 9. største kommune med knap 100.000 indbyggere. Der er ca. 50.000 arbejdspladser – private og offentlige, hvoraf der er ca. 6.200 ansatte i organisationen.
Arbejdspladsen er på Viborg Rådhus, som er fra 2011 og et af de mest moderne og inspirerende rådhuse i Danmark. Der er tænkt i, hvordan man gerne vil arbejde i fremtiden, og hvordan det bedst understøttes med åbne, transparente kontorfællesskaber. Der arbejder 950 medarbejdere opdelt i afdelinger.

Læs mere om Viborg Kommune her:  https://viborg.dk/

Jobbet
Som chef for Personale og Organisation får du en bred berøringsflade i organisationen. Den rette formidling er afgørende, og det samme er helt basal ordentlighed, hvilket er en af de ledelses- og organisationsværdier, Viborg Kommune bygger på. Det er derfor vigtigt, at du matcher Viborg kommunes organisatoriske tænkning, da du bliver en af de centrale kulturbærere, udførende og fortalere for de organisations- og ledelsesprincipper, der er i organisationen.

Den overordnede opgave er at ”sætte Personale og Organisation på dagsordenen” og ikke mindst synliggøre værdien af denne i hele organisationen.

Både dine ledelsesmæssige, menneskelige og kommunikative kompetencer kommer i spil, da jobbet spænder meget bredt og blandt andet indbefatter følgende:

 • definere, prioritere og videreudvikle de ydelser, staben leverer med et organisatorisk sigte
 • styrke den analytiske kapacitet i afdelingen og sikre videndeling, anvendelse af data og ledelsesinformation
 • implementere ny standard for rekruttering af ledere
 • revitalisere sundhedsfremme- og sygefraværsindsatsen i hele organisationen
 • understøtte initiativer og tværgående indsatser i forhold til den begyndende mangel på arbejdskraft, fastholdelse og rekruttering
 • gå aktivt ind i udfoldelsen og implementeringen af den dobbelte ambition og værdibaseret LEAN i hele den kommunale organisation
 • løbende igangsætte initiativer, der effektiviserer og digitaliserer arbejdsgange og ydelser i Personale og Organisation og dermed udnytter ressourcer optimalt.
 
Læs mere om, hvad stillingen indebærer og hvilke kompetencer, vi eftersøger hos den kommende chef for Personale og Organisation i opgave- og profilbeskrivelsen: https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=1da84820-2aeb-474e-b07a-c4703e8d09ed
 
Din profil
Din uddannelsesbaggrund er en kandidatgrad og/eller en uddannelse på MBA-niveau, og du har formentlig erfaring fra en lignende stilling.

Der er behov for solid ledelseserfaring og særligt vil de resultater, du har skabt gennem din ledelse være afgørende – gerne inden for de faglige områder, som personale- og organisation omfatter.

Du evner derudover at skabe bæredygtige processer og eksekvere på udviklingstiltag, samtidig med at du etablerer ejerskab og dialog på tværs i organisationen.

Måske har du allerede kendskab til den politisk styrede organisation og specifik kommunalerfaring er en fordel. Alternativt kommer dit toplederpotentiale fra din baggrund i en større privat koncern.

Uanset din erhvervsbaggrund:
 • Er du en dygtig kommunikator, der evner at opbygge relationer på tværs af organisationen.
 • Du har en ordentlig og modig ledelsesstil og formår at skabe rammerne for et ligeværdigt og respektfuldt miljø.
 • Du besidder den nødvendige gennemslagskraft til at træffe beslutninger samtidig med, at du inddrager medarbejderne. 
   
Du tilbydes
Du får en central afgørende rolle med stor berøringsflade i en værdibaseret kommune, der arbejder ud fra konsekvent arbejdsdeling, decentralisering af beslutningskompetence og et velfunderet ledelsesgrundlag.

Ansøgning
Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med Curia, som vil deltage i vurdering, samtaler og udvælgelse.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Michael Reffstrup, Managing Partner, Curia på tlf. +45 2270 1490 eller
Klaus Christiansen, Direktør - Beskæftigelse, Økonomi & Personale, Viborg Kommune på tlf. +45 8787 8900.
 
Ansøgningsfrist
17. maj 2018


 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her