Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

37 timers attraktiv fast stilling som skolepædagog på Herningvej skole

Vi søger en engageret og ambitiøs pædagog på 37 t/uge til indskolingen/DUS ordningen, som brænder for at udvikle børns læring, dannelse og trivsel. På Herningvej skole følger man som udgangspunkt børnene fra 0. klasse til 3. klasse.
Stillingen er til vores nuværende 0. klasse.

Vi vil i ansættelsen ligge vægt på følgende kompetencer:  
Du skal have høje ambitioner for det enkelte barn og for klassen.
Du skal indgå i et forpligtende teamsamarbejde med lærere og pædagoger, hvor alle tager et kollektiv ansvar for børnenes læring, dannelse og trivsel.
Du skal være i stand til at bedrive klasseledelse, samt have øje for hvorledes konteksten kan ændres, således at alle børn har mulighed for at indgå i denne og være en del af fællesskabet.
 
 
I Dus delen skal du gerne være engageret og aktiv i samværet med børnene og tillige være en pædagog, som er bevidst om egne styrker i pædagogisk arbejde med børn. Det er vigtigt at du har gode samarbejdsevner, da du skal indgå i såvel et årgangsteam som teamet af pædagoger, som skaber kvalitet i Dus for børnene.
 
Succes-kriteriet for kvalitet i Dus er, at ”børnene ikke vil med hjem når de bliver hentet”.
 
Om skolen
Herningvej Skole er en udviklingsorienteret, velfungerende skole, som tillige er blevet certificeret som UNICEF rettighedsskole. Vi har ca. 445 elever fordelt på 0. – 9. årgang.  
Der er tale om en attraktiv stilling i et skolemiljø præget af et betydeligt og positivt engagement hos ledelse, lærere, pædagoger, teknisk service personale samt elever og forældre.

Skolens motto ”Når alle er forskellige, er ingen anderledes”, er formuleret på baggrund af værdigrundlaget. Det betyder, at vi i praksis ser børn og voksnes forskelligheder som styrker. Med afsæt i elevernes styrker og potentialer, skaber vi de bedste rammer for trivsel og læring for alle elever på skolen.
Vi ønsker at skabe en spændende og varieret dag på skolen, hvilket stiller krav om struktur og forudsigelighed. Vi arbejder med Ugeskema og LM (træning i de konkrete fag), hvilket skaber en anderledes forældrerolle.
 
Om stillingen
Vores stilling er i skolens team 1 som er rammen for børn i 0. og 1. klasse. Her vil du blive en del af et team som med baggrund i professionelle læringsfællesskaber, skal skabe de bedste rammer til børnene for læring og trivsel. Vi er en skole med mange forskellige kulturer, så det vil være godt hvis du har erfaring med at arbejde tværkulturelt.

 
Hvis du kan se dig selv i ovenstående og har lyst til at være del af Herningvej Skoles fremtid, vil vi se frem til at høre fra dig.
 
Løn i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med stillingsopslaget eller gerne vil besøge skolen kan Dus/indskolingsleder Henrik Bundgaard kontaktes på tlf. 93 52 05 83 eller pr. mail hb-skole@aalborg.dk

Ansøgningsfrist er tirsdag d. 22. oktober 2019
Ansættelsessamtaler er torsdag d. 24 oktober fra kl. 14.00


Tiltrædelse d. 1. november 2019 eller hurtigst muligt.
 
Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.