Daglig pædagogisk leder

Daglig pædagogisk leder søges til Område Øst, Faxe Kommune 
 
Område Øst er en 0-6 års institution, der består af 3 afdelinger med ca. 120 børn i hver. Afdelingerne er spredte geografisk over 3 bysamfund, hvilket indebærer en stor mangfoldighed af muligheder, qua de lokale kontekster. 
 
Du vil blive daglig pædagogisk leder med særligt ansvar for en af afdelingerne, men vil også indgå i arbejdet i de øvrige afdelinger, i det samlede område, samt det samlede dagtilbud i kommunen.  
 
Område Øst er kendetegnet ved at være i kontinuerlig udvikling. Vi ønsker at medvirke til, at de børn, der går i institutionen, opnår kompetencer, der støtter dem til et bæredygtigt liv. Det betyder bl.a. at vi er i gang med at blive DGI certificeret, at vi bruger uderummet og naturen aktivt i hverdagen, at vi har et særligt fokus på barnets sproglige udvikling, at vi har fokus på sundhed, at vi arbejder med Ro, nærvær og balance, m.v. 
 
Faxe Kommune er ligeledes meget optaget af, at sikre en høj kvalitet i arbejdet med børnene, hvilket indebærer et politiks fokus bl.a. på læringsmiljøer, interaktion og forældresamarbejde.
 
Om stillingen 
Som daglig pædagogisk leder refererer du direkte til områdelederen, og du indgår i et åbent og gensidigt teamsamarbejde med de øvrige daglige pædagogiske ledere og områdeleder. Du kommer til at bidrage til fortsat udvikling af afdelingen og området i samarbejde med medarbejdere, forældre og lokalråd / områdebestyrelse. 
 
Vi ser gerne, at du: 
Har et højt engagement og drive 
Har stærke samarbejdskompetencer 
Er innovativ og proaktiv 
Formår at have en god balance mellem drift og udvikling 
Har høj faglighed 
God til at kommunikere, både i skrift og tale 
Er ambitiøs på personalets, børnenes og områdets vegne 
Ønsker fortsat egen udvikling 
Kan bevæge sig på forskellige arenaer og skifte tempo efter behov 
 
Vi kan tilbyde: 
En attraktiv institution, med faglige kompetente medarbejdere 
Et område i fortsat udvikling 
Et velfungerende ledelsesteam med fortsat ønske om udvikling af teamet 
Et godt samarbejde bredt i kommunen
 
Rammerne:  
Stillingen er på 37 timer pr. uge med ansættelse pr. 1. juni 2018 eller snarest derefter. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. 
Ansøgningsfristen er den 22. april. Ansættelsessamtaler afholdes den 24.april og anden runde den 26. april 2018.  
  
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Maiken Højgaard Toftholm på tlf. 29 10 43 02 
 
Børneattest indhentes før ansættelse.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Barselsvikar for vejleder i Team forsikrede i Jobcenter Vordingborg

Vordingborg Kommune - Afdeling for Borger og Arbejdsmarked

Vordingborg
En af vores vejledere skal på barsel, derfor søger vi en vikar til Team forsikrede. Team forsikrede, består af i alt 7 vejledere (inkl. dig). Teamet er opdelt i en tidlig- og en opfølgningsindsats. Vikariatet er tilknyttet den tidlige indsats, som v...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Er du vores nye faglige leder på Mosedeskolen?

Greve Kommune

Greve
På Mosedeskolen står vi i den positive situation, at vores relativt nye ledelsesteam skal udvides. Derfor søger vi en faglig leder til ansættelse pr. 1. august 2018. Mosedeskolen er en sund og veldrevet folkeskole med gode fysiske rammer. Skolen har...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018