Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Registrator ved Faxe Kommunes Arkiver

Faxe Kommunes Arkiver søger en registrator i tidsbegrænset ansættelse 32 timer om ugen fra den 1. august til 31. december 2019.

Vi forventer
Vi forventer, at du har overblik og en struktureret tilgang til registrering. At du er åben og ansvarsbevidst. Vi forventer også, at du kender reglerne for bevaring og kassation, og at du kan anvende dem i konkrete vurderinger.

Vi lægger vægt på
Vi lægger vægt på, om du kan arbejde selvstændigt og trives med rutineprægede opgaver. Det er en fordel, hvis du allerede kender til registrering af arkivalier og har kendskab til registreringssystemet Starbas på brugerniveau.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et job, hvor du skal arbejde med arkivering af kommunale papirarkivalier. Dine opgaver omfatter blandt andet:

  • B/K vurdering
  • rensning, ordning og pakning
  • registrering i arkivbasen.dk, der er en del af Starbas-systemet

Som registrator hos Faxe Kommunes Arkiver bliver du en del af et engageret og serviceorienteret miljø med frivillige og ansatte medarbejdere, der samarbejder internt og på tværs med kommunens centre, institutioner og øvrige samarbejdspartnere.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter relevant overenskomst.

Send din ansøgning og CV via knappen ”Ansøg”, senest fredag den 21. juni 2019.

Vi har ansættelsessamtaler torsdag den 27. juni 2019.

Om Faxe Kommunes Arkiver
Faxe Kommunes Arkiver arbejder med at indsamle og bevare lokal og kommunal historie. Organisatorisk hører Faxe Kommunes Arkiver til Center for Kultur, Frivillighed og Borgerservice.

Du finder information om Faxe Kommune på hjemmesiden: www.faxekommune.dk og information om Faxe Kommunes Arkiver på hjemmesiden: arkiv.faxekommune.dk.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.