Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Sjørring Skole - genopslag

En velfungerende skole med stabil økonomi søger en inspirerende leder, der går forrest og skaber fælles retning – kunne det være dig?

Vi tilbyder dig en skole med fokus på trivsel, forpligtende fællesskab og faglighed, hvor der er et tæt samarbejde med en engageret og faglig kompetent medarbejdergruppe. Vi har en positiv indstillet, aktiv og medskabende bestyrelse.

Der er skolelederkolleger på de øvrige skoler i Thisted Kommune, et ledelsesteam på Sjørring Skole, og en forvaltning der er klar til at hjælpe dig godt på vej.

Kort sagt er vi en skole med mange skønne, skøre, fjollede, finurlige, vilde og helt vidunderlige elever.

Vi leder efter en leder, der er uddannet folkeskolelærer, har - eller er indstillet på at gennemføre relevant lederuddannelse. Du rummer egenskaber som ordentlighed og ansvarlighed, og som leder skal du kunne bevare overblik og skabe ro i en ofte travl og uforudsigelig hverdag. Du er målrettet, handlekraftig og følger ting til dørs og udstråler en naturlig ledelsesmæssig autoritet. Du har økonomisk og administrativ indsigt.

Du vil være ansigtet udadtil og repræsentant for skolen i lokalsamfundet. Vi ønsker os en leder, der er positiv og har et glimt i øjet og er uformel i hverdagen.

Du har altid eleverne i fokus!

Vi forventer…
Som leder af Sjørring Skole har du høje ambitioner for elevernes læring, trivsel og dannelse.
Du ved, at skolens resultater bedst skabes i et tillidsfuldt og åbent samarbejde med skolens elever, forældre, personale, bestyrelse, eksterne samarbejdspartnere og kommunens forvaltning.

Du har de nødvendige pædagogiske og ledelsesmæssige forudsætninger for at kunne skabe gode rammer for medarbejdernes daglige virke, så et godt teamsamarbejde bliver grundlaget for det daglige arbejde.

Du vil medvirke til at balancere tradition og fornyelse, så vi bevarer det bedste af det vi har, samtidig med at du hele tiden er nysgerrige på nye tiltag, der hjælper os med at løse opgaverne bedst muligt.

Du bliver leder for ledere. Derfor skal du kunne lede gennem andre via en inddragende, tydelig og tillidsfuld ledelse. I denne sammenhæng er samarbejdet med skolens bestyrelse en vigtig faktor. Du kan orientere dig i Thisted Kommunes ledelsesgrundlag her.

Om Sjørring Skole
Sjørring Skole er en velfungerende skole, beliggende på kanten af Nationalpark Thy. Skolen er kendetegnet ved gode fysiske rammer, både inden- og udendørs, stor opbakning fra lokalsamfundet og et godt samarbejde mellem skolens aktører. Skolen har 440 elever fra 0. til 9. klasse, en SFO med 120 børn, og i alt ca. 60 medarbejdere. Udover skolelederen består ledelsesteamet på skolen af en viceskoleleder og en SFO-leder.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i ny løn. Der vil blive indhentet børneattest, og der skal fremvises straffeattest forud for ansættelse.

Tiltrædelse den 1. december 2019.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte skolechef Per Overgaard på tlf. 99 17 20 80 / 29 37 41 34, hvis du vil høre mere om stillingen. Ønsker du at besøge skolen, kan du lave en aftale med viceskoleleder Lone Christiansen på tlf. 99 17 34 77.

Ansøgningsfrist
Mandag den 21. oktober 2019 kl. 12.00.

Samtaler
1. samtalerunde afholdes den 23. oktober 2019.
2. samtalerunde afholdes den 28. oktober 2019.

Bliver du udvalgt til 2. runde, vil der blive udarbejdet en personprofil på dig.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.