Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Account Manager

Account Manager til Carl Zeiss Vision

Poolia søger for Carl Zeiss Vision en forretningsorienteret og relations skabende Account Manager dækkende hele Jylland. Der er tale om en fuldtidsstilling, og du arbejder udfra dit hjemmekontor.

Carl Zeiss Vision er blandt de ledende aktører inden for den optiske branche og har mere end 25.000 ansatte på verdensplan. Vil du arbejde med et stærkt og succesfuldt brand? Er du klar til det næste skridt i din karriere? Så har vi måske dit næste job!

Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt og gør opmærksom på, at vi holder løbende interviews. Dog venter vi gerne på den rette kandidat.

 
Account Manager til Carl Zeiss Vision

ARBEJDSOPGAVER

Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job i den optiske branche, hvor du skal rådgive og sælge til optikere. Du får ansvaret for gennem strukturerede kundebesøg at drive hele salgsprocessen både hos eksisterende kunder i dit distrikt, men også med opdyrkning af nye kundeemner.

I dine arbejdsopgaver indgår blandt andet
• Distrikt og budgetanvar
• Udvikle og rådgive eksisterende kunder
• Identificere og rekruttere nye kundeemner
• Booke og gennemføre besøg
• Forståelse for/kendskab til optiske instrumenter, en viden som kan formidles til dine kunder
• Ansvar for træning af kunder (både glas og instrumenter)
• Gennemføre en vist teknisk support af optiske instrumenter
• Deltage i messer, lokale events og kunderejser (dette kan være uden for normal arbejdstid)

Dit distrikt dækker hele Jylland. Det vil være en stor fordel, du er bosiddende i Jylland eller eventuelt på Fyn. Du kommer til at indgå i et team på fire personer. Du vil rapportere til Commercial Manager for Danmark.

UDDANNELSE OG ERFARING

Du arbejder i dag med B2B salg og har eget budget ansvar, og du kan derigennem dokumentere gode salgsresultater. Du kan også arbejde som optiker i en butik og have et ønske om at arbejde som Account Manager i marken. Vi tror, du har mindst 5 års erfaring med salg.

Det er et krav, at du er uddannet optiker for at komme i betragtning til stillingen.

Det vil være en fordel, at du har almen teknisk interesse, da en vis teknisk support indgår i forbindelse med dine kundebesøg.
Du har gode engelsk kundskaber både i skrift og tale, og du behersker Microsoft Office pakken. Det vil være en fordel, at du har erfaring med brug af CRM systemer, da dette vil være dit daglige arbejdsværktøj.

Vi lægger stor vægt på dine personlige egenskaber. Du er en forretningsorienteret person med højt drive og som brænder for forretning og salg. Du trives med at arbejde med klare mål og KPI’ er og er af natur resultatorienteret. Det forventes, at du selvstændigt kan planlægge og strukturere dit arbejde. Og det er et ultimativt krav, at du er en god relations opbygger og kan fastholde kunde kontakter.

Der kræves kørekort for at kunne besidde stillingen. Der vil blive stillet en firmabil til rådighed.

CARL ZEISS VISION

Carl Zeiss Vision har sit hovedkontor i Tyskland og er et datterselskab af Carl Zeiss AG. Virksomheden er markedsledende inden for optik. Koncernen har mere end 25.000 ansatte og i Carl Zeiss Vision arbejder 10.000 personer. Carl Zeiss Vision tilbyder en unik produktportefølje inden for glas, optiske instrumenter og service. Den nordiske del af Carl Zeiss Vision har sit hovedkontor i Malmø. Herfra varetages markederne i Danmark, Sverige, Norge og Finland.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Account manager / salgskonsulent

BIZSYS ApS

Aarhus
Account Manager til salg af POS software til butikker restauranter caféer Arbejdsopgaver Vi har travlt i øjeblikket, og søger derfor en medarbejder der kan indgå i vores salgsafdeling. Arbejdet vil bestå i følgende: Kontakt med nye potentielle kunde...
Indrykket:6. juni 2018
Udløbsdato:1. august 2018

REGIONSCHEF

PROFILPARTNERS ApS

Du får ansvaret for salg af pumper og pumpesystemer til flere applikationsområder såsom sprinklersystemer, varme, køling og fjernvarme til kunder beliggende i Jylland og på Fyn Virksomhedsbeskrivelse: Wilo Nordic AB, er ejet af Wilo SE, som med hove...
Indrykket:11. juni 2018
Udløbsdato:6. august 2018

Area Sales Manager til EMEA regionen søges

betterpeople A/S

Tiltaler det dig at have en varieret hverdag i et internationalt miljø? Er du god til kommunikation og interaktion, og værdsætter du at opbygge gode relationer? Så vil stillingen som Area Sales Manager hos SGM Light A S måske være noget for dig! bet...
Indrykket:9. juli 2018
Udløbsdato:5. august 2018

Area Sales Manager, EMEA region

betterpeople A/S

Do you want to be a part of a great sales team in the fastest growing company in the lighting industry? SGM Light is now looking for an experienced Area Sales Manager to operate in the EMEA region, based in SGM Light headquarters in Aarhus, Denmark....
Indrykket:9. juli 2018
Udløbsdato:5. august 2018

Service Manager søges til TMP teamet

TMP

Skive
Service er et af nøgleordene hos TMP, og vi har nu oprettet en stilling som Service Manager, som får en meget central rolle for kunder og forhandleres tilfredshed med vores forretning og produkter. Dine primære opgaver: Styre garantiaktiveringer, re...
Indrykket:13. juli 2018
Udløbsdato:27. juli 2018