GENOPSLAG - Ambitiøs leder til Myndighedsområdet i Albertslund Kommune

Vil du sætte dagsordenen på myndighedsområdet med høj faglighed, nytænkning og god borgerservice, og praktiserer du klar tale i en målrettet og procesorienteret hverdag? Så er du måske vores nye leder af Myndighedsområdet under afdelingen Sundhed, Pleje & Omsorg i Albertslund Kommune.

Den kommunale sektor og ældreområdet i særdeleshed er i disse år under stor forandring. Vi oplever en demografisk udvikling, der kræver større behov for ydelser og mindre økonomisk råderum samt en opgaveglidning fra regioner til kommuner. Myndighedsområdet har en central funktion i denne udvikling og spiller en nøglerolle i at sikre albertslundborgere den hjælp, de har behov for i overensstemmelse med lovgivning og kommunens serviceniveau.

Som leder af Myndighedsområdet skal du se det som en spændende opgave at være med til at højne myndighedsfunktionen i en tid, hvor der stilles større og større krav til borgerinddragelse, egen faglighed, tværfagligt samarbejde, skriftlig dokumentation og økonomisk styring.

Hvad vi forventer af dig
I hverdagen er du god til at skabe sammenhæng mellem krav og forventninger og du bidrager og inspirerer til den faglige udvikling. Du har et godt blik for at optimere arbejdsgange, og du kan sikre ajourføring af viden på myndighedsområdet ift. lovgivning, økonomi og snitflader til de andre områder i Sundhed, Pleje & Omsorg samt andre afdelinger.
 
Du vil også have en central rolle i implementering og forankring af den samlede udvikling i Sundhed, Pleje & Omsorg, herunder at få de politiske visioner omsat til konkrete indsatser for borgerne.
 
Derudover forventer vi, at du:

  • har en sundhedsfaglig uddannelse på minimum bachelorniveau og har erfaring fra ældreområdet
  • har ledererfaring og lederuddannelse
  • har forståelse for drift af kommunale opgaver, herunder budgethåndtering
  • har organisatorisk flair og gennemslagskraft
  • er en åben og tydelig leder, som kan sætte retningen og skabe mening for medarbejderne i det daglige arbejde og i de forandringer, som skal ske.
Hovedarbejdsopgaver
Aktuelt ligger der mange spændende arbejdsopgaver forude for den nye leder af Myndighedsområdet, eksempelvis;
 
  • Implementering og forankring af nyt omsorgssystem og Fælles Sprog III
  • Fokus på rehabilitering og forebyggelse – eksempelvis de forebyggelige ind- og genindlæggelser.
  • Skabe en visitation, som går i front ift. tværgående samarbejde med resten af organisationen. 
Hvad kan vi tilbyde dig
Du bliver leder for et velfungerende team, der netop har revisiteret samtlige ca. 650 borgere.
Du indgår selv i et områdelederteam bestående af leder af Hjemmeplejen, Plejeboligområdet, Rehabiliteringsafdelingen, Genoptræning, Hjælpemiddelcenter og Sundhedshus
 
Du vil få ansvaret for ca. 21 engagerede medarbejdere, som har forskellige faglige og uddannelsesmæssige baggrunde; En faglig leder, visitatorer, hjælpemidler, forløbskoordinatorer, diætist, demenskoordinatorer, forebyggende medarbejdere og administration.
 
Du vil have adgang til faglig sparring med den faglige leder i Myndighedsenheden og ledelsessparring i et tværfagligt miljø med områdelederteamet.
 
Det praktiske
Ansøgningsfrist er den 30. august 2018 kl. 12.00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 36 og 37
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef for Sundhed, Pleje & Omsorg, Ida Kock Møller, på tlf. 23 31 55 02.
 
Ansættelse sker på gældende overenskomst, 37 timer ugentligt. Stillingen er placeret på Albertslund Kommunes rådhus, Nordmarks Allé 1, 2620 Albertslund.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Genoptræning & Rehabilitering i Hvidovre Kommune søger en terapeutfaglig leder

Genoptræning

Brøndby
Har du talent for ledelse og ønsker at sætte talentet i spil? Den midlertidige døgnrehabilitering Svendebjerghave i Hvidovre Kommune søger pr. 1. oktober 2018 en terapeutfaglig leder til en fast stilling 37 timer om ugen. Stillingen som terapeutfagl...
Indrykket:9. juli 2018
Udløbsdato:8. august 2018

Formulation Scientist

LEO PHARMA A/S

Albertslund
Biopharmaceutical Products are looking for a formulation scientist for late stage development and implementation support to monoclonal antibodies drug products. Introduction LEO Pharma has moved into biologics for treatment of skin diseases with sev...
Indrykket:12. juli 2018
Udløbsdato:2. august 2018

Software Asset Manager til professionel indkøbsfunktion

KMD A/S

Albertslund
Motiveres du af at skabe orden, tale SAM processer og forstår du asset managements betydning for indtjening i forretningen? Ønsker du at være en vigtig deltager på holdet, der skal drive og facilitere en gennemgribende forandring inden for Software ...
Indrykket:13. juli 2018
Udløbsdato:14. august 2018

Compliance Manager in Denmark or Norway

NETS Denmark A/S

Albertslund
Want to be our new colleague and fill in an important role? Compliance Contract Management consist of a small group of competent and dedicated Nordic employees based in Copenhagen and Oslo. The job involves working across units within the Nets Group...
Indrykket:17. juli 2018
Udløbsdato:10. september 2018

Dygtig, ambitiøs leder af Afdeling for Data og Analyse i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Afdeling for Data og Analyse

Frederiksberg
Vil du være med til at skabe grundlaget for databaseret styring på sundheds- og ældreområdet i Danmarks største kommune? Og kan du levere viden, som ligger til grund for strategiske beslutninger i forvaltningen? Så er det måske dig, vi har brug for ...
Indrykket:19. juli 2018
Udløbsdato:3. august 2018