Energisk stabschef

Dragør Kommune søger en engageret stabschef, der vil være med til at fortsætte den positive udvikling i Dragør Kommune. Stabschefen refererer til kommunaldirektøren og har det ledelsesmæssige ansvar for Borgmestersekretariatet samt HR- og Personaleteamet. Dine opgaver spænder derfor vidt fra betjening af kommunalbestyrelse, borgmester og direktion til medarbejder- og organisationsudvikling.

Vi forventer bl.a., at du

  • har erfaring fra en politisk ledet organisation
  • har erfaring med ledelse
  • har en relevant akademisk uddannelse
  • arbejder struktureret og energisk
  • er en god holdspiller og netværker
  • er personlig robust og ordentlig i dine samarbejdsrelationer
  • motiveres af mulighederne i en mindre kommune

Job- og personprofil
Til stillingen er der udarbejdet en job- og personprofil, som er tilgængelig på kommunens hjemmeside, hvor du også kan finde information om kommunen. 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås ved fortrolig henvendelse til kommunaldirektør Kenneth Kristensen på 51 97 00 22.

Vi forventer at du kan tiltræde den 1. august 2018.
Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat på chefkontrakt efter gældende overenskomst. Lønniveauet er 700.000 kr. om året plus pension.

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Send den nu eller senest den 3. juni 2018 via kommunens rekrutteringssystem, som kan tilgås her

Udvælgelse af kandidater til første samtale finder sted sidst i ugen før første samtale. Det betyder, at indkaldelse til første samtale vil være med relativt kort varsel, idet første samtale finder sted den 13. juni 2018. Efter første samtalerunde udvælges kandidater til anden samtale, der finder sted 20. juni 2018. Mellem 1. og 2. samtale skal de udvalgte kandidater gennemføre test, ligesom der indhentes referencer fra ledere, kolleger og medarbejdere efter nærmere aftale med den enkelte kandidat.

Ansøgningsfrist
Den 3. juni 2018.

Dragør Kommune
Dragør Kommune har ca. 14.000 indbyggere, ca. 1.200 ansatte og et årligt nettodriftsbudget på ca. 800 mio. kr. Dragør Kommune er efter kommunalreformen fortsat en selvstændig kommune og derfor en kommune med en høj grad af nærhed. Dragør er beliggende med store naturmæssige og kulturhistoriske værdier kun 14 km fra Rådhuspladsen. Dragør er en udpræget bosætningskommune med mange ressourcestærke borgere og høje forventninger til kommunens service. Der er generelt en god sundhedsprofil og skoler med resultater i top 10 i national sammenhæng.


Stillingsbetegnelse
Stabschef

Ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentlig

Virksomhedsoplysninger
Dragør Kommune

Tiltrædelse
1. august 2018

Ansøgningsfrist
3. juni 2018

Kontaktperson
Kommunaldirektør Kenneth Kristensen på tlf. 51 97 00 22

Uddannelse
Relevant akademisk uddannelse samt gerne en lederuddannelse

Arbejdsområde
Borgmestersekretariatet samt HR- og Personaleteamet


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Stabschef til Midt- og Vestjyllands Politi

Justitsministeriet

København
Justitsministeriet søger en stabschef til Midt- og Vestjyllands Politi. Du har som stabschef fokus på den strategiske og tværgående ledelsesopgave i politikredsen og på at understøtte de to kernefunktioner, der løftes af politiet og anklagemyndighed...
Indrykket:4. maj 2018
Udløbsdato:25. maj 2018

Stærk administrativ leder til Københavns Universitet

KU - HUM - Fakultetet

Det Humanistiske Fakultet ved Københavns Universitet søger en visionær, samarbejdsorienteret og stærk studiechef, der kan drive og videreudvikle den fælles studieadministration. Som studiechef leder du afdelingen for Uddannelse & Studerende, en stab...
Indrykket:23. maj 2018
Udløbsdato:5. juni 2018