Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tømrer / Gipsmontør

SL-Byg.dk ApS er i rivende udvikling. Vi søger derfor 6 dygtige, erfarne og faglærte tømrersvende / gipsmontører, til spændende opgaver i Midtjylland og i og omkring Aarhus.

Som tømrer vil du primært arbejde med nybyg, mens du som gipsmontør vil arbejde med spændende gipsopgaver.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og har et kæmpe drive.

Så har du lyst til at arbejde i en virksomhed, der er i rivende udvikling, og samtidigt arbejde med flere spændende projekter, er SL-Byg arbejdspladsen for dig!

Vi kan tilbyde dig:

  • Travle hverdage
  • Spændende projekter
  • Dygtige kollegaer samt ledere
  • Ordnede forhold
  • God løn

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Nick Brøgger på mail nb@sl-bygge.dk eller på telefon 5069 9793.

Vi gennemgår løbende ansøgninger, så send din ansøgning samt CV hurtigst muligt til nb@sl-bygge.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://sl-bygge.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329877619Phoenix-e9aa1cf112018-09-12T12:00:35.327Tømrer / Gipsmontør

SL-Byg.dk ApS er i rivende udvikling. Vi søger derfor 6 dygtige, erfarne og faglærte tømrersvende / gipsmontører, til spændende opgaver i Midtjylland og i og omkring Aarhus.

Som tømrer vil du primært arbejde med nybyg, mens du som gipsmontør vil arbejde med spændende gipsopgaver.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og har et kæmpe drive.

Så har du lyst til at arbejde i en virksomhed, der er i rivende udvikling, og samtidigt arbejde med flere spændende projekter, er SL-Byg arbejdspladsen for dig!

Vi kan tilbyde dig:

  • Travle hverdage
  • Spændende projekter
  • Dygtige kollegaer samt ledere
  • Ordnede forhold
  • God løn

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Nick Brøgger på mail nb@sl-bygge.dk eller på telefon 5069 9793.

Vi gennemgår løbende ansøgninger, så send din ansøgning samt CV hurtigst muligt til nb@sl-bygge.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://sl-bygge.brandero.com

2018-11-11T00:50:20.240 SL-Byg.dk ApS er i rivende udvikling. Vi søger derfor 6 dygtige, erfarne og faglærte tømrersvende gipsmontører, til spændende opgaver i Midtjylland og i og omkring Aarhus. Som tømrer vil du primært arbejde med nybyg, mens du som gipsmontør vil arbejde med spændende gipsopgaver. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og har et kæmpe drive. Så har du lyst til at arbejde i en virksomhed, der er i rivende udvikling, og samtidigt arbejde med flere spændende projekter, er SL-Byg arbejdspladsen for dig! Vi kan tilbyde dig: Travle hverdageSpændende projekterDygtige kollegaer samt ledereOrdnede forholdGod lønHar du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Nick Brøgger på mail nb@sl-bygge.dk eller på telefon 5069 9793. Vi gennemgår løbende ansøgninger, så send din ansøgning samt CV hurtigst muligt til nb@sl-bygge.dk Se mere på vores ansøgersite: https: sl-bygge.brandero.comsl-bygge.brandero.com10Phoenixe9aa1cf1101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-11-10T00:00:000000https://sl-bygge.brandero.com/job/toemrer-gipsmontoer-4161880551#mail0EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3355530SL-Byg.dk ApS11Arresøvej 10 - 48240RisskovDKDanmarkORS/e9aa1cf1_logo.jpegORS/Small/e9aa1cf1_logo.jpeg0nb@sl-bygge.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent634060MwCareerSiteVisning på ansøgersite
Ofir Medium
60 dage
6c7835fb-28b8-4374-a139-fbe26e914eff0011https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e9aa1cf1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e9aa1cf1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e9aa1cf1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e9aa1cf1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/5.jpgEr du den nye Tømrer i SL-Byg.dk ApS?1200799
1Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service357658663NIck Brøggernb@sl-bygge.dkDKDanmarkDKDanmark329930237''RIGTIGT'' tømrer arbejdeRobot Tømrerfirmaet Høilund Byg ApS søger tømrer til fast arbejde. Vi er ved at opføre et træhus og mangler en RIGTIG Tømresvend som kunne tænker sig at arbejde med træ. Vi har både private- og erhvervskunder, og udfører alt fra små serviceopgaver til store opgaver som tag-vinduer-osv. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med ovennævnte. Du vil hovedsageligt komme til at køre til opgaver i Østjylland ( stor Århus ). Vigtige personlige kvalifikationer: - Stabilitet- God til at samarbejde - Værdsætte og bidrage til godt arbejdsmiljø- God forståelse for kundeservice og -pleje- Er god til at optimere og strukturere arbejdet- God til at arbejde selvstændigt- Går op i at arbejdet udføres ordentligt og med god kvalitet- Bor i det østjyske områdeVi tilbyder en spændende og varieret arbejdsplads og med ordnede forhold.Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Høilund på telefon 40767100 eller på mail info@hoilund-byg.dk og send din ansøgning hvis du oprigtigt vil i betragtning til jobbet.

 

Tømrerfirmaet Høilund Byg ApS søger tømrer til fast arbejde.

Vi er ved at opføre et træhus og mangler en "RIGTIG" Tømresvend som kunne tænker sig at arbejde med træ.

Vi har både private- og erhvervskunder, og udfører alt fra små serviceopgaver til store opgaver som tag-vinduer-osv. 

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med ovennævnte.

Du vil hovedsageligt komme til at køre til opgaver i Østjylland ( stor Århus ). 

Vigtige personlige kvalifikationer:
- Stabilitet
- God til at samarbejde
- Værdsætte og bidrage til godt arbejdsmiljø
- God forståelse for kundeservice og -pleje
- Er god til at optimere og strukturere arbejdet
- God til at arbejde selvstændigt
- Går op i at arbejdet udføres ordentligt og med god kvalitet
- Bor i det østjyske område

Vi tilbyder en spændende og varieret arbejdsplads og med  ordnede forhold.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Høilund på telefon 40767100  eller på mail info@hoilund-byg.dk og send din ansøgning hvis du oprigtigt vil i betragtning til jobbet.

HØILUND BYG ApSHøjbjerg2018-12-19T00:00:002019-02-13T00:00:00
329928151Tømrersvende søges til Aarhus områdetRobot Randstad søger tømrersvende til Aarhus området, grundet stigende efterspørgsel hos flere kunder Du vil have mulighed for at blive en del af nogle tømrervirksomheder som har mere end 10 års erfaring indenfor for faget og som både håndterer større og mindre opgaver samt hovedentrepriser. Arbejdsopgaver: • Kontorbyggeri • Gulvarbejde • Døre og vinduer • Tagarbejde • Tilbygninger Lyder ovenstående som nogle arbejdsopgaver som du vil kunne trives med, så er du måske den person vi søger til stillingen. Du vil kunne få en ansvarlig rolle fra start af, hvor det vil være forventeligt at du kan ovenstående opgaver. Samtidig er der også mulighed for ny udlærte at komme i et sjak, hvor du vil have en med til hjælp af opgaver. Vi forventer: • Du er udlært tømrersvend • Gerne du har erhvervserfaring dog ikke et krav • Du kan arbejde selvstændigt og i teams • Du arbejder målrettet og engageret med dine opgaver Matcher du på profilen så venter der en spændende stilling med rig mulighed for hele tiden at udvikle sig både på det faglige og personlige plan. Vi anerkender selvfølgelig den rette kandidats kompetencer og forsøger at matche ønsker i forhold til lønpakke, arbejdsforhold mm. Vi tilbyder: • Løn efter kvalifikationer • Gode arbejdsforhold og god trivsel • Gode kolleger • Fast stilling • En selvstændig og fleksibel hverdag Hvis stillingerne har din interesse bedes du ansøge hurtigst muligt via stillingsopslaget Klik på ANSØG knappen. Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte konsulent Jesper Hardrup på tlf. 45 40 11 26 70. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi indkalder løbende til samtaler. ________________________________________________________________________________ Randstad er en del af den internationale Randstad Group, som med en årlig omsætning på € 20,7 mia. er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Randstad har mere end 4.700 kontorer, fordelt på 39 lande, og hver dag formidler vi arbejde til mere end 620.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Randstad søger tømrersvende til Aarhus området, grundet stigende efterspørgsel hos flere kunder

Du vil have mulighed for at blive en del af nogle tømrervirksomheder som har mere end 10 års erfaring indenfor for faget og som både håndterer større og mindre opgaver samt hovedentrepriser.

Arbejdsopgaver:
• Kontorbyggeri
• Gulvarbejde
• Døre og vinduer
• Tagarbejde
• Tilbygninger

Lyder ovenstående som nogle arbejdsopgaver som du vil kunne trives med, så er du måske den person vi søger til stillingen. Du vil kunne få en ansvarlig rolle fra start af, hvor det vil være forventeligt at du kan ovenstående opgaver. Samtidig er der også mulighed for ny udlærte at komme i et sjak, hvor du vil have en med til hjælp af opgaver.

Vi forventer:
• Du er udlært tømrersvend
• Gerne du har erhvervserfaring – dog ikke et krav
• Du kan arbejde selvstændigt og i teams
• Du arbejder målrettet og engageret med dine opgaver

Matcher du på profilen så venter der en spændende stilling med rig mulighed for hele tiden at udvikle sig både på det faglige og personlige plan. Vi anerkender selvfølgelig den rette kandidats kompetencer og forsøger at matche ønsker i forhold til lønpakke, arbejdsforhold mm.

Vi tilbyder:
• Løn efter kvalifikationer
• Gode arbejdsforhold og god trivsel
• Gode kolleger
• Fast stilling
• En selvstændig og fleksibel hverdag

Hvis stillingerne har din interesse bedes du ansøge hurtigst muligt via stillingsopslaget – Klik på ANSØG knappen. Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte konsulent Jesper Hardrup på tlf. +45 40 11 26 70.
Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi indkalder løbende til samtaler.

________________________________________________________________________________
Randstad er en del af den internationale Randstad Group, som med en årlig omsætning på € 20,7 mia. er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Randstad har mere end 4.700 kontorer, fordelt på 39 lande, og hver dag formidler vi arbejde til mere end 620.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

RANDSTAD A/SAarhus C2018-12-14T00:00:002019-02-08T00:00:00
329925913fritidsjob - HandymanRobot Handyhand søger hjælpsomme handymænd Betegner du dig selv som en handyman? Så er www.Handyhand.dk lige stedet for dig. Hos Handyhand søger vi lige nu efter arbejdsomme handymænd, der godt kan lide at hjælpe andre. Vi har ikke nogen forventning om at du har en håndværkeruddannelse, men forventer at du har skruet hænderne rigtigt på. Handyhand Handyhand.dk er Danmarks største formidler af små og mellemstore opgaver. Vi har lige nu omkring 350 åbne opgaver, som vores handyhandere kan byde på. Opgaverne er alle inden for forskellige kategorier, som tømrer, elektriker, VVS og handyman opgaver. Når du har vundet et bud, på en relevant opgave i dit område, kan i selv aftale hvornår opgaven skal udføres. Fleksibelt Som handyhander får du mulighed for at byde på de opgaver som du synes er spændende, og kan planlægge dem så de passer i din tidsplan. Det er meget fleksibelt og giver dig muligheden for at tjene gode penge.RelevantVed at blive en af vores handyhandere, får du muligheden for at tage de opgaver du har lyst til. Handyhand giver dig også muligheden for at skabe dig et unikt CV, til fremtidig jobsøgning.FremtidsmulighederSom handyhander, bliver du en del af den nye udvikling i samfundet, hvor flere og flere bliver freelancere. Platformen er både god til at supplere andre job, men er også god til hvis du går og overvejer at blive selvstændig. Sådan gør du Hvis du synes dette lyder som et spændende job, kan du begynde jobbet som handyhander i dag. Du skal bare oprette dig på dette link https: handyhand.dk konto opret

Handyhand søger hjælpsomme handymænd


Betegner du dig selv som en handyman? Så er www.Handyhand.dk lige stedet for dig. Hos Handyhand søger vi lige nu efter arbejdsomme handymænd, der godt kan lide at hjælpe andre. Vi har ikke nogen forventning om at du har en håndværkeruddannelse, men forventer at du har skruet hænderne rigtigt på.  

 

Handyhand

Handyhand.dk er Danmarks største formidler af små og mellemstore opgaver. Vi har lige nu omkring 350 åbne opgaver, som vores handyhandere kan byde på. Opgaverne er alle inden for forskellige kategorier, som tømrer, elektriker, VVS og handyman opgaver. Når du har vundet et bud, på en relevant opgave i dit område, kan i selv aftale hvornår opgaven skal udføres.

Fleksibelt

Som handyhander får du mulighed for at byde på de opgaver som du synes er spændende, og kan planlægge dem så de passer i din tidsplan. Det er meget fleksibelt og giver dig muligheden for at tjene gode penge.

Relevant
Ved at blive en af vores handyhandere, får du muligheden for at tage de opgaver du har lyst til. Handyhand giver dig også muligheden for at skabe dig et unikt CV, til fremtidig jobsøgning.

Fremtidsmuligheder
Som handyhander, bliver du en del af den nye udvikling i samfundet, hvor flere og flere bliver freelancere. Platformen er både god til at supplere andre job, men er også god til hvis du går og overvejer at blive selvstændig.  

Sådan gør du

Hvis du synes dette lyder som et spændende job, kan du begynde jobbet som handyhander i dag. Du skal bare oprette dig på dette link https://handyhand.dk/konto/opret 
   

HEYMATE ApSAarhus C2018-12-11T00:00:002019-02-05T00:00:00
329937916Tømrere til tagarbejde i ÅrhusområdetRobot Til vores afdeling i Hasselager søger vi 2 tømrere, enkelte eller makkerpar, til tagarbejde på parcelhuse hos vore private kunder, fortrinsvis i Århusområdet. Tiltrædelse snarest . Vi kan tilbyde et alsidigt og afvekslende arbejde med mulighed for flexible arbejdstider. Vi arbejder i team`s af 2 personer. Hver medarbejder har egen veludstyret firmabil. Jobbet henvender sig især til dem der kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Kendskab til tagarbejde er en fordel men ikke et krav, da firmaet tilbyder oplæring i startfasen. For de rette medarbejdere kan varigt arbejde påregnes, året rundt. Jobbet vil blive besat, såsnart de rette medarbejdere er fundet. Ring og hør nærmere om jobbet på 40 29 69 16 eller info@jydsktagbyg.dk Ansøgning kan fremsendes på e-mail til: info@jydsktagbyg.dk Vi glæder os til at høre fra jer.

Til vores afdeling i Hasselager søger vi 2 tømrere, enkelte eller makkerpar, til tagarbejde på parcelhuse hos vore private kunder, fortrinsvis i Århusområdet. Tiltrædelse snarest .

Vi kan tilbyde et alsidigt og afvekslende arbejde med mulighed for flexible arbejdstider.

Vi arbejder i team`s af 2 personer. Hver medarbejder har egen veludstyret firmabil.

Jobbet henvender sig især til dem der kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Kendskab til tagarbejde er en fordel men ikke et krav, da firmaet tilbyder oplæring i startfasen.

For de rette medarbejdere kan varigt arbejde påregnes, året rundt.

Jobbet vil blive besat, såsnart de rette medarbejdere er fundet.

Ring og hør nærmere om jobbet på 40 29 69 16 eller info@jydsktagbyg.dk 

Ansøgning kan fremsendes på e-mail til: info@jydsktagbyg.dk 

Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Jydsk Tagbyg A/SHasselager2019-01-07T00:00:002019-03-04T00:00:00
329938480Tømrere til spjæld og serviceRobot Tømrerfirmaet Rafn Tømrer- og Snedker ApS søger tømrere til fast arbejde. Vi har både private- og erhvervskunder, og udfører alt fra små serviceopgaver til store opgaver i både hoved- og totalentreprise, samt forsikringsopgaver. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med ovennævnte. Du vil hovedsageligt komme til at køre på Djursland, Kronjylland og området mod Viborg. Så hvis du er bosat i disse områder, vil det være at foretrække.Vigtige personlige kvalifikationer: - Stabilitet- God til at samarbejde - Værdsætte og bidrage til godt arbejdsmiljø- God forståelse for kundeservice og -pleje- Er god til at optimere og strukturere arbejdet- God til at arbejde selvstændigt- Går op i at arbejdet udføres ordentligt og med god kvalitet- Bor i det østjyske områdeVi tilbyder en spændende og varieret arbejdsplads med gode kollegaer og ordnede forhold.Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rafn Tømrer- og Snedker ApS på telefon 20 83 25 25 eller på mail job@rafn-tomrer.dk og send kun din ansøgning hvis du oprigtigt vil i betragtning til jobbet.

Tømrerfirmaet Rafn Tømrer- og Snedker ApS søger tømrere til fast arbejde. Vi har både private- og erhvervskunder, og udfører alt fra små serviceopgaver til store opgaver i både hoved- og totalentreprise, samt forsikringsopgaver.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med ovennævnte.

Du vil hovedsageligt komme til at køre på Djursland, Kronjylland og området mod Viborg. Så hvis du er bosat i disse områder, vil det være at foretrække.

Vigtige personlige kvalifikationer:
- Stabilitet
- God til at samarbejde
- Værdsætte og bidrage til godt arbejdsmiljø
- God forståelse for kundeservice og -pleje
- Er god til at optimere og strukturere arbejdet
- God til at arbejde selvstændigt
- Går op i at arbejdet udføres ordentligt og med god kvalitet
- Bor i det østjyske område

Vi tilbyder en spændende og varieret arbejdsplads med gode kollegaer og ordnede forhold.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rafn Tømrer- og Snedker ApS på telefon 20 83 25 25 eller på mail job@rafn-tomrer.dk og send kun din ansøgning hvis du oprigtigt vil i betragtning til jobbet.

Rafn Tømrer- & Snedker ApSÅbyhøj2019-01-08T00:00:002019-03-05T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

''RIGTIGT'' tømrer arbejde

HØILUND BYG ApS

Højbjerg
Tømrerfirmaet Høilund Byg ApS søger tømrer til fast arbejde. Vi er ved at opføre et træhus og mangler en RIGTIG Tømresvend som kunne tænker sig at arbejde med træ. Vi har både private- og erhvervskunder, og udfører alt fra små serviceopgaver til sto...
Indrykket:19. december 2018
Udløbsdato:13. februar 2019

Tømrersvende søges til Aarhus området

RANDSTAD A/S

Aarhus C
Randstad søger tømrersvende til Aarhus området, grundet stigende efterspørgsel hos flere kunder Du vil have mulighed for at blive en del af nogle tømrervirksomheder som har mere end 10 års erfaring indenfor for faget og som både håndterer større og ...
Indrykket:14. december 2018
Udløbsdato:8. februar 2019

fritidsjob - Handyman

HEYMATE ApS

Aarhus C
Handyhand søger hjælpsomme handymænd Betegner du dig selv som en handyman? Så er www.Handyhand.dk lige stedet for dig. Hos Handyhand søger vi lige nu efter arbejdsomme handymænd, der godt kan lide at hjælpe andre. Vi har ikke nogen forventning om at...
Indrykket:11. december 2018
Udløbsdato:5. februar 2019

Tømrere til tagarbejde i Århusområdet

Jydsk Tagbyg A/S

Hasselager
Til vores afdeling i Hasselager søger vi 2 tømrere, enkelte eller makkerpar, til tagarbejde på parcelhuse hos vore private kunder, fortrinsvis i Århusområdet. Tiltrædelse snarest . Vi kan tilbyde et alsidigt og afvekslende arbejde med mulighed for f...
Indrykket:7. januar 2019
Udløbsdato:4. marts 2019

Tømrere til spjæld og service

Rafn Tømrer- & Snedker ApS

Åbyhøj
Tømrerfirmaet Rafn Tømrer- og Snedker ApS søger tømrere til fast arbejde. Vi har både private- og erhvervskunder, og udfører alt fra små serviceopgaver til store opgaver i både hoved- og totalentreprise, samt forsikringsopgaver. Det vil være en ford...
Indrykket:8. januar 2019
Udløbsdato:5. marts 2019