Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at hjælpe udsatte ledige tilbage på arbejdsmarkedet?

Vi har travlt i vores afdeling i København, og vi søger derfor to tværfaglige og helhedsorienterede beskæftigelseskonsulenter, som skal supplere vores team af dygtige medarbejdere inden for beskæftigelsesområdet. 
 
Om arbejdet 
Som konsulent i DEKRA Job vil du få ansvaret for en portefølje af borgere, som på forskellig vis skal have hjælp og støtte til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Der vil både være borgere på sygedagpenge, revalidering, ressourceforløb og kontanthjælp. Det er beskæftigelseskonsulentens job at være borgerens faste kontaktperson og strukturere og gennemføre forløbet fra a til z. Det betyder, at du skal arbejde tværfagligt og helhedsorienteret og både skal afklare borgeren i forhold til fremtidig beskæftigelse, støtte borgeren i forhold til eventuelle udfordringer, og ofte også skal oplede en relevant virksomhedspraktik til borgeren. Sideløbende med arbejdet med borgeren skal du dokumentere indsatsen over for jobcentret i rapporter, som skal være grundige og fyldestgørende, da de kan have stor betydning for borgerens videre forløb. 
 
Om dig 
Du har erfaring med udsatte målgrupper inden for beskæftigelsesområdet, fx aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, sygedagpengemodtagere, revalidender eller borgere på ressourceforløb. Det er vigtigt, at du kan dokumentere dit arbejde og borgerens forløb og udvikling, så du skal derfor have gode skrivefærdigheder. Det er et stort ansvar at være borgernes faste kontaktperson og støtte igennem hele forløbet. Derfor er det afgørende, at du har et stort overblik, har forståelse for og gerne kendskab til den tværfaglige og helhedsorienterede indsats betydning, at du har en god sans for, hvornår noget er vigtigt og haster, og at du er god til at opbygge tillidsfulde relationer.  
 
Vil tilbyder 
Som vores nye beskæftigelseskonsulent vil du blive en del af et team af fagligt dygtige og meget kompetente medarbejdere på en arbejdsplads, hvor vi går op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde, selv om vi arbejder hårdt. Derudover tilbyder vi et arbejdsliv, hvor du i høj grad arbejder med frihed under ansvar. 
 
Løn 
Forhandles individuelt inden opstart. 
 
Ansøgningsfrist og tiltrædelse  
Ansøgninger skal senest fremsendes 15.1.2018, og vi forventer, at vores nye kollega starter 1.2.2018 eller snarest herefter.  
 
Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Operationschef, Charlotte Fürst, på telefon 31 63 20 38 eller mail: charlotte.furst@dekra.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her