Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagog

Care Konsulenterne søger timelønnede vikar.

Care Konsulenterne mangler gode og kompetente pædagoger til i perioden d. 23.7.18 - 20.8.18 og muligvis fremadrettet.

Står du og mangler arbejde i sommerperioden er det måske lige dig vi mangler.

Vi indkalder til samtaler fredag d. 6.7.18, så ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag d. 4.7.18

Der er tale om opgaver i Aarhus på døgninstitutioner.

Målgruppen er børn i alderen 8-15 år.

Send din ansøgning på: info@care-konsulenterne.dk

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til:

Mikkel Bak tlf. 25 69 48 39

Chris Skak tlf. 26 35 50 41


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329840436Phoenix-f103f83212018-06-29T13:00:15.157Socialpædagog

Care Konsulenterne søger timelønnede vikar.

Care Konsulenterne mangler gode og kompetente pædagoger til i perioden d. 23.7.18 - 20.8.18 og muligvis fremadrettet.

Står du og mangler arbejde i sommerperioden er det måske lige dig vi mangler.

Vi indkalder til samtaler fredag d. 6.7.18, så ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag d. 4.7.18

Der er tale om opgaver i Aarhus på døgninstitutioner.

Målgruppen er børn i alderen 8-15 år.

Send din ansøgning på: info@care-konsulenterne.dk

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til:

Mikkel Bak tlf. 25 69 48 39

Chris Skak tlf. 26 35 50 41

2018-08-28T00:50:31.460 Care Konsulenterne søger timelønnede vikar. Care Konsulenterne mangler gode og kompetente pædagoger til i perioden d. 23.7.18 - 20.8.18 og muligvis fremadrettet. Står du og mangler arbejde i sommerperioden er det måske lige dig vi mangler. Vi indkalder til samtaler fredag d. 6.7.18, så ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag d. 4.7.18 Der er tale om opgaver i Aarhus på døgninstitutioner. Målgruppen er børn i alderen 8-15 år. Send din ansøgning på: info@care-konsulenterne.dk Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til: Mikkel Bak tlf. 25 69 48 39 Chris Skak tlf. 26 35 50 4110Phoenixf103f832101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-08-27T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3306499Care Konsulenterne11Jægergårdsgade 142, kl., tv8000Århus CDKDanmarkORS/f103f832_logo.pngORS/Small/f103f832_logo.png0
info@care-konsulenterne.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset597518PhoenixMedium0011https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f103f832https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f103f832https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f103f832&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f103f832&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Paedagog_undervisning_og_forskning/Undervisning_og_paedagogik/4.jpgMed et job indenfor Undervisning og pædagogik får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008001Dansk3Læse/ tale333005Socialpædagog9Undervisning og pædagogik11Socialvæsen77Pleje og omsorg355947002info@care-konsulenterne.dkinfo@care-konsulenterne.dkDKDanmarkDKDanmark329944390Medarbejder med socialpædagogisk erfaring søges som aflaster til 11-årig dreng i HinnerupRobot Jobbet Familie i Hinnerup søger hurtigst muligt en aflaster til deres dreng 15 timer om måneden. Han er diagnosticeret med Tourettes syndrom, udviklings- og adfærdsforstyrrelser. Han er impulsiv og kan være udadreagerende. I nogen tilfælde kan der være behov for at fastholde ham. Drengen vil gerne ud og være aktiv, i form af cykelture, skateboard mv. Profil Medarbejderen, vi søger, skal have erfaring og gerne uddannelse indenfor det socialpædagogiske område og helst med erfaring indenfor børn unge-området. Familien ønsker at ansøgeren har mulighed for at være i SFO sammen med drengen en dag om ugen. Ansøgerens funktion er at observere, guide og vejlede drengen, når han kommer i situationer, der er svære for ham at håndtere. Ansøgeren skal være ikkeryger, fleksibel, rolig, nærværende og skal kunne lide at være fysisk aktiv. Arbejdstid Der er tale om en stilling på 15 timer om måneden. Arbejdstiderne ligger en eftermiddag om ugen samt en weekend pr. måned. De nærmere dage og tidspunkter aftales med familien. Borgerens bopæl Familien bor i Hinnerup, Favrskov Kommune. Opgaver Familien har brug for hjælp til følgende aflastende opgaver: Omsorg og nærvær Deltage en hverdag i SFO Ledsagelse og aktiviteter ud af huset på legeplads, cykelture eller lignende. Løn Løn gives efter gældende vikaroverenskomst. Ansættelseskrav Ved en ansættelse skal kunne forevises en straffeattest og gyldigt kørekort. Focus People indhenter ved en ansættelse børneattest. Ansøgningsfrist Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet. Ansøgning Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det. Vi ser frem til at høre fra dig!

Jobbet
Familie i Hinnerup søger hurtigst muligt en aflaster til deres dreng 15 timer om måneden. 
Han er diagnosticeret med Tourettes syndrom, udviklings- og adfærdsforstyrrelser. Han er impulsiv og kan være udadreagerende. I nogen tilfælde kan der være behov for at fastholde ham. Drengen vil gerne ud og være aktiv, i form af cykelture, skateboard mv.

Profil
Medarbejderen, vi søger, skal have erfaring og gerne uddannelse indenfor det socialpædagogiske område og helst med erfaring indenfor børn/unge-området. 
Familien ønsker at ansøgeren har mulighed for at være i SFO sammen med drengen en dag om ugen. Ansøgerens funktion er at observere, guide og vejlede drengen, når han kommer i situationer, der er svære for ham at håndtere. Ansøgeren skal være ikkeryger, fleksibel, rolig, nærværende og skal kunne lide at være fysisk aktiv.

Arbejdstid
Der er tale om en stilling på 15 timer om måneden. Arbejdstiderne ligger en eftermiddag om ugen samt en weekend pr. måned. De nærmere dage og tidspunkter aftales med familien.  

Borgerens bopæl
Familien bor i Hinnerup, Favrskov Kommune.

Opgaver
Familien har brug for hjælp til følgende aflastende opgaver:

 • Omsorg og nærvær
 • Deltage en hverdag i SFO
 • Ledsagelse og aktiviteter ud af huset på legeplads, cykelture eller lignende.

Løn
Løn gives efter gældende vikaroverenskomst.

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal kunne forevises en straffeattest og gyldigt kørekort. Focus People indhenter ved en ansættelse børneattest.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. 
Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.


Vi ser frem til at høre fra dig!

FOCUS PEOPLE A/SHinnerup2019-01-17T00:00:002019-03-14T00:00:00
329950564Naturværket i Hinnerup søger socialpædagog med håndværkererfaringRobot Naturværket søger socialpædagog med håndværkererfaring Da en af vore medarbejdere gennem mange år har fået andet arbejde, søger vi nu en pædagog med håndværkererfaring til Naturværket. Det er en fast 37 timers stilling med tiltrædelse snarest eller senest 1. april 2019. Vi er et aktivitetscenter, der tilbyder både beskyttet beskæftigelse efter SEL § 103 og målrettede aktiviteter og samvær efter SEL § 104. Borgerne har alle nedsat funktionsniveau, og vi har fokus på at finde ressourcerne hos den enkelte. Det er vigtigt, at du kan aflæse borgerens signaler og nonverbale sprog, samt at du har lyst til arbejdet med andre kommunikationsformer og støttesystemer. Vi arbejder motiverende med udgangspunkt i borgernes perspektiv særligt de dage, hvor der ikke er respons og deltagelse fra borgeren i samværet og aktiviteten. Det forventes, at du kan formulere dig på skrift og dokumentere det pædagogiske arbejde, samt at du kan arbejde ud fra de pædagogiske beskrivelser, der foreligger. Naturværket har egne værksteder, og vi vægter ansøgere, der ud over pædagoguddannelsen også har håndværksmæssig baggrund. Vi vægter rummelighed, ansvarlighed, tydelighed samt en generelt positiv indstilling til de arbejdsmæssige udfordringer højt. Vi tilbyder et fagligt og professionelt miljø med gode kollegaer og kollegial humor en arbejdsplads, hvor vi har troen på, at opgaven lykkes en arbejdsplads, hvor vi vægter faglig sparring højt, samt både faglig og personlig udvikling et miljø, hvor vi har fokus på den enkelte borgers ressourcer, og balancen mellem ressourcer og krav et miljø med stor åbenhed om egne grænser og ressourcer en arbejdsplads med hyppige team- og personalemøder. Dine faglige kvalifikationer du har pædagoguddannelse og erfaring fra arbejde med fysisk og psykisk funktionshæmmede borgere på handicapområdet du har kendskab og erfaring med borgere, der har autisme og psykiatriske udfordringer du kan holde fokus på kerneopgaven også når der er enkelte plejeopgaver du kan anvende relevante faglige metoder til at arbejde med målgruppen du kan skabe struktur og navigere i det uforudsigelige du kan fokusere på fremtidens muligheder, skabe energi og løsninger du kan have en baggrund som håndværker du er i stand til at give og modtage konstruktiv feedback du kan kommunikere tydeligt skriftligt, mundtligt og med IT du er loyal over for beslutninger og formår samtidig at være medledende. Dine personlige kvalifikationer du er rodfæstet og i balance du kan være i ro i pressede situationer og kan bevare overblikket du er positiv, har humor og selvironi du er innovativ og har fokus på din udvikling både fagligt og personligt du har kørekort og mod på at køre minibus (almindeligt kørekort til personbil) du har evt. trailerkort og truckcertifikat. Om arbejdspladsenNaturværket ligger i et naturskønt område ved Teglværkssøerne i Hinnerup. Vi prioriterer at være mest muligt ude. Vi har en stor produktion af brænde, plantekasser m.m. Hver uge bliver der lavet mad over bål, og når det er muligt, er det af produkter fra egen gårdhave eller orangeri. Udeområdet byder endvidere på bålhytte, sheltere, naturtræningsbane, udendørs stenovn og masser af natur. Der er tilknyttet ca. 40 borgere med forskelligt funktionsniveau. Det er en arbejdsplads, hvor du har stor indflydelse på egne arbejdsopgaver i løsningen af den fælles kerneopgave. Du bliver en del af en organisation i konstant udvikling. Yderligere oplysningerDet er fast stilling på 37 timer ugentligt fra 1. april 2019 og gerne før. Færre timer kan aftales. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til orienteringsmøde den 18. februar 2019, kl. 15 på Naturværket, Teglværksvej 3, 8382 Hinnerup. Eller du kan kontakte afdelingsleder Ove Højer på 89 64 16 35. Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen. SamtaleVi afholder samtale 26. februar 2019. Søg jobbetVi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk jobNaturværket søger socialpædagog med håndværkererfaring
 

Da en af vore medarbejdere gennem mange år har fået andet arbejde, søger vi nu en pædagog med håndværkererfaring til Naturværket. Det er en fast 37 timers stilling med tiltrædelse snarest eller senest 1. april 2019. 

Vi er et aktivitetscenter, der tilbyder både beskyttet beskæftigelse efter SEL § 103 og målrettede aktiviteter og samvær efter SEL § 104. Borgerne har alle nedsat funktionsniveau, og vi har fokus på at finde ressourcerne hos den enkelte. Det er vigtigt, at du kan aflæse borgerens signaler og nonverbale sprog, samt at du har lyst til arbejdet med andre kommunikationsformer og støttesystemer. Vi arbejder motiverende med udgangspunkt i borgernes perspektiv – særligt de dage, hvor der ikke er respons og deltagelse fra borgeren i samværet og aktiviteten.  

Det forventes, at du kan formulere dig på skrift og dokumentere det pædagogiske arbejde, samt at du kan arbejde ud fra de pædagogiske beskrivelser, der foreligger. 

Naturværket har egne værksteder, og vi vægter ansøgere, der ud over pædagoguddannelsen også har håndværksmæssig baggrund. 

Vi vægter rummelighed, ansvarlighed, tydelighed samt en generelt positiv indstilling til de arbejdsmæssige udfordringer højt. 

Vi tilbyder

 • et fagligt og professionelt miljø med gode kollegaer og kollegial humor
 • en arbejdsplads, hvor vi har troen på, at opgaven lykkes
 • en arbejdsplads, hvor vi vægter faglig sparring højt, samt både faglig og personlig udvikling
 • et miljø, hvor vi har fokus på den enkelte borgers ressourcer, og balancen mellem ressourcer og krav
 • et miljø med stor åbenhed om egne grænser og ressourcer
 • en arbejdsplads med hyppige team- og personalemøder. 

Dine faglige kvalifikationer

 • du har pædagoguddannelse og erfaring fra arbejde med fysisk og psykisk funktionshæmmede borgere på handicapområdet
 • du har kendskab og erfaring med borgere, der har autisme og psykiatriske udfordringer
 • du kan holde fokus på kerneopgaven – også når der er enkelte plejeopgaver
 • du kan anvende relevante faglige metoder til at arbejde med målgruppen
 • du kan skabe struktur og navigere i det uforudsigelige
 • du kan fokusere på fremtidens muligheder, skabe energi og løsninger
 • du kan have en baggrund som håndværker
 • du er i stand til at give og modtage konstruktiv feedback
 • du kan kommunikere tydeligt skriftligt, mundtligt og med IT
 • du er loyal over for beslutninger og formår samtidig at være medledende. 

Dine personlige kvalifikationer

 • du er rodfæstet og i balance
 • du kan være i ro i pressede situationer og kan bevare overblikket
 • du er positiv, har humor og selvironi
 • du er innovativ og har fokus på din udvikling både fagligt og personligt
 • du har kørekort og mod på at køre minibus (almindeligt kørekort til personbil)
 • du har evt. trailerkort og truckcertifikat. 

Om arbejdspladsen
Naturværket ligger i et naturskønt område ved Teglværkssøerne i Hinnerup. Vi prioriterer at være mest muligt ude. Vi har en stor produktion af brænde, plantekasser m.m. Hver uge bliver der lavet mad over bål, og når det er muligt, er det af produkter fra egen gårdhave eller orangeri. Udeområdet byder endvidere på bålhytte, sheltere, naturtræningsbane, udendørs stenovn og masser af natur. Der er tilknyttet ca. 40 borgere med forskelligt funktionsniveau. Det er en arbejdsplads, hvor du har stor indflydelse på egne arbejdsopgaver i løsningen af den fælles kerneopgave. Du bliver en del af en organisation i konstant udvikling. 

Yderligere oplysninger
Det er fast stilling på 37 timer ugentligt fra 1. april 2019 og gerne før. Færre timer kan aftales. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til orienteringsmøde den 18. februar 2019, kl. 15 på Naturværket, Teglværksvej 3, 8382 Hinnerup. 

Eller du kan kontakte afdelingsleder Ove Højer på 89 64 16 35. 

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen. 

Samtale
Vi afholder samtale 26. februar 2019. 

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job

Aktivitet, Uddannelse og JobHinnerup2019-01-29T00:00:002019-02-19T00:00:00
329957637Bo & Beskæftigelse søger hjemmevejleder til boenheden Åhusene.Robot Bo & Beskæftigelse søger hjemmevejleder pr. 1. april til boenheden Åhusene. Bo og Beskæftigelse er Odder kommunes samlede tilbud til borgere med psykiske handicaps, og omfatter som helhed fem bo-enheder, et aktivitetscenter, og en café. Visionen for Bo og Beskæftigelse er at understøtte det gode liv med fokus på værdierne: et godt sted at bo, gæste og arbejde, og hvor fællesskaber, aktiviteter, begejstring, oplevelser og samskabelse er fundamentet i hverdagen. Boenheden Åhusene yder botilbud efter almenboliglovens § 105, og socialpædagogisk støtte efter servicelovens § 85. Den primære målgruppe er udviklingshæmmede borgere over 18 år med varig funktionsnedsættelse, der har behov for støtte i eget hjem. Tilbud i Åhusene gives typisk til borgere, som har behov for længerevarende og omfattende hjælp til almindelige daglige funktioner eller pleje, omsorg og behandling, eller som ved hjælp af et individuelt udviklingsforløb - eller en særlig behandlingsmæssig støtte - vil blive i stand til at klare en tilværelse i et mindre indgribende tilbud. Der kan både være tale om borgere, der er i stand til aktivt at være deltagende i udførelsen af opgaven, og borgere hvis behov for støtte er af kompenserende karakter. I Åhusene er der personaledækning alle hverdage i tidsrummet 7.30 22.00, og i weekender fra 8.00 til 22.00. Arbejdstiden planlægges således i dette tidsrum med varierende vagter. Vi søger en fuldtids hjemmevejleder med en socialfaglig uddannelsesprofil, der med fokus på Bo & Beskæftigelses værdier, er klar til at indgå i et dynamisk team af fagligt velfunderede kollegaer. Vi forventer, at du: er socialfagligt uddannet - pædagog, socialrådgiver el. lign. kan motivere, begejstre, guide og skabe mening i forhold til den enkelte borgeres ønsker og behov kommunikerer anerkendende, og er nærværende og lyttende i dialog og samspil er fortrolig med it, og kan håndtere mail- og fagsystemer kan arbejde målrettet ud fra borgernes individuelle indsatsplaner kan dokumentere og formidle borgerens progressioner i forbindelse med opfølgninger til visiterende myndigheder samarbejder på tværs både internt og eksternt ser det aktive medborgerskab som udgangspunktet for borgere og medarbejdere Vi tilbyder en arbejdsplads: hvor fleksibilitet, kreativitet og omstillingsparathed er indgangen til en levende og resultatorienteret arbejdsplads med godt arbejdsmiljø hvor vi arbejder i et gensidigt anerkendende og fagligt fællesskab hvor du skal have et skarpt blik for, hvordan du tager medansvar for tryghed og stabilitet i hverdagen for såvel borgere som kolleger. der er fyldt med energi og godt humør når du møder på arbejde, I Bo & Beskæftigelsen arbejder vi ud fra Odder kommunes vedtagende strategi for det specialiserede område, som kan læses under nedenstående link. https: odder.dk media 9118 strategi_specialiserede_socialomraae_odder_kommune.pdf Henvendelse kan ske til: Afdelingsleder Henrik Uggerhøj-Andersen Mail: henrik.uggerhoj-andersen@odder.dk Tlf.: 20 90 53 53 Eller: Koordinator Gitte Holst Mail: gitte.massey@odder.dk Tlf.: 20 53 42 07 Ansøgningsfrist: 20.02.2019 kl. 12.00 Ansættelses samtalerne forventes afholdt i 25.02.2019 Løn: efter gældende overenskomst Ansøgningen skal sendes elektroniskBo & Beskæftigelse søger hjemmevejleder pr. 1. april til boenheden Åhusene.

Bo og Beskæftigelse er Odder kommunes samlede tilbud til borgere med psykiske handicaps, og omfatter som helhed fem bo-enheder, et aktivitetscenter, og en café.
Visionen for Bo og Beskæftigelse er; at understøtte det gode liv med fokus på værdierne: et godt sted at bo, gæste og arbejde, og hvor fællesskaber, aktiviteter, begejstring, oplevelser og samskabelse er fundamentet i hverdagen.

Boenheden Åhusene yder botilbud efter almenboliglovens § 105, og socialpædagogisk støtte efter servicelovens § 85. Den primære målgruppe er udviklingshæmmede borgere over 18 år med varig funktionsnedsættelse, der har behov for støtte i eget hjem.

Tilbud i Åhusene gives typisk til borgere, som har behov for længerevarende og omfattende hjælp til almindelige daglige funktioner eller pleje, omsorg og behandling, eller som ved hjælp af et individuelt udviklingsforløb - eller en særlig behandlingsmæssig støtte - vil blive i stand til at klare en tilværelse i et mindre indgribende tilbud. Der kan både være tale om borgere, der er i stand til aktivt at være deltagende i udførelsen af opgaven, og borgere hvis behov for støtte er af kompenserende karakter.
I Åhusene er der personaledækning alle hverdage i tidsrummet 7.30 – 22.00, og i weekender fra 8.00 til 22.00. Arbejdstiden planlægges således i dette tidsrum med varierende vagter.

Vi søger en fuldtids hjemmevejleder med en socialfaglig uddannelsesprofil, der med fokus på Bo & Beskæftigelses værdier, er klar til at indgå i et dynamisk team af fagligt velfunderede kollegaer.

Vi forventer, at du:
 • er socialfagligt uddannet - pædagog, socialrådgiver el. lign.
 • kan motivere, begejstre, guide og skabe mening i forhold til den enkelte borgeres ønsker og behov
 • kommunikerer anerkendende, og er nærværende og lyttende i dialog og samspil
 • er fortrolig med it, og kan håndtere mail- og fagsystemer
 • kan arbejde målrettet ud fra borgernes individuelle indsatsplaner
 • kan dokumentere og formidle borgerens progressioner i forbindelse med opfølgninger til visiterende myndigheder
 • samarbejder på tværs – både internt og eksternt
 • ser det aktive medborgerskab som udgangspunktet for borgere og medarbejdere

Vi tilbyder en arbejdsplads:
 • hvor fleksibilitet, kreativitet og omstillingsparathed er indgangen til en levende og resultatorienteret arbejdsplads med godt arbejdsmiljø
 • hvor vi arbejder i et gensidigt anerkendende og fagligt fællesskab
 • hvor du skal have et skarpt blik for, hvordan du tager medansvar for tryghed og stabilitet i hverdagen for såvel borgere som kolleger.
 • der er fyldt med energi og godt humør når du møder på arbejde,
 • I Bo & Beskæftigelsen arbejder vi ud fra Odder kommunes vedtagende strategi for det specialiserede område, som kan læses under nedenstående link.
https://odder.dk/media/9118/strategi_specialiserede_socialomraae_odder_kommune.pdf

Henvendelse kan ske til:

Afdelingsleder Henrik Uggerhøj-Andersen
Mail: henrik.uggerhoj-andersen@odder.dk
Tlf.: 20 90 53 53

Eller:
Koordinator Gitte Holst
Mail: gitte.massey@odder.dk
Tlf.: 20 53 42 07

Ansøgningsfrist: 20.02.2019 kl. 12.00

Ansættelses samtalerne forventes afholdt i 25.02.2019

Løn: efter gældende overenskomst

Ansøgningen skal sendes elektronisk

ÅhuseneOdder2019-02-08T00:00:002019-02-20T00:00:00
329957264Socialpædagog til Botilbuddet Solbakkevej - KernenBasic Botilbuddet Solbakkevej Kernen søger en socialpædagog til en 30 timers stilling i varieret arbejdsplan mellem dag og aftenvagt.Alle medarbejdere arbejder hver anden weekend, hvilket giver ugentlige fridage. På Botilbuddet Solbakkevej, bor 14 borgere fordelt på to afdelinger (H-Huset og Kernen) med syv pladser lejligheder i hver afdeling. Borgerne på Solbakkevej er mellem 18 og 75 år. Solbakkevej er et botilbud for borger med betydelig og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Personalegruppen på solbakkevej er tværfagligt sammensat med SOSU, omsorgs medhjælper, ergoterapeuter, samt socialpædagoger. Teamet tilrettelægger og har ansvaret for arbejdet inden for givne rammer. Der stilles forventninger til hver enkelt medarbejders engagement, faglighed og fleksibilitet i daglig fælles indsats. Samtlige beboer i Kernen er kendetegnet ved et markant behov for individuel støtte, og flere borgere gør brug af personlige hjælpemidler dagligt. Borgerne har brug for omfattende hjælp til alle daglige funktioner, til personlig pleje, omsorg, sansestimuli, fysioterapi, udvikling og behandling. Størstedelen af beboerne har ikke verbalt sprog. Personalegruppens fælles opgave er at tilbyde en handle- og helhedsorienteret indsats i et samarbejde med den enkelte borger, hvor den pædagogiske reference er neuropædagogisk. Der er ligeledes igangsat et uddannelsesforløb i KRAP for medarbejdere i voksenhandicapsektionen, hvor vi deltager. Vi lægger vægt på relationer i et anerkendende og respektfuldt miljø med etikken i højsæde. Vi er et helhedsorienteret botilbud, hvor tværfaglighed, dialog og samarbejde på alle niveauer er grundlæggende værdier. Beboeren i centrumVores mål er at tilbyde den bedste støtte til beboerne i Botilbuddet. Beboeren er i centrum, og vi ønsker, at beboeren har størst mulig indflydelse på eget liv og er med til at arbejde for at kunne leve det gode liv med de handicaps, han hun har. Derfor er det den enkeltes behov for trivsel og udvikling, der er grundlaget for, hvordan vi tilrettelægger arbejdet. Og du skal være undersøgende i din måde at møde beboerne og nysgerrig overfor, hvad den enkelte har behov for at kunne udvikle sig bedst muligt. Vi forventer, at du: er uddannet socialpædagog har lyst til at udvikle botilbuddet sammen med os og gerne vil specialisere dig inden for et interesseområde som sundhedsindsatser, neuropædagogik har fokus på ressourcer og ser muligheder er tydelig i din kommunikation og bevidst om, hvilke signaler du sender er psykisk robust og kender dig selv godt, så du ved, hvordan du agerer under pres er fysisk robust da vi har mange forflytninger, samt plejeopgaver omkring Kernens beboer kan bevare roen og overblikket og tør tage ansvar i svære situationer bidrager med dine sundhedsfaglige kompetencer med det hele menneske i fokus har kørekort Vi tilbyder: en organisation med fokus på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. en spændende og udviklende arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere med stor fokus på trivsel og den gode indsats. en tværfaglig personalegruppe, der ansvarsmæssigt er teamorganiseret. mulighed for, at du kan sætte dit præg på den samlede organisationsudvikling. OG MEGET MERE Har du lyst og mod til at være med i en altid aktiv og udviklende hverdag, hører vi gerne fra dig. Tiltrædelse 1. april 2019. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Yderligere information:Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lene Havn Bekmand på tlf. 21 56 16 30. Ansøgningsfrist torsdag 21. februar 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9. Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. Har du ikke internetadgang, kan du sende din ansøgning i et almindeligt brev til Silkeborg Kommune, Organisation og Personale, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Husk at anføre job nr. 328. Vi indhenter offentlig straffeattest på den person, vi ønsker at ansætte.Botilbuddet Solbakkevej – Kernen søger en socialpædagog til en 30 timers stilling i varieret arbejdsplan mellem dag og aftenvagt.
Alle medarbejdere arbejder hver anden weekend, hvilket giver ugentlige fridage.
 
På Botilbuddet Solbakkevej, bor 14 borgere fordelt på to afdelinger (H-Huset og Kernen) med syv pladser/lejligheder i hver afdeling.  
Borgerne på Solbakkevej er mellem 18 og 75 år.    
 
Solbakkevej er et botilbud for borger med betydelig og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Personalegruppen på solbakkevej er tværfagligt sammensat med SOSU, omsorgs medhjælper, ergoterapeuter, samt socialpædagoger. Teamet tilrettelægger og har ansvaret for arbejdet inden for givne rammer. Der stilles forventninger til hver enkelt medarbejders engagement, faglighed og fleksibilitet i daglig fælles indsats. 
Samtlige beboer i Kernen er kendetegnet ved et markant behov for individuel støtte, og flere borgere gør brug af personlige hjælpemidler dagligt. Borgerne har brug for omfattende hjælp til alle daglige funktioner, til personlig pleje, omsorg, sansestimuli, fysioterapi, udvikling og behandling. Størstedelen af beboerne har ikke verbalt sprog.
 
Personalegruppens fælles opgave er at tilbyde en handle- og helhedsorienteret indsats i et samarbejde med den enkelte borger, hvor den pædagogiske reference er neuropædagogisk. Der er ligeledes igangsat et uddannelsesforløb i KRAP for medarbejdere i voksenhandicapsektionen, hvor vi deltager. 
Vi lægger vægt på relationer i et anerkendende og respektfuldt miljø med etikken i højsæde. Vi er et helhedsorienteret botilbud, hvor tværfaglighed, dialog og samarbejde på alle niveauer er grundlæggende værdier.
 
Beboeren i centrum
Vores mål er at tilbyde den bedste støtte til beboerne i Botilbuddet. Beboeren er i centrum, og vi ønsker, at beboeren har størst mulig indflydelse på eget liv og er med til at arbejde for at kunne leve det gode liv med de handicaps, han/hun har. Derfor er det den enkeltes behov for trivsel og udvikling, der er grundlaget for, hvordan vi tilrettelægger arbejdet. Og du skal være undersøgende i din måde at møde beboerne og nysgerrig overfor, hvad den enkelte har behov for at kunne udvikle sig bedst muligt.
 
Vi forventer, at du:
 • er uddannet socialpædagog
 • har lyst til at udvikle botilbuddet sammen med os og gerne vil specialisere dig inden for et interesseområde som sundhedsindsatser, neuropædagogik
 • har fokus på ressourcer og ser muligheder
 • er tydelig i din kommunikation og bevidst om, hvilke signaler du sender
 • er psykisk robust og kender dig selv godt, så du ved, hvordan du agerer under pres
 • er fysisk robust da vi har mange forflytninger, samt plejeopgaver omkring Kernens beboer
 • kan bevare roen og overblikket og tør tage ansvar i svære situationer
 • bidrager med dine sundhedsfaglige kompetencer med det hele menneske i fokus
 • har kørekort
Vi tilbyder: 
 • en organisation med fokus på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. 
 • en spændende og udviklende arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere med stor fokus på trivsel og den gode indsats. 
 • en tværfaglig personalegruppe, der ansvarsmæssigt er teamorganiseret. 
 • mulighed for, at du kan sætte dit præg på den samlede organisationsudvikling. 
 • OG MEGET MERE 
Har du lyst og mod til at være med i en altid aktiv og udviklende hverdag, hører vi gerne fra dig. 
 
Tiltrædelse 1. april 2019. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lene Havn Bekmand på tlf. 21 56 16 30.
 
Ansøgningsfrist torsdag 21. februar 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.
 
Har du ikke internetadgang, kan du sende din ansøgning i et almindeligt brev til Silkeborg Kommune, Organisation og Personale, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Husk at anføre job nr. 328.
 
Vi indhenter offentlig straffeattest på den person, vi ønsker at ansætte.

SolbakkevejSilkeborg2019-02-08T14:05:55.8832019-02-21T00:00:00
329959912Pædagog til socialpædagogisk opholdssted for ungeRobot Vi søger en uddannet Pædagog til socialpædagogisk opholdssted for unge i et rotationsvikariat 37 timer om ugen i en tidsbegrænset periode på 26 uger Ansøgningsfrist: 26. februar 2019 - Tiltrædelse: snarest Ansøgning: med relevante papirer og CV sendes pr. mail til: lp@fondenbakkegaarden.dk Bemærk som rotationsvikar skal du være ledig og godkendes til stillingen gennem dit jobcenter. Du skal på ansættelsesdagen have været ledig mindst 26 uger sammenlagt, som dagpengemodtager og 26 uger sammenhængende, som kontanthjælpsmodtager. Yderligere oplysninger: telefonisk henvendelse til: afdelingsleder Thomas Køhler, 27 79 71 88 Arbejdstid: Du må påregne arbejdstider: eftermiddage-aften og døgn, hverdage og weekend Løn: efter erfaring og kvalifikationer Organisationen: Opholdsstedet Bakkegården ligger i Mundelstrup 10 km. vest for Århus og er en del af Fonden Bakkegården der driver 4 forskellige opholdssteder i Mundelstrup og Randers. Vi er i alt omkring 35 fastansatte, suppleret med en række faste og løse vikarer. Du kan læse mere om os, på vores hjemmeside: WWW Fonden Bakkegaarden.dk Målgruppen: Vores målgruppe er unge i alderen 13 20 år med f.eks. nedenstående udfordringer og vanskeligheder: Sociale tilpasningsvanskeligheder - anti- og eller dyssocial adfærd Massive omsorgssvigt, opvækstbetingede manglende strukturer og rammer Indlæringsvanskeligheder og eller mangelfuld kontinuitet i skolegang Udredte og ikke udredte psykiatriske problematikker, som f.eks. ADHD ADD med videre Verbalt og fysisk udadreagerende adfærd Personligheds- og tilknytningsforstyrrelser Unge med svag begavelse eller lav IQ Unge med et mildt misbrug Unge med domsanbringelse eller ungdomssanktion fase 2 og 3 Arbejdspladsen: Vi er 6 fastansatte, uddannede pædagoger der arbejder både tæt sammen og individuelt målrettet, metode- og udviklingsorienteret med et højt fagligt dokumentationsniveau. Vi arbejder i øjeblikket med 6 - 7 unge, der er placeret i 2 forskellige huse, samt en række andre unge i udslusning og efterværnsprojekter. I den pædagogiske dagligdag arbejder vi for, at skabe gode omsorgsfyldte nære relationer til de unge i et anerkendende, inkluderende og rummeligt pædagogisk miljø. Arbejdet er baseret på samvær, samtale og samarbejde med tydelige nærværende voksne, der sætter overskuelige og tydelige strukturer, rammer og regler, såvel fælles, som individuelle differentierede. Værdierne i det pædagogiske arbejde er baserede på: Relation - kognition - struktur - konsekvens, samt en helheds- og ressourceorienteret indsats. Vi søger gennem disse pædagogiske tilgange, at skabe rum, retning og muligheder for de unge, med henblik på, at fremme både deres personlige og sociale udvikling. Arbejdet udføres primært gennem relationen mellem pædagogen og den unge, ved brug af f.eks. motiverende og stimulerende udviklingssamtaler, med aktiv inddragelse af den unge i forhold til personlige mål og delmål. Arbejdet foregår ligeledes i forhold til det socialt- og aktivitetsbaserede samvær på mange forskellige niveauer. Vi har ligeledes et tæt samarbejde med sagsbehandlerne og forældrene omkring den enkelte ung, samt et koordineret samarbejde med en lang række af forskellige relevante og tilknyttede fagpersoner f.eks.: skole og uddannelses intuitioner, misbrugsbehandlere, psykologer, psykiatrien, læger, tandlæger, fritidsaktiviteter m.v. Vi kan tilbyde dig: en travl, udfordrende og dynamisk arbejdsplads en faglig kompetent og dybt engageret personalegruppe løbende supervision med psykolog, samt ledelsesmæssig coaching en høj grad af medarbejder inddragelse løbende kursus og kompetenceudviklings tilbud til medarbejderne 3 - 4 x årligt fagligt og personligt udviklingsrum Vi forventer af dig at du: er uddannet pædagog, socialrådgiver eller beslægtet uddannelse er fagligt kompetent og har relevant erfaring fra lignende job har gode evner for både verbal og skriftelig faglig formidling og dokumentation er i stand til at modtage og give konstruktiv kritik til både unge og kolleger er i stand til at samarbejde og reflekterer over dig selv og din praksis har et afklaret menneskesyn og kan arbejde både selvstændigt og kollektivt Har mindst 26 ugers ledighed som dagpenge- eller kontanthjælpsmodtager Kørekort: B(Almindelig bil), Fakta om jobrotation: Jobrotation er en ordning, hvor en virksomhed får støtte til at ansætte en vikar mens dets eget personale er på efteruddannelse. I en jobrotationsansættelse bliver en eller flere vikarer ansat i en fastsat periode. Vikaren skal have 26 ugers ledighed ved ansættelse. Når du er ansat som vikar, får du udbetalt overenskomstmæssig løn. Perioden med ansættelse i vikarjobbet forbruger ikke af dagpengeperioden, men forbruger af referenceperioden. Dagpengeperioden er den periode, hvor du kan modtage dagpenge. Det kan du i 2 år. De 2 år kan spredes ud over 3 år det kalder vi referenceperioden. Har du mulighed for at søge om supplerende dagpenge i forbindelse med din rotationsansættelse, skal du kontakte din a. kasse for at få rådgivning derom. Du skal dog være opmærksom på, at du i så fald forbruger af din dagpengeret. Vi vil anbefale dig at du kontakter din a-kasse for at undersøge, dels hvor lang tid du har ret til at modtage dagpenge, dels hvor lang din referenceperiode er. Modtager du kontanthjælp, vil perioden ikke betyde, at du kan blive dagpengeberettiget. Vi vil anbefale, at du kontakter din sagsbehandler for at undersøge, hvad en rotationsansættelse betyder for din kontanthjælp.

Vi søger en uddannet Pædagog til socialpædagogisk opholdssted for unge

i et rotationsvikariat 37 timer om ugen i en tidsbegrænset periode på 26 uger

Ansøgningsfrist: 26. februar 2019 - Tiltrædelse: snarest

Ansøgning: med relevante papirer og CV sendes pr. mail til: lp@fondenbakkegaarden.dk

 

Bemærk; som rotationsvikar skal du være ledig og godkendes til stillingen gennem dit jobcenter. Du skal på ansættelsesdagen have været ledig mindst 26 uger sammenlagt, som dagpengemodtager og 26 uger sammenhængende, som kontanthjælpsmodtager.

 

Yderligere oplysninger: telefonisk henvendelse til: afdelingsleder Thomas Køhler, 27 79 71 88

Arbejdstid: Du må påregne arbejdstider: eftermiddage-aften og døgn, hverdage og weekend

Løn: efter erfaring og kvalifikationer

Organisationen:

Opholdsstedet Bakkegården ligger i Mundelstrup 10 km. vest for Århus og er en del af Fonden Bakkegården der driver 4 forskellige opholdssteder i Mundelstrup og Randers. Vi er i alt omkring 35 fastansatte, suppleret med en række faste og løse vikarer.

Du kan læse mere om os, på vores hjemmeside: WWW / Fonden Bakkegaarden.dk

Målgruppen:

Vores målgruppe er unge i alderen 13 – 20 år med f.eks. nedenstående udfordringer og vanskeligheder:

 • Sociale tilpasningsvanskeligheder - anti- og/eller dyssocial adfærd
 • Massive omsorgssvigt, opvækstbetingede manglende strukturer og rammer
 • Indlæringsvanskeligheder og / eller mangelfuld kontinuitet i skolegang
 • Udredte og ikke udredte psykiatriske problematikker, som f.eks. ADHD ADD med videre
 • Verbalt og fysisk udadreagerende adfærd
 • Personligheds- og tilknytningsforstyrrelser
 • Unge med svag begavelse eller lav IQ
 • Unge med et mildt misbrug
 • Unge med domsanbringelse eller ungdomssanktion fase 2 og 3 

Arbejdspladsen:

Vi er 6 fastansatte, uddannede pædagoger der arbejder både tæt sammen og individuelt målrettet, metode- og udviklingsorienteret med et højt fagligt dokumentationsniveau.

Vi arbejder i øjeblikket med 6 - 7 unge, der er placeret i 2 forskellige huse, samt en række andre unge i udslusning og efterværnsprojekter.

I den pædagogiske dagligdag arbejder vi for, at skabe gode omsorgsfyldte nære relationer til de unge i et anerkendende, inkluderende og rummeligt pædagogisk miljø. Arbejdet er baseret på samvær, samtale og samarbejde med tydelige nærværende voksne, der sætter overskuelige og tydelige strukturer, rammer og regler, såvel fælles, som individuelle differentierede.

Værdierne i det pædagogiske arbejde er baserede på: Relation - kognition - struktur - konsekvens, samt en helheds- og ressourceorienteret indsats. Vi søger gennem disse pædagogiske tilgange, at skabe rum, retning og muligheder for de unge, med henblik på, at fremme både deres personlige og sociale udvikling. Arbejdet udføres primært gennem relationen mellem pædagogen og den unge, ved brug af f.eks. motiverende og stimulerende udviklingssamtaler, med aktiv inddragelse af den unge i forhold til personlige mål og delmål. Arbejdet foregår ligeledes i forhold til det socialt- og aktivitetsbaserede samvær på mange forskellige niveauer.

Vi har ligeledes et tæt samarbejde med sagsbehandlerne og forældrene omkring den enkelte ung, samt et koordineret samarbejde med en lang række af forskellige relevante og tilknyttede fagpersoner f.eks.: skole og uddannelses intuitioner, misbrugsbehandlere, psykologer, psykiatrien, læger, tandlæger, fritidsaktiviteter m.v.

Vi kan tilbyde dig:

 • en travl, udfordrende og dynamisk arbejdsplads 
 • en faglig kompetent og dybt engageret personalegruppe
 • løbende supervision med psykolog, samt ledelsesmæssig coaching
 • en høj grad af medarbejder inddragelse
 • løbende kursus og kompetenceudviklings tilbud til medarbejderne 3 - 4 x årligt
 • fagligt og personligt udviklingsrum

Vi forventer af dig at du:

 • er uddannet pædagog, socialrådgiver eller beslægtet uddannelse
 • er fagligt kompetent og har relevant erfaring fra lignende job
 • har gode evner for både verbal og skriftelig faglig formidling og dokumentation 
 • er i stand til at modtage og give konstruktiv kritik til både unge og kolleger
 • er i stand til at samarbejde og reflekterer over dig selv og din praksis
 • har et afklaret menneskesyn og kan arbejde både selvstændigt og kollektivt
 • Har mindst 26 ugers ledighed som dagpenge- eller kontanthjælpsmodtager

Kørekort:

B(Almindelig bil),

Fakta om jobrotation:

Jobrotation er en ordning, hvor en virksomhed får støtte til at ansætte en vikar mens dets eget personale er på efteruddannelse. I en jobrotationsansættelse bliver en eller flere vikarer ansat i en fastsat periode. Vikaren skal have 26 ugers ledighed ved ansættelse. Når du er ansat som vikar, får du udbetalt overenskomstmæssig løn. Perioden med ansættelse i vikarjobbet forbruger ikke af dagpengeperioden, men forbruger af referenceperioden. Dagpengeperioden er den periode, hvor du kan modtage dagpenge. Det kan du i 2 år. De 2 år kan spredes ud over 3 år – det kalder vi referenceperioden.

 

Har du mulighed for at søge om supplerende dagpenge i forbindelse med din rotationsansættelse, skal du kontakte din a. kasse for at få rådgivning derom. Du skal dog være opmærksom på, at du i så fald forbruger af din dagpengeret.

 

Vi vil anbefale dig at du kontakter din a-kasse for at undersøge, dels hvor lang tid du har ret til at modtage dagpenge, dels hvor lang din referenceperiode er.

Modtager du kontanthjælp, vil perioden ikke betyde, at du kan blive dagpengeberettiget. Vi vil anbefale, at du kontakter din sagsbehandler for at undersøge, hvad en rotationsansættelse betyder for din kontanthjælp.

BakkegårdenSabro2019-02-13T00:00:002019-02-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Medarbejder med socialpædagogisk erfaring søges som aflaster til 11-årig dreng i Hinnerup

FOCUS PEOPLE A/S

Hinnerup
Jobbet Familie i Hinnerup søger hurtigst muligt en aflaster til deres dreng 15 timer om måneden. Han er diagnosticeret med Tourettes syndrom, udviklings- og adfærdsforstyrrelser. Han er impulsiv og kan være udadreagerende. I nogen tilfælde kan der v...
Indrykket:17. januar 2019
Udløbsdato:14. marts 2019

Naturværket i Hinnerup søger socialpædagog med håndværkererfaring

Aktivitet, Uddannelse og Job

Hinnerup
Naturværket søger socialpædagog med håndværkererfaring Da en af vore medarbejdere gennem mange år har fået andet arbejde, søger vi nu en pædagog med håndværkererfaring til Naturværket. Det er en fast 37 timers stilling med tiltrædelse snarest eller ...
Indrykket:29. januar 2019
Udløbsdato:19. februar 2019

Bo & Beskæftigelse søger hjemmevejleder til boenheden Åhusene.

Åhusene

Odder
Bo & Beskæftigelse søger hjemmevejleder pr. 1. april til boenheden Åhusene. Bo og Beskæftigelse er Odder kommunes samlede tilbud til borgere med psykiske handicaps, og omfatter som helhed fem bo-enheder, et aktivitetscenter, og en café. Visionen for...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:20. februar 2019

Socialpædagog til Botilbuddet Solbakkevej - Kernen

Solbakkevej

Silkeborg
Botilbuddet Solbakkevej Kernen søger en socialpædagog til en 30 timers stilling i varieret arbejdsplan mellem dag og aftenvagt.Alle medarbejdere arbejder hver anden weekend, hvilket giver ugentlige fridage. På Botilbuddet Solbakkevej, bor 14 borgere...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:21. februar 2019

Pædagog til socialpædagogisk opholdssted for unge

Bakkegården

Sabro
Vi søger en uddannet Pædagog til socialpædagogisk opholdssted for unge i et rotationsvikariat 37 timer om ugen i en tidsbegrænset periode på 26 uger Ansøgningsfrist: 26. februar 2019 - Tiltrædelse: snarest Ansøgning: med relevante papirer og CV send...
Indrykket:13. februar 2019
Udløbsdato:26. februar 2019